UGNSTILLAGAD KYCKLING MED ROSTAD POTATIS & SÅS

Posted in Recipes

RECEPT 4-5 PORTIONER:

ca 1 kg potatis
ca 800 g kyckling
Sockerfri tacosås
Lätt creme fraiche med smak av grilla

de grönsaker.

Matfett: Arlas raps & smör spray.
Kryddning: Salt, kycklingkrydda, curry, dragon och chiliflakes

Börja rosta potatisen ca 10 minuter innan kycklingen eftersom dem behöver lite extra tid i ugnen, ( 180 grader). Tillsätt sedan den tinade kycklingen i ugnen i ca 25 minuter beroende på hur stora filéerna är. Servera med valfri sallad, tacosås och créme fraiche.

1 Kommentar

  1. Jessica säger:

    Hejsan! Jag har för mig att du förr hade kostrådgivning och träningspaket online man kunde köpa av dig. Har du kvar detta och såfall vad ligger priserna på? Annars undrar jag ifall du vet någon annan som har något liknande som du rekommenderar?
    Du är verkligen en inspiration för mig och jag ser väldigt mycket upp till dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.