”En ständig balansgång”

Posted in Tankar & åsikter

Att dela sitt liv med någon är inte alltid lätt. Egentligen borde det ju kanske vara det, för jag menar: Är man kära och älskar varandra borde det inte vara några problem egentligen?

”Det är en ständig balansgång”. Det får varken bli för mycket av det positiva eller negativa. Med det menar jag, att man kanske inte bör vara för romantiskt och ständigt uppvakta sin partner, det blir i slutändan påfrestande, jobbigt och inte det minsta speciellt. Ingen pallar ett kontroll-freak. Sen får det heller inte uppstå för många bråk och hetsiga diskussioner, för en dag blir det för mycket och då går man tyvärr skilda vägar även om kärleken till personen finns kvar. Och det, det är så otroligt onödigt! Och nonchalant. Och förkrossande. Och idiotiskt.

Ett tips till er som har det lite knepigt är att åka bort till en annan ort/land. Stoppa vardagen, så att säga! Ni behöver nödvändigtvis inte åka utomlands, utan det kan räcka med att åka några mil. Checka in på hotell, boka spabehandlingar och ta vara på varandra ordentligt. Och prata – så klart. Har ni tur och om kärleken finns där kan det bli lite av en nystart för er.

Uppskatta varandra och visa alltid den kärlek din partner förtjänar, innan det är försent.


1459643468-9170 (1)

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

2 Kommentarer

  1. Anette Autete säger:

    Så sant men ibland så svårt!????

  2. Anette Autete säger:

    Så sant men ibland så svårt!????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.