13 fördelar med att vara singel

Posted in Tankar & åsikter

1. Du behöver aldrig förklara dig.

Blev du lite för full i går, snubblade in klockan halv fem på morgonen med byxorna dränkta i Branca Menta och däckade på köksbordet? Tur att ingen var där för att se det och ge dig dåligt samvete dagen efter. Det räcker gott och väl att du vaknar bakfull som ett lejon 14.01

2. Mer tid för vänner.

Du kan lägga mer tid på dina vänner. Ingen behöver irritera sig över att du alltid släpar med en partner. Kärleken kommer och går men vänner består.

3. Aldrig mer kompromissa.

Du behöver aldrig mer kompromissa. Du är chef över ditt eget liv!

4. Göra ”privata” aktiviteter i fred.

Du kan onanera när du vill och hur högljutt du vill. Du behöver inte städa undan sexleksanera efter dig, det är ändå bara du som kommer att hitta dem.

5. Du slipper alla energikrävande gräl.

Hur jobbigt och irriterande är det inte att gräla över skitsaker? Det är fruktansvärt!

6. Att kunna vara egoistisk.

Det är helt okej att vara egoistisk och bara tänka på sig själv. Du kan ändra dina vanor utan att det påverkar någon annan.

7. Du slipper jobbiga middagar.

Som singel halverar du risken att hamna på outhärdliga släktmiddagar.

8. Du träffar fler nya människor.

Som singel träffar du garanterat fler nya människor. Du nätverkar, minglar, på ett helt annat sätt och är mer öppen för nya bekantskaper.

9. Du får ( förhoppningsvis ) vara nykär ofta.

Världen är full av härliga människor, och som singel har du chans att bekanta dig med många av dem. Och kanske bli lite kär några gånger.

10. Du kan packa väskorna och bara dra.

Det är lätt att fastna i gamla hjulspår. Som singel finns det inget som håller dig ifrån att bara packa väskan och dra! Du behöver inte ta hänsyn till någon annans planer.

11. Du får alltid välja film själv.

Att lida igenom en film du egentligen inte vill se är totalt slöseri med värdefull tid. Det behöver du aldrig vara med om som singel.

12. Mer tid för dig själv.

Att vara i en relation kan vara jäkligt mysigt, absolut. Men det tar också ganska mycket av den där härliga egentiden. Det är ofta på kvällarna som vi har tid för våra intressen att reflektera över dagen och vila.  Som singel kan du maxa njutet av ditt eget sällskap utan att någon kräver din uppmärksamhet. Ganska skönt, om ni frågar mig.

13. Du kan satsa på din karriär fullt ut – när, hur och var du vill.

När du är singel kan du ge dig själv tiden att fokusera på dina drömmar och din karriär.

1478048515-9170

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.