‘Ofattbart ont i kroppen denna måndag’.

Posted in Diabetes, Tankar & åsikter

God morgon, måndag! Hur mår ni? Själv så har jag ofattbart ont i kroppen, tyvärr. Vaknade i natt av att jag mådde konstigt och mycket riktigt mätte jag upp ett blodsocker på 32,2 vilket är helt galet högt. Anledningen till det är för att jag drabbades av en så kallad rekyl i går kväll. Någon timme innan jag skulle sova så blev jag låg och tryckte i mig en massa jäkla godsaker, och sedan däckade jag. Vanligtvis brukar jag faktiskt invänta rekylen för att på bästa möjliga sett korrigera blodsockret, att vakna upp mitt i natten och må som en påse skit är ju inte direkt supertrevligt. Men men, så kan det vara när man lever med diabetes. Konstigt vore ju om man hela tiden gick runt och mådde som en prins i en bagarbod.

Nu är dock blodsockret på väg ner igen, ligger just nu på 17,1.

Vi hörs senare, då kommer ni få ta del av riktigt snygga bilder som jag smattrade av i går.

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.