En SÅ KUL kväll som slutade på akuten…

I torsdags kväll var jag BARNledig. Simsalabim så var lilla W lämnad hos mina föräldrar och det blev en spontantur med fina M till Putte I Parken. 

Vi köpte en (plast)flaska rosé i baren och fick som tur var ett bord. Rosén var faktiskt riktigt god och eftersom det var ett tag sedan jag och M sågs så hade vi en hel del att prata om! För prata DET är något vi båda kan! 

  
Det var helt galet mycket mygg så vi drog oss från området vid ett när festivalen stängde. Tove Styrke hade precis avslutat sitt framträdande och man kan väl säga att grannbordet bjöd på en liten dansuppvisning… 

Men vad hände sen då? Jo, jag skulle springa ikapp Maria och när jag gjorde det så hörde jag bara hur det knakade till i foten. Typ som när man bryter av en gren. Och jag trampade snett. Det gjorde så ont! Och när jag till slut inte ens fick ned foten i min BALLERINAsko (med liten klack) så kände jag att det var dags att ta sig till akuten. Man jan ju tro att jag var ute och sprang i världens klackar – men icke… 

Väl på akuten så kunde doktorn konstatera att ett ben i foten var brutet. Jag kunde knappt tro att det var sant… BRUTET?!?! Jag hade ju knappast var ute på några galenskaper… Det hade ju bara brakat till i foten… 

Doktorn frågade om jag hade haft ont i foten tidigare. Men jag kunde inte komma på något just då. Han syftade på att jag kanske hade haft en stressfraktur innan. Men dagen efter kom jag ju på att jag hade världens blåmärke precis där för någon månad sedan efter att ha tappat en kartong på foten… Så kanske det var en stressfraktur ändå?

 Nu är det alltså 6 veckor med gips som gäller och är det inte bra då så blir det ve och fasa operation… 

Jag är iallafall så lyckosam över att ha fått SÅ fin stöttning av min syster, fina M och mina föräldrar! Markus och stora W kommer hem efter en vecka i Schweiz imorgon. Så då blir ordningen lite återställd iallafall! 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.