‘En av de värsta veckorna någonsin”

Posted in Tankar & åsikter

Godmorgon!

Trots 15 år med diabetes typ 1 och många jävliga dagar så måste jag vara ärlig och erkänna att den här veckan har varit en av de värsta någonsin, i diabetesväg. Jag har inte haft ett blodsocker under 15 vilket har bidragit med att jag känner mig helt mör just nu. Men!, det ska fanimej inte hindra mig från att ha en rolig helg. Som jag tidigare har nämnt så kommer jag och min bror att spendera helgen nere i Jönköping. Tanken är att pressa in så många aktiviteter som möjligt med fokus på fiske, nöjesliv, mat och foto. Och som vanligt, oavsett var jag ska åka någonstans, så har jag gjort en ordentlig research. T.ex. Var äter man den godaste oxfilén någonstans? Var kan man fiska någonstans? Var dricker man Fernet Branca någonstans? Var spelar man fickpingis någonstans? Hur får jag enklast tag på en autograf av en HV71-spelare?  Ja, och så vidare.

Jag menar, det gäller ju att vara förberedd!

1464287782-9170 (1)Hörs då, snyggisar.

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.