Uttryck dina känslor.

Posted in Diabetes

Är du less? Är du arg? Är du irriterad? Är du deprimerad? Är du ledsen?

Våga släppa ut allt! Uttryck dina känslor på riktigt. Ta tag i något och kasta föremålet i väggen. Om någon vet hur det är att ha humörsvängningar så är det vi diabetiker. Och det är fan inte alls kul. Man blir helt galen och som jag tidigare skrev, så vill man kasta något i väggen eller slå näven i bordet.

Alla uttrycker sina känslor på olika sätt, men om jag ska prata för mig själv så kan jag meddela att många insulinpennor har åkt i väggen. Säkert 10-15 stycken. Att det just var Insulinpennor som åkte i väggen var väl inte så otippat kanske?

1427457734-9170Jag tror inte att så många förstår att diabetes är så mycket mer än diabetes. Den här sjukdomen är så jävla bred och man lär sig nya saker varje dag. Som sagt: Det är ” bara” att kämpa på.

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar

  1. Pia Hellsten säger:

    Tack för en bra blogg. Lever med en annan ”diabetesman” och känner att allt är utom kontroll, han bråkar 4-5 gånger i veckan om allt och min tanke är egentligen är det alltid blodsockret eller vill han bara bråka. Har varit tålmodig i 2 års tid men nu räcker det kanske.
    Du verkar ha strategier för dina humörsvängningar och önskar han kunde hitta sina.
    Som sagt det är en hemsk sjukdom som påverkar mer än själva personen som har den.

    Ha det gott

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.