Är du min framtida flickvän?

Posted in Tankar & åsikter

1. Du ska helst vara brunett ( inget krav, men jag attraheras mer av brunetter ).

2. Du ska vara smart. Korkade tjejer har jag fått nog av.

3. Du ska vara trygg som person och vara trygg i dig själv.

4. Ett lagom vasst självförtroende är något jag går i gång på. MEN!, du ska inte vara kaxig, men du får gärna besitta en stark, cool och lagom sexig attityd. Jag gillar tjejer som är blyg-sexiga. Det är en tjej som besitter ett lugn samtidigt som hon är vild, galen och oskyldig. Sådärja!

5. Du ska tycka om att laga mat. Nu menar jag inte att du ska stå och laga mat åt mig, verkligen inte. Jag personligen älskar att laga mat och står mer än gärna i köket. Det jag är ute efter är att du vill laga mat tillsammans med mig. Det är mysigt!

6. Du ska vara en bra lyssnare. Det betyder i klarspråk att du ska lyssna noga, berörande och alltid vara närvarande när jag berättar någonting. Det spelar ingen roll om det är något negativt eller postivit jag berättar. Du ska alltid finnas där, i både medgång och motgång.

7. Du MÅSTE sätta dig in i min diabetes och försöka lära dig så mycket du kan om sjukdomen. Det är livsviktigt. Och tro mig: Det är något även du kommer utvecklas av.

8. Sex är viktigt för mig ( Mer än så behöver jag nog inte säga, hehe ).

9. Du ska gilla att kolla på film ( Självutnämnd expert vad gäller film. Thrillers är favoritgenren!). Så, det är ett stort plus om du gillar att kolla på film.

10. Du ska gilla att festa, träffa nya människor och kunna föra/bete dig i sociala sammanhang.

11. Du ska vara glad, framåt, målinriktad och positiv – till livet.

12.  Du ska helst vara mellan 155- 172 cm lång.

13. Du ska helst vara mellan 23-40 år. Jag dras till äldre kvinnor på sistone!

14. Du ska givetvis göra dig bekant med min familj och mina vänner. Det är VIKTIGT för mig.

15. Du ska vårda ditt yttre ( bry dig om ditt utseende och helst vara modeintresserad ) och ha smultrontuttar.

16. Du ska kunna klara av att jag ÄLSKAR sociala medier. Ja, att jag bloggar, instagrammar och facebookar. Du ska med andra ord inte skälla ut mig när andra tjejer kommenterar eller like:ar mina bilder på instagram. Jag instagrammar och bloggar INTE för att bli omtyckt, känd eller för att kunna fler knulla brudar. Jag bloggar och instagrammar för att jag personligen älskar det, och vill nå ut med mina tankar och åsikter. Den största orsaken till varför jag är så aktiv i sociala medier är för min diabetes. Så, någon fjantig avundsjuka eller svartsjuka är totalt onödigt OCH sjukt jobbigt. Har jag valt att vara tillsammans med DIG så är det av en anleding, och då vill jag INTE ha någon annan oavsett hur många likes eller kommenterar jag får av andra brudar.

1449014659-9170Släng iväg ett mail, vetja – diabetesmannen@hotmail.com

 

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

10 Kommentarer

 1. Susanne säger:

  Hej det var bra skrivet,Lycka till. Var rädd om dig.

 2. Sassa säger:

  Ingen ålder på dig själv?;)

  1. Diabetesmannen säger:

   27!

 3. Lovisa säger:

  Smultrontutrar

 4. Marika säger:

  46år, älskar livet, älskar mina barn, varav 2 av 3 har d1. Gooood kunskap????är inte svartsjuk av mig. Ge mig din tid och jag ger dig min???? bor jävligt avsides tyvärr, så jag är väl inget alternativ åt dig då?!

 5. Viktoria säger:

  du måste fått en väldigt många mejl på detta! 🙂
  lycka till!! önskar att du hitta din framtida flickvän!!

 6. dåligstämningmannen säger:

  du borde snarare kalla dig för narcissistmannen! din kärlek till dig själv verkar lika nyttig som att käka bath salts dagligen i 25 år. seriemördare har friskare självbild!

  1. Diabetesmannen säger:

   Det kallas ironi kompis.

   Kram, Diabetesmannen.

 7. Hemlig beundrare säger:

  Haha smultrontuttar.. vad är det?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.