Finbesök från Göteborg

Posted in Tankar & åsikter

God lunch, vänner!

Alltså, herregud vad Gåsmamman ( säsong 3 ) är bra. Så välspelat och spännande, hela tiden. Christian Svensson som spelar Barry, vilken stjärna alltså. Det här bör med all säkerhet bli hans genombrott!? Jag vill ha mer av honom!

Från Gåsmamman till någonting helt annat. I kväll kommer min underbara syster och hennes kille ( som jag ej träffat ännu ) på besök. Som de flesta av er redan vet är syrran bosatt i Göteborg sedan några år tillbaka vilket innebär att vi sällan ses. Men nu, äntligen, får jag tre dagar med både henne och pojkvännen. De ska nämligen bo hos mig vilket ska bli riktigt kul. Dock kan jag inte låta bli att tänka på hur jäkla nervös JAG skulle vara första gången jag träffar storebröderna till den jag är tillsammans med, det måste vara hemskt, tänker jag? Nu har jag aldrig varit med om det tidigare eftersom mina X ej haft storebröder men min spontana tanke är det måste vara en fruktansvärd känsla. Rysligt, alltså!

Tur att jag är så jäkla snäll, öppen och icke fördomsfull. Annars hade det kunnat blivit klurigt.

Hörs, då.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.