Att ta sig tid att fundera.

Posted in Diabetes

Att ta sig tid att fundera, att sakta men säkert känna efter hur man mår och vad man vill med livet, att grubbla och överanalyserar saker. Det är något jag tror starkt på – för att sedan få insikt i vad man faktiskt tycker, tror och känner. Sen att jag personligen ibland tänker lite för mycket om vissa saker och överanalyserar andra människor är något jag får jobba på.

Visst, har man flow, så varför inte ‘bara köra på’? Jo, kanske det!

Men jag håller nog fast vid att saker och ting, oavsett om det är kärlek eller sorg, bör ta sin tid. Något man verkligen bör göra ‘sakta men säkert’ är att njuta, njuta av allt underbart som händer i livet! Det är vi alldeles för dåliga på.

Man vet aldrig när det är försent att njuta av sin närvaro på jorden och av sina nära och kära, och det är något jag tänker väldigt ofta på, vilket jag är väldigt glad över.

Blodsocker just nu: 18,2

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Utan högtider, inget mys – tragiskt

Posted in Tankar & åsikter

God morgon!

Att det alltid ska bli lika deprimerande när julafton är över. År efter år blir det så, i alla fall för mig. Under hela december kläs det granar, lyssnas på julmusik, handlas julklappar och bakas mer än vanligt. Man bygger upp något under hela månaden och sedan efter självaste julafton så är det slut på det mysiga. Det är lite som att folk bara unnar sig mys under decembermånad och sedan återgår det till ”normala”, stela och tråkiga vardagslivet. Vi njuter alldeles för lite av tiden tillsammans med våra nära och kära.

Det är tråkigt att det ska behövas högtider för att ”få mysa till det ordentligt”.

Jag vet inte riktigt vad det är men i bland känner jag mig så inåt helvete…. osvensk? Det kanske låter lite klyschigt men jag har nog inte hittat hem än.

 

 

Blodsocker just nu: 8,1

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar

‘Som en struts’.

Posted in Mode/Kläder

God morgon!

Har precis smällt i mig en fet frukost innehållande ägg, bacon, keso, avokado och en kall med bubblor ( vatten alltså, hehe ). Och här står jag nu, framför spegeln, klädd i min favoritjacka från Alpha Industries. Den här jackan passar verkligen för alla tillfällen men kanske bäst nu när det är lite småkallt och blåsigt. Den här jackan och en luvtröja och du känner dig som en struts som borrat ner sig i sanden, ja för så är det ju, på morgonkvisten vill man helst vara för sig själv. I alla fall jag som ser ut som en överkörd grävling på morgonen. Skämt å sido, ni hittar jackan här!

Blodsocker just nu: 11,1

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar

‘Den döende detektiven’ och Rolf Lassgård.

Posted in Tankar & åsikter

Rolf Lassgård, du är så bra, att jag har tittat om ‘Den döende detektiven’ tre ( tre!! ) gånger inom loppet av två veckor. Så inåt helvete bra är du!

Den döende detektiven är den avslutande delen i tv-trilogin som baserats på Leif GW Perssons kriminalromaner om polisen Lars Martin Johansson, som spelas av geniet Rolf Lassgård. Trilogin får, av mig,  i sin helhet ++++ medan Rolfs prestation får +++++.

Ni kan se serien på SVT Play ( klicka här ).

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Streetpojke – sno stilen

Posted in Mode/Kläder

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

Streetpojke, något i den stilen – ja!

Mockajacka från Audace Copenhagen – här

Jeans från Filippa k – här

Sneakers från Sandays – här

Lubvtröja från Studio Total – här

T-shirt från William Baxter – här

Ringar från By Billgren – här

Keps från Vans – här

Ryggsäck från Audace Copenhagen – här

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

LE PETIT MOULIN

Posted in Tankar & åsikter

Tjena!

Häromdagen käkade jag och Gustaf lunch på Le Petit Moulin, och jag blev verkligen positivt överraskad. Le Petit Moulin har en traditionell fransk meny med både lättare rätter, smörgåsar, konditorivaror och riktigt gott kaffe. Kul och gott med någonting nytt, tänker jag. Och trots att Le Petit Moulin ligger mitt i Kvarnengallerian här i Uppsala så har de lyckats fått till en trevlig och mysig atmosfär.

Serviceinriktat? Ja verkligen! Det var längesen som jag blev så trevligt bemött. Tack!

Jag vet, jag måste lära mig att le på bild.

Riktigt god och fräsch räksallad.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Outfit post with Daniel Bengtsson

Posted in Mode/Kläder

Inlägget innehåller annonslänkar.

Han klär i allt, min gode vän Daniel. Jag fullkomligt älskar kavajen han bär här, jag hade en liknande förut som jag bar väldigt flitigt men som av någon anledning är försvunnen?

Jag gillar hur Daniel leker med färger nuförtiden och hur kan komponerar sina outfits. Tack för inspirationen, kompis! Det är en ära att fota dig.

 

Sno stilen:

Kavaj – här

Rock – här

Skjorta – här

Byxor – här

Bälte – här

Klocka – här

Slips & näsduk – här

Foto: Jag.

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar