SKJORTA MED DRAGKEDJA

Posted in Tankar & åsikter

Skjorta med dragkedja låter väl inte så där jättesnyggt, men den här skjortan från Ciszere i färgen sahara sand är fanimej magisk. Jag älskar den! När jag är ute och minglar eller kanske till och med dansar vill jag ju knappast framstå som en stel mäklare med samma färg på slipsen som näsduken ( förbjudet i min värld ), då är den här skjortan perfekt. Den får dig att se mer avslappnad ut. För att prata klarspråk så att alla förstår: Den klär ner den här typen av outfits, på ett bra sätt.

Skjortan finns att köpa här till er som är intresserade!

EJ fula tjejer.

Trevlig helg, vänner!

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Sandfärgad rock

Posted in Mode/Kläder

Inlägget innehåller annonslänkar.

Har införskaffat mig en ny rock från Selected Homme, i sandfärgat, vilket jag tycke är riktigt snyggt och uppiggande. Jag äger redan två stycken svarta rockar, en tunn och en lite tjockare så det vore ju lite tråkigt om jag hade köpt en till i svart. Dessutom gav jag endast 1699 kr för den här rocken, ett riktigt kap med andra ord. Nu ökar vi!

Foto: Joel Lindgren —-> joellindgren.se

Rock från Selected Homme – här

Skjorta från Castor by Castor Pollux – här

Jeans från Nudie  – här

Skjortjacka från Crocker ( JC ) – här

Solglasögon från Ray Ban – här

Mössa från Junkyard – här

Skor från Whyred

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

‘Gjorde allt för att synas’.

Posted in Tankar & åsikter

2010, året då jag gjorde allt för att synas. Tanken med mina sanslösa och helt galna videobloggar var att folk skulle få upp ögonen för mig, typ. Jag tror inte att jag behöver skriva så mycket mer, kolla på klippet nedanför så förstår ni vad jag menar.

Lägg märke till att det INTE är jag som har klippt ihop filmen. Det fanns en blogg på den här tiden som hette hemligjournalist.blogg som skrev om mig, helt otroligt men jäkligt kul. Vet fortfarande inte vilka personerna bakom bloggen är. Om jag är nyfiken? Svar ja! Träd fram?

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar

‘Nej, det blir inte lättare eller bättre med åren’.

Posted in Diabetes, Tankar & åsikter

Nej! Det blir inte lättare eller bättre med åren. Min sjukdom, diabetes, skadar mig mer och mer för varje år som går. I klarspråk: Den förstör sakta men säkert mina organ, t.ex. njurarna, som jag tyvärr redan har problem med. Eller ja, redan, jag har trots allt haft diabetes i snart 16 år och har väl inte direkt levt optimalt. Men!, vad är egentligen optimalt? Ja, det är frågan. Jag tror på slumpen. Antingen drabbas du hårt av komplikationer eller så gör du det inte, oavsett hur du har levt. Jag känner flera diabetiker som under hela sitt liv har skött sig exemplariskt men som ändå drabbats av hemska komplikationer samtidigt som de lite mer ‘vilda’ och trotsiga diabetikerna har klarat sig ifrån det. Livet med diabetes är svårt, förvirrande och extremt tidskrävande. Men! För stunden är jag glad och mår bra. Jag älskar att leva, trots att en sjukdom har tagit över min kropp. Jag ska bli gammal!

Ta hand om er, innan det är försent

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

2 Kommentarer

Klä dig som James Dean – fem enkla steg

Posted in Mode/Kläder

Inlägget innehåller annonslänkar.

Att James Dean är min största inspirationskälla när det kommer till kläder, attityd och inställningen till livet är ingen hemlighet. 

Så klär du dig som James Dean:

1. Välj de t-shirts som James Dean skulle ha haft på sig. Enkelhet ingår i de vanligaste valen för James Dean. Vita t-shirts: Det skadar aldrig att ha ett antal av dessa i garderoben, nytvättade och pressade, redo för att bära.

2. Skaffa en svart eller röd skinnjacka. Detta är förmodligen en av de mest ihågkomna ikoniska bitar av kläder som bars av Dean. Liksom den vita t-shirten, jeansen och vida kostymbyxorna.

3. Om du vill inspireras ännu mera av James Dean, så tipsar jag dig om att se Rebel Without a Cause och East of Eden. Där visar Dean upp sina snyggaste filmoutfits.

4. Filippa K:s t-shirts är riktigt snygga och bekväma, finns att köpa här. Och snygga skinnjackor hittar ni här

5. För att inte glömma. Stoppa alltid in t-shirten i byxorna.

Min tatuering: Marilyn & James.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

 

Lämna en kommentar