Så imponerar du på mig – ”prata inte skit om dina EX”

Posted in Tankar & åsikter

Var inte rädd för att prata –

Berätta om dig själv, var inte rädd för att ta för dig och prata om dig själv. Finns ju inget värre än folk som är alldeles för blyga. Men lyssna aktivt och ställ frågor på det jag berättar också. Då brukar samtalet flyta på bra.

Prata inte pengar –

Det finns nog ingenting värre än folk som pratar om sina pengar som de har/inte har. Det intresserar mig inte. Det är mer eller mindre totalt ointressant. Kärlek är inte pengar.

Prata inte skit om dina ex –

Den klassiska fällan med folk som pratar illa om sina ex har alltid varit en varningssignal för mig. Det är klart att man kan dela med sig om varför det tog slut om man nu vill det. Väldigt många pratar skit om sina ex och det tycker jag alltid är konstigt. Vid något tillfälle har man ju faktiskt varit kär och delat någonting tillsammans. Av respekt till det borde man inte dra fokus till det negativa.

Försök inte så mycket –

Ett problem jag själv också har är att jag vill att allt ska vara så jäkla perfekt hela tiden. Kläderna, håret och tonen på rösten. Man ska verkligen inte övertänka saker och ting, var spontan och låt det komma lite som det gör och var inte rädd för att vara lite spontan och våga bryta det inplanerade som du kanske inte hade tänkt göra annars. Sånt är lite roligt och blir ofta bra. Alla gillar spontana och galna människor.

Alkohol – 

Är du kraftig berusad är det bara att vända direkt. Det är absolut det vidrigaste jag vet. Ingen vill prata med en tjej/kille som luktar A-lagare i munnen och som knappt kan stå på benen. Salongsberusad, absolut. Det är okej.

Var dig själv –

Det viktigaste av allt, var dig själv och våga vara den du är.

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.