Millenger eyewear

1458253214-9170 (1)

1464556021-9170 (1)

1469400502-9170 (1)

1462960917-9170 (1)

Tja!

Som jag tidigare har skrivit så bär jag endast solglasögon från Millenger. Enligt mig är de helt oslagbara och ett av de hetaste solglasögon-märkena på marknaden. De är dessutom unisex och dem passar ALLA huvudformer. Samtliga glasögon är av polariserat glas, vilket gör att det blir enklare att se klart i starkt solljus. Jag äger i stort sett alla modeller från Millenger, mycket för att kunna matcha till olika outfits osv.

I samarbete med Millenger har jag ett riktigt hett erbjudande till er:

Rabattkoden ”diabetesmannen” ger er 30 % rabatt på alla ordrar, inklusive fri frakt. Erbjudandet gäller till den sista augusti.

—–> Klicka här <—–för att komma Millenger:s hemsida.

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

6 saker som nästan är värre än otrohet

  1. Frånvaro.

Umgås ni med varandra eller sitter ni bara med era telefoner? Lägg fokuset på din partner när ni umgås. Den man är kär i ska inte behöva tävla mot en telefon. Eller?

2. Att dölja saker.

Även om du gör det i all välmening för att inte såra din partner så är det aldrig bra att behöva smyga med hemligheter. Att dölja saker för sin partner bådar aldrig gott. Tala alltid sanning!

3. Tystnad.

Tystnad löser inga problem. Era bråk kommer inte lösas om du eller din partner vägrar prata med varandra. Ni kommer snarare samla alla era känslor inombords och tillslut explodera.

4. Avundsjuka och svartsjuka.

Tillit är a och o och ett förhållande kräver förtroende. Det kan bli otroligt påfrestande att alltid behöva bevisa sig trogen hela tiden. Om ni inte litar på varandra så gör slut!

5. Bråkar om småsaker.

Att bråka med sin partner kan i vissa fall vara ett sundhetstecken, det är i princip omöjligt att alltid vara sams – det går inte.  Men att smågnabbas om precis allt, utan att komma vidare, leder snarare till förbittring.

6. Ni har blivit kompisar.

Känns ni mer som rumskompisar än två personer som älskar varandra? Det är inte ett bra tecken. Din partner ska även vara din vän, men det krävs ett starkare band mellan er. Tips: Hitta på saker, gå ut på dejt med varandra, precis som ni gjorde de första månaderna.

1466379615-9170

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

En bomberjacka behöver nödvändigtvis inte alltid vara svart eller grön

04247467_display_1600_1936 (1)

04247467_1_1600_1936 (1)Grå, tunn bomberjacka från Just Junkies. Jackan har två fickor med tryckknapp samt en ficka på ena ärmen med zip. En bomberjacka behöver nödvändigtvis inte alltid vara svart eller grön även om det så klart också är jäkligt snyggt. Men här har ni en jacka som inger energi och en viss charm. Och som jag alltid brukar säga, det finns någonting som är otroligt sexigt med grått. Fifty shades of grey liksom.

Klicka här för att komma till jackan!

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Filmtips: Edge of Winter.

I Edge of winter får vi se Sveriges stolthet vad gäller skådespeleri, Joel Kinnaman, spela den något instabila pappa Elliot som hamnar i trubbel ute i vildmarken med sina två sönder, som spelas av Tom holland och Percy Hynes White.

Den här filmen bjuder minst sagt på lysande skådespel, spänning och ett visst obehag.

Trailer:

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Diabetesgalan 2016 – köp din biljett nu

eefa0bb9a4ca0473df4022c284848c9e

Den här galan är så otroligt efterlängtad, och jag är så glad att den äntligen blir av!  Scandic Alvik är huvudsponsor till Diabetesgalan 2016. Scandic Alvik ger dessutom Diabetesgalans gäster rabatt vid övernattning. Hur bra? 

Molly Sandén kommer till Diabetesgalan 2016 och blir intervjuad på scen. Riktigt roligt och viktigt att hon ställer upp måste jag säga. Det var även tänkt att jag skulle bli intervjuad på scen, men jag tackade nej av den anledningen att jag inte känner mig trygg i sådana situationer. Som de flesta vet lider jag av panikångest och det är vid sådana här tillfällen ( när jag är nervös och under press ) som jag tyvärr kan drabbas av en panikångestattack. Men, stort tack för förfrågan, det gläder mig! Däremot kommer jag att medverka på galan. Om det är något som jag är riktigt bra på så är det att mingla ( hehe ). Jag ser verkligen fram emot att träffa er, det ska verkligen bli svinkul!

Lite info:

När? Lördagen den 3 september, ca tid: 16:30 – 00:30.
Var? Scandic Alvik i Stockholm.

Biljetter till galan finns att köpa här – http://diabeticdesigned.se/butik/nyheter/biljett-diabetesgalan-2016/

1423840118-9170 (1)

Jag & Nick Jonas.

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Träningsvärk

Dra mig baklänges! Mina vader och ljumskar är inte av denna värld idag, de värker något oerhört mycket, vilket iofs inte är speciellt chockerande. Gårdagens match blev både tuffare och jobbigare än vad jag hade trott. Visst, jag visste redan på förhand att jag inte är i speciellt bra fysisk form. Min konditionen och styrka är inte direkt mycket att hurra för, men däremot sitter slagen relativt bra vilket var anledningen till varför jag tillslut stod som segrare.

Nu: Ut och springa 3 km. Bra Jocke – nu ökar vi!

1450628608-9170

Ha en grym måndag!

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Vinst i första matchen med 6-3/6-4

God kväll!

Yes, yes & yes! Jag lyckades tillslut vinna med siffrorna 6-3/6-4,  men trots vinst måste jag erkänna att jag är allt annat än nöjd med spelet. Alldeles för många enkla misstag var ett faktum och det höll på att straffa mig hårt i det andra setet.

Nå väl, jag vann matchen och det är det viktigaste. Nu väntar semifinal om två veckor! Hårdträning står på schemat tills dess – minst sagt!

14067478_10154646034433296_3482475344679810786_n (2)

Statistik:

Missar i nät: 3

Missar utanför: 29

Serveess: 0

Dubbelfel: 4

Avgörande vunna slag: 19

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

‘I’m not a druggie, I’m just a diabetic’

IMG_9473 (1)

IMG_9482

IMG_9475

IMG_9463

Outfit:

Bomberjacka från Alpha Industries – finns här

Jeans från Junkyard – finns här

Kängor från Dr.Martens – finns här

Keps från Junkyard – finns här

Solglasögon och ring från NLY MAN – finns här

Det finns faktiskt väldigt många fördelar med att vara öppen/offentlig om sin diabetes. Men innan man väljer att vara öppen så gäller det att känna sig trygg och att diabetes inte är något ” konstigt”. 

Under mitt första år som diabetiker ville jag inte inse att jag drabbats av någon sjukdom. Jag kände liksom att jag inte vill göra en sån big deal av det. Jag tog nästan aldrig blodsocker och när jag väl skulle ta mitt insulin så gick jag in på toaletten. Jag ville liksom inte bli utpekad, jag ville ju bara vara som alla andra. På så sätt så slapp jag alla frågor om diabetes vilket jag då tyckte var skönt.

De senaste 8 åren har dock varit helt annorlunda. Jag har mer än gärna visat upp min sjukdom, mycket för att dela med mig av den kunskap som jag har om sjukdomen. Bristen på kunskap om diabetes är alldeles för stor, tyvärr. Så länge det inte går att bota denna sjukdom kommer jag att blogga om den!

Jag har vunnit ett flertal priser för mitt bloggande vilket jag aldrig ens hade funderat över när jag startade denna blogg. Det känns fantastiskt att kunna beröra folk via en blogg.

Stort tack till alla underbara läsare, ni är grymma!

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.