Att förlova sig i hopp om att rädda förhållandet.

Posted in Tankar & åsikter

God lunch, vänner!

Jag kan inte riktigt förstå det här med att förlova sig. Det har blivit en trend vilket är så otroligt fel. Folk förlovar sig lika ofta som jag byter kalsonger, typ. Mitt Facebook-flöde kryllar av nyförlovade par.

Nej men ärligt, vet verkligen dessa par vad en förlovning betyder, innebär?  Visst, jag förstår er lite. Är man nykär så finns det inget som stoppar än, men det betyder inte att man förlovar sig efter två månader? Nå väl, ert liv, ni bestämmer. Jag tycker bara att det är synd att orden ‘förlova sig’ inte har någon som helst mening längre, utan mer är ett sätt att försöka lappa ihop ett trasigt förhållande.

Det kan även vara jag som är en bitter eftersom att jag är singel. Gör vad ni vill med den informationen, hehe.

1426116913-9170

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.