Sena nätter, tomma glas och brudar.

Posted in Diabetes

God kväll!

I skrivande stund mår jag väl inte så där…superbra. Mitt blodsocker är rent ut sagt åt helvete och jag har egentligen bara mig själv att skylla. Sena nätter, tomma glas och brudar. Ja, lite så har det sett ut på sistone och även om jag har haft kul som fan, för det har jag, så tar min kropp skada. Jag har tyvärr en tendens att rymma från problemen vilket är allt annat än bra när du lever med en kronisk sjukdom som i värsta fall kan ta ditt liv.

Utöver det så mår jag faktiskt som en prins i en bagarbod. Vänner är verkligen livet! Eller hur?

Blodsocker just nu: 19,9.

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar

  1. Skönt att bara kunna släppa diabetesen ibland. Dock har jag väldigt svårt för det själv (har också typ 1). Sen vet jag inte hur jag skulle må med ett blodocker på över 19… antagligen skit haha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.