Drömmen om en sommarflört

Posted in Tankar & åsikter

Jag är singel. Singel så in åt helvete mycket. Och allt jag önskar mig just nu är en kommande sommarflört. Något i den här stilen, typ:

Solen är strax på väg ner, eldens flammor lyser upp våra ansikten. Jag ser din siluett. Du är snygg, solbränd och vacker. Jag njuter av din närvaro. Jag vänder på mig, lägger mina ben runt din kropp, liksom kramar om dig med mina ben. Håller hårt. Jag känner dig i min famn, vi släpper inte varandras ögon, vi har hookat. Långt bort hörs måsarnas skrik.

Mina händer vandrar fram och tillbaka över dina armar och axlar. Dom landar på höfterna, du rycker till av beröringen, jag har hittat din ömma punkt. Din vänstra hand flätar du med min, kramar försiktigt. Du trycker dig emot mig. Jag släpper din hand för att ta emot mig så jag inte trillar baklänges. Vi kysser varandra, det hettar till ordentligt. Det bara strålar om oss. Vi blir som en eldboll, försvinner in i varandra.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.