Så kommer du över ditt ex – 6 bra tips

Posted in Tankar & åsikter

1. Gråt, tyck synd om dig själv, ligg under täcket och deppa! Ge utlopp för det du faktiskt känner, och skriv ner dina känslor. Det brukar kännas bättre. 

2.  Ha någon vid din sida som tar din sorg på allvar. Någon som inte säger ”Hen var bara en idiot” eller ”Skönt att du slipper hen”. Det viktigaste en sådan person kan göra är att vara med dig  – och trösta dig.

3. Låt bli att ta söka upp ditt ex. Låt bli att försöka vara vänner. Man kan inte vara vänner om den ena är kär, medan den andra inte är det. Ta bort hen från ALLA sociala medier. 

4. Sysselsätt dig!  Se till att hitta på saker på din fritid! Gå på middagar, bio- och teaterbesök. Gå ut och festa, dansa på högtalaren. Ja, gör vad du vill och känner för. Allt för att glömma bort hur olycklig du är. MEN! Bli inte manisk och träng undan sorgen, utan se till att sörja ordentligt först! Annars kommer den bara tillbaka senare.

5. Tänk på allt du inte har kunnat göra tidigare, men som du nu kan göra. Det kan vara allt från intressen du lagt åt sidan på grund av ditt förhållande. Eftefesta till 07, ha ett one night stand, eller vad det nu kan vara.  MEN! Gör inte en massa skitgrejer bara för att ditt ex ska få reda på det och bli svartsjuk eller nykär, utan gör bara det DU vill, när och hur du vill! 

6. Ta hand om dig själv! Var snäll mot dig själv, unna dig nya kläder, ät gott och byt frisyr. Att du älskar dig själv är faktiskt viktigare än att någon annan gör det. True story!

1450194899-9170

 

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.