‘Levde vilda västern och gjorde bort mig helg efter helg’.

Posted in Tankar & åsikter

Jag är inte bäst, jag är inte smartast, jag är inte snyggast och jag är inte roligast men jag vet vem jag är och vad jag står för.

Jag är 27 år gammal och jag står stadigt med båda fötterna på jorden. 27 år må inte vara någon ålder, men skillnaden mellan att vara mellan t.ex. 18-23 och 27 är enorm. I alla fall för mig. Jag har utvecklats enormt mycket som människa mellan de åren och skulle säga att jag har hittat mig själv. Kanske inte till 100%, men vem har och gör det under sin livstid? Ingen skulle jag tro. Men vi säger 85% då, det låter rimligt. Jag vet som sagt vem jag är och vad jag står för vilket känns oerhört skönt och befriande, även om åren mellan 18-23 var spännande och roliga. Jag levde vilda västern och gjorde mer eller mindre bort mig helg efter helg. Dock är det något, som jag så här i efterhand, är väldigt glad för. Jag tror personligen att det är nyttigt och hälsosamt att misslyckas och göra bort sig. I alla fall om man vid ett senare skede tar till sig misslyckandet och sedan reflekterar över hur det kunde gå så snett. Att erkänna sina misstag och misslyckanden oavsett om det gäller relationer, jobb eller sport så är det väldigt bra och moget. Hur ska man annars kunna lyckas om man inte vågar erkänna sina misslyckanden? Man måste komma till insikt vilket kommer med åldern – man mognar i sitt tänk helt enkelt.

Ingen/ingenting förutom min sjukdom kan få mig att känna mig liten på jorden. Det är inte ni som lyckas kränka mig, utan det är min sjukdom som tyvärr lyckas göra det ibland. Jag kan känna mig så otroligt liten och hjälplös på grund av min diabetes.

Nu kanske det låter som att jag är världens starkaste människa och inte bryr mig om någonting. Och PRECIS så är det när det kommer till vad andra människor tycker och tänker kring mig. ‘Jag skakar av mig det och kastar det i papperskorgen omedelbart’. Bra och värdefull egenskap!

 

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Höstens snyggaste skoval

Posted in Mode/Kläder

Inlägget innehåller annonslänkar.

När höstens vindar drar in är det rätt läge att införskaffa ett par nya skor. Boots och kängor är det perfekta alternativet både stil- och vädermässigt. Chelseaboots i mocka och klassiskt skinn passar både för vardagen, kvällens middagsplaner och till festen.

Nedanför ser ni ett par bruna boots i mocka från Gant som är riktigt snygga! Ni hittar dem —> här <—-.

Fler snygga boots och kängor hittar ni —> här <—-.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

‘Vem ligger du med?’

Posted in Event/vimmel, Tankar & åsikter

God morgon!

Har fått både kommentarer på bloggen och ute på krogen,- om vem jag ligger med av alla tjejer jag hänger med? Personligen tycker jag att det är lite vidrigt att fråga en sån personlig och privat fråga. Men jag förmodar att ni tror er få rätten till detta för att jag är en så kallad bloggare och halvoffentlig person, typ. Folk är nyfikna vilket jag absolut kan förstå. Och jag vet om att min Instagram, Snapchat och blogg kan vara aningen provocerande ibland. I klarspråk: Jag levererar och det vet jag om, hehe. Ni får gärna fortsätta spekulera om vem som ligger med vem. Det ligger inte i mitt intresse.

Ni har aldrig tänkt tanken att män och kvinnor kan vara vänner?, trots sensuella ( läs: sexiga ) bilder som publiceras lite här och var. It’s my thing!

Vill ni fortsätta provoceras, lägg till mig på Snapchat: Diabetesmannen.

 

 

 

 

Kåta hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar

Vill bli frisk.

Posted in Diabetes

God kväll, vänner!

I skrivande stund känner jag lite att…nu vill jag fanimej bli frisk. Min diabetes är för tillfället en riktig mardröm. Jag kan i princip inte äta någonting utan att blodsockret rusar iväg, jag sover dåligt och jag har problem med njurarna på grund av sjukdomen. Det är mer eller mindre ett rent helvete att leva med typ 1 diabetes just nu, om du heter Joakim Mattsson. Snart är jag inne på mitt 16:e år som diabetiker och inte fan blir det lättare. Tvärtom, kroppen blir mer och mer sliten för varje år vilket får mig att bli rädd för alla dessa följdsjukdomar. Och som ni läste så har jag redan vissa problem med njurarna.

Nog om det, nu ska jag försöka ta tag i det här – på riktigt. Jag orkar ej må som en påse skit, längre.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Finbesök från Göteborg

Posted in Tankar & åsikter

God lunch, vänner!

Alltså, herregud vad Gåsmamman ( säsong 3 ) är bra. Så välspelat och spännande, hela tiden. Christian Svensson som spelar Barry, vilken stjärna alltså. Det här bör med all säkerhet bli hans genombrott!? Jag vill ha mer av honom!

Från Gåsmamman till någonting helt annat. I kväll kommer min underbara syster och hennes kille ( som jag ej träffat ännu ) på besök. Som de flesta av er redan vet är syrran bosatt i Göteborg sedan några år tillbaka vilket innebär att vi sällan ses. Men nu, äntligen, får jag tre dagar med både henne och pojkvännen. De ska nämligen bo hos mig vilket ska bli riktigt kul. Dock kan jag inte låta bli att tänka på hur jäkla nervös JAG skulle vara första gången jag träffar storebröderna till den jag är tillsammans med, det måste vara hemskt, tänker jag? Nu har jag aldrig varit med om det tidigare eftersom mina X ej haft storebröder men min spontana tanke är det måste vara en fruktansvärd känsla. Rysligt, alltså!

Tur att jag är så jäkla snäll, öppen och icke fördomsfull. Annars hade det kunnat blivit klurigt.

Hörs, då.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Njursten

Posted in Tankar & åsikter

Njursten. Dra åt helvete vad ont det gör! Har aldrig någonsin upplevt någon värre smärta. Och inte är det till min fördel att jag lever med diabetes typ 1, en sjukdom som gör att man kissar mer än vanligt. I alla fall när blodsockret ligger högt.

Det lär inte bli mycket ligga den närmaste tiden, tråkigt även det.

Fy fa-an!

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar