Vänskap.

Posted in Tankar & åsikter

I en vänskap finns inga krav på att man måste vara lika, man behöver varken tycka, tänka eller vara samma! Man kan istället låta sig uppskatta varandras olikheter, lära sig av varandra, komplettera och kompensera den andres sidor.

Jag och brorsan är ett tydligt exempel på detta. Ni som vet, vet.

En vän är någon som förstår dig när du som minst förstår dig själv, som reparerar din kropp och ditt hjärta när någon annan huggit det i bitar, som stryker dina kinder när de täckts av tårar, som stadigt står bakom dig och lovar att solskenet kommer tillbaka.

IMG_8432 (1)Bror samt bästa vän, bättre blir det inte.

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar

  1. Maja säger:

    Är du singel ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.