Audace Copenhagen.

Posted in Mode/Kläder

God kväll, vänner!

Jag älskar verkligen min nya jacka och ryggsäck, som kommer från Audace Copenhagen. Jackan och ryggsäcken går i lika färg och material ( mocka ) vilket gör att outfiten får det där lilla extra när man bär dem samtidigt. Att bära ryggsäck har blivit mer och mer trendigt vilket jag gillar starkt. Som diabetiker är jag mer eller mindre beroende av att ha en väska eller ryggsäck med mig, på grund av alla hjälpmedel. Och sen så har jag nästan alltid kameran med mig var jag än går så den här ryggsäcken kommer att användas flitigt. Även så jackan.

Ni hittar jackan här och ryggsäcken här!

Ha en grym kväll!

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

4 Kommentarer

 1. Anna säger:

  helvete vad snygg du är!

 2. Hampus säger:

  Tjena! Får man fråga vilken storlek du har på jackan och hur lång du är? 😉

  1. Diabetesmannen säger:

   Tja!

   Jag bär storlek M ( De är något mindre i storlekarna, har S i vanliga fall ). Jag är 174 cm.

   Ha det gött, Diabetesmannen.

 3. Johan säger:

  Riktigt snygga bilder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.