Jag har mentat ( väntat ) hela veckan.

Posted in Event/vimmel

20785923_10155816586723296_5034622338250778050_o (1)

Åh, vad älskar att få sådana här inbjudningar. Det blir liksom alltid…kul? Ja, svinkul! Jag har, mer eller mindre, gått och sneglat på den är inbjudan under hela veckan. Jag vill ha fredag, jag vill ha öl & menta och jag vill vara omringad av härliga människor. Mest av brudar, förstås. Dem luktar liksom lite godare och jag är sugen på att flörta ( lät jag gubbig där? ). Nå väl, tack för inbjudan. Nu mentar vi!

Sorry, vet att detta inlägg är lite internt.

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar

Bara kärlek.

Posted in Diabetes

God kväll!

Det här med näthat är knappt någonting som jag lider eller märker av längre, skönt nog. Tvärtom, jag får bara kärlek nuförtiden vilket gör mig så otroligt glad och stolt. Ni är verkligen helt fantastiska mot mig.

Stort, stort, stort tack för all fin respons på det här inlägget – ‘Det går inte med ord att förklara hur det känns att ha lågt blodsocker’

1497317239-9170

 

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Det går inte med ord att förklara hur det känns att ha lågt blodsocker.

Posted in Diabetes, Tankar & åsikter

God lunch, vänner!

För ungefär 50 minuter sedan så låg jag på 16,2 i blodsocker och alldeles nyss, för cirka 15 minuter sedan, visade mätaren 2,1. Det är verkligen helt oförståeligt hur det kunde sjunka så fort. Helt obegripligt faktiskt! Jag har ingen som helst förklaring till varför detta hände trots att jag levt med sjukdomen i 15 år. Läskigt, ja lite.

Det är när det sjunker så där fort som man blir rädd, ledsen och orolig. Orolig över att inte klara sig själv. Visst, det är ”bara” att äta något sött så löser det sig men har man otur så svimmar man innan man hinner till kylskåpet.

Det är med gråten i halsen, darrande ben och hög puls som jag sitter vid köksbordet och hetsdricker juice. Jag darrar, jag ser suddigt, jag mumlar för mig själv och jag kallsvettas på ett ytterst märkligt och obehagligt sätt.. Svetten rinner ner för pannan, t-shirten är dyngsur och jag känner mig helt färdig. Det spelar ingen roll hur ung eller gammal du är, för du kommer alltid att känna dig som en 3-åring som har gått vilse i skogen när du har lågt blodsocker – rädd och hjälplös!

Det går inte med ord att förklara hur det känns att ha lågt blodsocker, men jag gör så gott jag kan.

1463345860-9170

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

 

11 Kommentarer

‘Är jag sjuk i huvudet?’

Posted in Tankar & åsikter

Varning för förvirrande inlägg, kanske.

Är jag sjuk i huvudet om jag äter något bara för att bli törstig? Ni vet, jag älskar läsk –  och fullständigt njuter när antingen en Fanta grapfriut zero eller Pepsi max släcker törsten. Ja, jo, förmodligen är jag väldigt, väldigt udda – på många sätt och vis. Folk ( tjejer ) brukar säga att jag är svår att få i hop? Att jag är… svår? Och jag jag förstår dem, det gör jag – oftast. Jag kan vara otrolig, otrolig i det att jag kan vara totalt iskall men samtidigt också även varm. Och härlig. Och romantisk. Och enkel. Eller vänta? Vem fan vill vara en enkel ( läs: tråkig ) människa? Inte jag! Jag gillar att vara lite udda, speciell.

Sorry för ett lite halvmärkligt inlägg, men ibland är det kul att bara att spy ut lite skit.

1449709584-9170

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Sensationellt bra sensommarfiske

Posted in Tankar & åsikter

Hej, vänner! Vilket sensommarfiske vi hade i helgen, helt otroligt bra med tanke på att det fortfarande är väldigt varmt i vattnet och luften.

I det här klippet får ni t.ex. ta del av när vår ‘hemliga’ gäst klipper ett nytt pb – med hjälp av oss, Team Fiskebröder. Vi agerade, mer eller mindre fiskeguide. Vilket samarbete alltså!

Nu ökar vi!

 

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

13 fördelar med att vara singel

Posted in Tankar & åsikter

1. Du behöver aldrig förklara dig.

Blev du lite för full i går, snubblade in klockan halv fem på morgonen med byxorna dränkta i Branca Menta och däckade på köksbordet? Tur att ingen var där för att se det och ge dig dåligt samvete dagen efter. Det räcker gott och väl att du vaknar bakfull som ett lejon 14.01

2. Mer tid för vänner.

Du kan lägga mer tid på dina vänner. Ingen behöver irritera sig över att du alltid släpar med en partner. Kärleken kommer och går men vänner består.

3. Aldrig mer kompromissa.

Du behöver aldrig mer kompromissa. Du är chef över ditt eget liv!

4. Göra ”privata” aktiviteter i fred.

Du kan onanera när du vill och hur högljutt du vill. Du behöver inte städa undan sexleksanera efter dig, det är ändå bara du som kommer att hitta dem.

5. Du slipper alla energikrävande gräl.

Hur jobbigt och irriterande är det inte att gräla över skitsaker? Det är fruktansvärt!

6. Att kunna vara egoistisk.

Det är helt okej att vara egoistisk och bara tänka på sig själv. Du kan ändra dina vanor utan att det påverkar någon annan.

7. Du slipper jobbiga middagar.

Som singel halverar du risken att hamna på outhärdliga släktmiddagar.

8. Du träffar fler nya människor.

Som singel träffar du garanterat fler nya människor. Du nätverkar, minglar, på ett helt annat sätt och är mer öppen för nya bekantskaper.

9. Du får ( förhoppningsvis ) vara nykär ofta.

Världen är full av härliga människor, och som singel har du chans att bekanta dig med många av dem. Och kanske bli lite kär några gånger.

10. Du kan packa väskorna och bara dra.

Det är lätt att fastna i gamla hjulspår. Som singel finns det inget som håller dig ifrån att bara packa väskan och dra! Du behöver inte ta hänsyn till någon annans planer.

11. Du får alltid välja film själv.

Att lida igenom en film du egentligen inte vill se är totalt slöseri med värdefull tid. Det behöver du aldrig vara med om som singel.

12. Mer tid för dig själv.

Att vara i en relation kan vara jäkligt mysigt, absolut. Men det tar också ganska mycket av den där härliga egentiden. Det är ofta på kvällarna som vi har tid för våra intressen att reflektera över dagen och vila.  Som singel kan du maxa njutet av ditt eget sällskap utan att någon kräver din uppmärksamhet. Ganska skönt, om ni frågar mig.

13. Du kan satsa på din karriär fullt ut – när, hur och var du vill.

När du är singel kan du ge dig själv tiden att fokusera på dina drömmar och din karriär.

1478048515-9170

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar