Höstpremiär at Saluhallen

Posted in Event/vimmel

God morgon, tisdag!

I lördags gjorde nattklubben Saluhallen äntligen comeback och vilken kväll det blev. Vilken succé alltså, helt otroligt! Jag har aldrig någonsin beskådat en längre kö innan klockan 00 på en nattklubb här i Uppsala. Ja, vad säger man? Det här gjorde vi bra! Svenssons krogar och Brink & Berger, vilka stjärnor ni är. Det är en ära att få jobba tillsammans med er.

Var? Uppsala, Saluhallen.

Betyg: 5 av 5 insulinsprutor! Den här comebacken hade verkligen allt och lite till. NOSTALGI!

Kvällens bäst klädda man: Rikard Johannes.

Foto: Jag.

För att inte glömma. Stort tack till alla er som kom fram och berömde mig och min blogg, jag blir alltid lika glad.


 

 

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.