Överdrivna fiskehistorier

IMG_3167Gårdagens fiskeoutfit:

Batteri från Banner Running Bull – finns här

Luvtröja från Adidas – finns här

Keps från Junkyard – finns här

Utöver det så blev det tyvärr ingen fisk igår, riktigt dåligt, även om jag hade två rejäla hugg. Och nej, jag överdriver eller ljuger inte. Fiskare har nämligen en tendens att ALLTID överdriva och ljuga. Jag menar: Vem har inte hört galna och otroligt överdrivna fiskehistorier? Jag har!

 

Glad midsommar alla grymma läsare.

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

 

Partykungen

Tjena!

Alldeles nyss beställde jag en ‘minikyl’ från Partykungen. Jag har länge velat ha en ‘minikyl’, så att jag kan ha den vid sängen t.ex. Jag har alltid tyckt att det vore lite lyxigt med en liten kyl precis vid sängkanten, och nu blir det verklighet – äntligen. Fylld med Pepsi Max kommer den ALLTID att vara, men det var väl ingen överraskning kanske?

Klicka här för att ta del av fler roliga prylar!

chillmate-termoelektrisk-minikyl-9

Det här minikylskåpet kan användas för att kyla eller värma mat, antingen hemma eller i bilen. Kylskåpet rymmer 15 liter och är perfekt för ditt sovrum eller kontor. Och det bästa av allt, snart är den min.

Nu ökar vi!

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Jag vill inte mer

Jag pallar inte mer… Jag kan inte med ord förklara hur mycket jag avskyr min sjukdom. Jag skulle göra allt, verkligen allt för att bli av med den. Jag är så less på att hela tiden behöva tänka ett steg längre. Jag vill liksom bara få en lugn stund utan att behöva ta hänsyn till en jävla sjukdom.

En del säger : Det blir bättre med tiden åren. Vadå bättre med tiden? Vad snackar ni om? Det är en myt! Jag har haft diabetes i över 14 år och det blir tyvärr inte bättre. Visst, man kan allt om sjukdomen och vet hur den funkar, men inte fan blir det ju bättre för varje år som går. För varje år som går så sliter min diabetes på kroppen så enormt även om det inte talas så mycket om just det. Jag vill inte ens tänka på hur min kropp mår med tanke på alla dessa höga blodsockervärden jag haft under alla dessa år.

Och sen det här med att alltid ha koll på att ha tillräckligt med insulin, nålar och teststickor kan även det bli en jävla plåga. Det kommer dagar då man bara inte pallar. Dagar då man bara skulle vilja kasta in handduken och säga – Hej då, diabetes. Men tyvärr, det går inte. Det går absolut inte. Du måste nämligen gång på gång ta dessa jävla sprutor, mäta ditt förbannade blodsocker och äta på relativt regelbundna tider. Även motion behövs dagligen för att du ska må bra i din diabetes.

Ni får tycka att jag är ett negativt träsktroll.. Men just nu är jag bara så otroligt jävla less. Det handlar inte om att jag är en barnrumpa eller inte har accepterat min diabetes, för det har jag – för längesen. Det handlar om vad diabetes gör och har gjort med mig och mitt liv under alla dessa år. Sjukdomen har förstört så otroligt mycket för mig! Trots framgång med bloggen och all uppmärksamhet i media & tidningar så är jag otroligt less just n. Det tar enormt mycket energi att varje dag tänka diabetes-diabetes-diabetes. För det är verkligen så det är.

Jag tycker verkligen att det är jobbigt att leva med diabetes, även om det tar emot att erkänna det. Jag vill ju liksom vara som en ” vanlig” person. Jag vill vara frisk! Är det för mycket begärt efter 14 år med sjukdomen?

Japp, tydligen!

13087097_10154345138808296_348611763701886592_o (1)

Nu rycker vi upp oss!

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Par som är fängslade

Ja men herregud! Jag kan bli så trött på pojkvänner som sitter fast i ett koppel. Så kallade ” tofflar”, jag spyr galla över det – usch.  En toffel är en kille som gör allt för att sin tjej ska vara nöjd. Han umgås ytterst sällan med sina vänner förutom när hans tjej ska iväg och göra något. Då passar han på! Annars är han helt låst.

Om tjejen går ut på krogen, då kan killen också gå ut. Men om tjejen är hemma så är killen också hemma. Annars tror tjejen att killen ska vara otrogen. Innerst inne tänker killen ” Fan, i dag vill jag gå ut med grabbarna, men jag pallar inget bråk med bruden så jag stannar hemma i stället ”.

Att umgås med sina vänner och göra det man tycker är kul betyder inte att du är en DÅLIG pojkvän. Snälla nån – jag spyr! 

2380818

Kontrollbehov och svartsjuka i ett nötskal, eller vad man ska säga.

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.