Dagens drömoutfit.

Posted in Mode/Kläder

hej

GRYM outfit, va? Ungefär så här kommer jag att vara klädd imorgon när jag ska möta upp grabbarna, det vankas nämligen AW imorgon vilket ska bli otroligt trevligt!

Byxor från Filippa K – här // Vit t-shirt från Filippa K – här // Armband från Triwa – här // Hatt från Wigéns – här // Boots från Gant – här // Tunn bomberjacka från William Baxter – här

 

Senare idag ska jag möta upp Joel och plåta lite. Idag blir det minst sagt stiligt, uppklätt, för min del. Kika in senare så får ni se!

wpid-dsc_0221 (1)

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Midnattssol och produktplaceringar.

Posted in Tankar & åsikter

God lunch!

Förutom att SVT:s nya serie ‘Midnattssol’ verkar bli en lika stor succé som Bron, så har jag mina funderingar kring en möjlig produktplacering i det första avsnittet. Att tillägga är att SVT har förbud mot produktplaceringar, men det kanske ni redan visste om? SVT nekar, precis som Arla, att detta skulle vara en produktplacering. De har inget avtal.

Jag är, av någon anledning, otroligt intresserad av att hitta produktplaceringar i serier och filmer. För att nämna ett exempel:  Solsidan kryllar av både usla och geniala produktplaceringar. Det kan väl ingen ha missat?

Till sak. Inte helt oväntat ligger Björn Stein och Måns Mårlind, som var med och skapade ”Bron”, bakom det här förnämliga svensk-franska thrillersamarbetet. Jag är ett stort fan av Bron och lär bli ett minst lika stort fan av Midnattssol. Den inledande scenen är den bästa jag någonsin har sett i en svensk serie.Och att sedan få se Peter Stormare, som jag gillade så mycket i Prison Break, är verkligen fantastisk kul. I midnattssol spelar han chefsåklagare Burlin.

Det här kan bli bra, riktigt bra. Jag ser verkligen fram emot fortsättningen.

Men!, vad är det vi ser här?

Kvarg-3

Drick-Kvarg från Arla, där loggan syns väldigt tydligt.

Kvarg-1

Inte nog med det så får drick-kvargen hyllning i manuset också  –”bra för magen och prostatan”.

Kvarg-2

Mmm gott!

 

Arla är nog minst sagt otroligt glada för detta. Vem hade inte varit det är frågan? Det var ju trots allt 1 391 000 som såg premiäravsnittet av Midnattssol. Gratis är alltid gott!

 

Och om frågan dyker upp, så nej, detta var ingenting som störde mig. Jag är bara så otroligt intresserad av produktplaceringar.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

RAIN COAT

Posted in Tankar & åsikter

God morgon!

Igår var det minst sagt lägligt att dra på sig regnjackan, och Joel gjorde det verkligen med stil – klädd i regnjacka från Stutterheim.

IMG_7429

IMG_7460

IMG_7547

IMG_7520Regnjacka från Stutterheim – här // Byxor från Filippa Khär // Tröja från Tiger Of Sweden – här // Sneakers från The Last Conspiracy – här // Klocka från TID – här

 

Foto: Jag.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

PINK

Posted in Mode/Kläder

Tja!

Dagens bästa eller dagens sämsta köp? En sådan här skrikig ( och snygg ) rosa färg känns verkligen 50/50 – antingen älskar man den eller så hatar man den. Ja, något i den stilen. Se nedan och avgör själva:

ells_0145992_1__16_Q4_1_DAM

Kappan är från Ellos och kostar 899 kr – klicka här för att komma till den.

Den finns även i färgen mörk gråmelerad, riktigt snygg även den måste jag säga.

39-1706_M0012159_Fu (1)

Den tuffa äggformen i dubbelknäppt modell är helt rätt i höst och vinter. 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

‘För mig är det ingen självklarhet att vakna upp på morgonen och må som en prins’.

Posted in Tankar & åsikter

God kväll!

För mig är det ingen självklarhet att vakna upp på morgonen och må som en prins, för det gör jag inte alltid. Ibland kommer jag knappt ur sängen på grund av höga värden under natten, jag mår dåligt minst 1-5 gånger i veckan på grund av min diabetes. Det behöver inte bara bero på dåliga värden, diabetes tär även på en rent psykiskt också. Men för det mesta har min diabetes påverkat mitt liv relativt positivt. Jag har lyckats beröra och hjälpt mina medmänniskor, mycket via bloggen, men även privat och det är något som gläder mig så enormt mycket. Jag försöker så gott som det går att dela med mig av mina egna erfarenheter kring diabetes vilket har varit mitt mål enda sedan jag startade min blogg. Men, som vi alla vet, så är jag inte enbart diabetiker, jag är en människa också som har väldigt många fler intressen än bara diabetes, om vi nu ska kalla det för intresse. Jag älskar nöjeslivet, jag älskar mode och  jag älskar människor.

Jag vill och tror dock att nästan alla kan hitta blogginlägg på min blogg som intresserar, oavsett vad för typ av människa personen i fråga är. Hoppas det i alla fall.

1442787501-9170Nu ska jag fortsätta att njuta av livet.

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar