Att tänka sig frisk

Posted in Diabetes, Tankar & åsikter

God morgon!

I går fyllde mamma år och då fläskades det givetvis på ordentligt vilket jag får sota för i dag. Smörgåstårta och prinsesstårta är ju inte direkt optimalt för en känslig diabetiker, för på sistone har jag verkligen varit ‘en känslig diabetiker’ vilket i klarspråk betyder att det inte spelar någon roll vad jag äter. Jag blir mer eller mindre hög, oavsett.

I dag vaknade jag, inte helt oväntat, på 25,5 i bs vilket är väldigt högt. Och jobbigt. Och tidskrävande. Och slitsamt för kroppen. Men vet ni vad? Jag vet inte varför, men av någon märklig anledning så mådde och mår jag bra i dag. Hur fa-an kan jag må bra när jag ligger på 25 i bs? Jo, jag försöker tänka positivt – hela tiden! Att tänka sig frisk funkar så klart inte, men jag tror (vet) definitivt att det hjälper mig att må lite, lite bättre. För oavsett hur dåligt jag mår ibland så ska jag fan leva – till 110%! Så ‘enkelt’ är det!

Stay positive, så att säga.

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

1 Kommentar

  1. Anna säger:

    du är så klok. och fin!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.