Diabeteshund

Posted in Diabetes

Jag och Donna.

Om några år vill jag definitivt bli hundägare, både för att jag älskar hundar och för att jag vill utbilda den till en diabeteshund. Jag har alltid varit väldigt rädd för låga blodsockervärden, det är absolut det värsta jag vet med min sjukdom. Jag blir rädd, orolig och får en enorm ångest när min Freestyle Libre visar ett värde under 3. Därav varför jag sedan flera år tillbaka har legat högre än vad jag egentligen bör göra. När man är singel och bor ensam blir det ännu värre. Man känner sig så fruktansvärt hjälplös. Att tillägga är dock att jag aldrig har svimmat eller hamnat i koma på grund av min sjukdom. Jag har väldigt bra koll på min sjukdom samt vet hur min kropp fungerar.

Till er som inte vet:

Diabeteshundar är alarmerande servicehundar. De hjälper människor med diabetes att hålla koll på blodsockernivån. En diabeteshund har tränats att varna när blodsockret blir för högt eller för lågt.

Fantastiskt!

Uppmärksamma diabetes genom att köpa dig en diabeteströja, t-shirt eller keps här: Lastdrop.spreadshirt.se

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.