En smygtitt bara för Finest läsare…

Egentligen får jag ju inte så klart eftersom det inte är release förrän om en vecka, men jag kan faktiskt inte låta bli.

Här är omslaget till Diamond Dogz andra album ”Dansa för f*n Vol. 1″.

Det blir digital release på Spotify och Itunes nästa onsdag och sedan ska albumet förmodligen även bli cd-album.

Jag håller tummarna för det iallafall för det är verkligen något speciellt med att kunna hålla i ett album rent fysiskt.

Men, gör det nu då… DANSA FÖR F*N!!!

 

albumomslag

Kolingsborg i våra hjärtan

Jag gick igenom min dator och hittade ett gäng coola bilder från en show Diamond Dogs gjorde på Paradise på Kolingsborg för några års eddan.

Innan det stängdes för att rivas…

Minnena från Diamond Dogs fem år på det stället och alla de människor som jobbade där och som gick på krogen där kommer nog aldrig att försvinna.

En av de roligaste perioderna i hela mitt liv…

Sorg i hjärtat när jag tänker på att det har stått tomt i 1.5 år nu och att inget har hänt med Slussen på den sidan.

Jag hörde till och med att en överklagan hade kommit in eftersom Kolingsborg har målningar på väggarna, från 20-talet när byggnaden kom till.

Hoppas målningarna K-märks och sedan kan vi dra igång klubb där igen!

Hurra!!!

Skärmavbild 2015-05-25 kl. 01.29.55

Skärmavbild 2015-05-25 kl. 01.29.36

Skärmavbild 2015-05-25 kl. 01.28.36

Skärmavbild 2015-05-25 kl. 01.24.07

Superdräkten blir Supershowen med Super-Peter

Jag har otrolig roliga och fina minnen från inspelningarna av tv-serien Superdräkten som spelades in sommar och höst 2013 och sedan sändes på SVT Barnkanalen under vinter och vår 2014.

Nu är det dags att snart sätta tänderna i uppföljaren; Supershowen!

Vi börjar spela in i mitten på juni och sedan kör vi på fram till i höst och i december är det dags för direktsänd final på SVT Barnkanalen!

Jag och David Lindgren är programledare och jag ser så där ENORMT mycket fram emot att få jobba md honom.

David är som bekant en otroligt begåvad kille och de säger ju att man blir som de man jobbar med så jag tror att jag kommer att kunna både dansa och sjunga lika bra som han när vi gör finalen på programmet vid jul!

SUPERkul!

super-glasögon

Starclub i Gävle med Diamond Dogs!

Jag älskar ju att uppträda i olika konstellationer hemma i Gävle och nu är det snart dags igen!

Lördag 13/6 intar jag och mina dragshow-kollegor i Diamond Dogs Starclub i Gävle och det blir en helkväll med underhållning med lite… hm… syndigt innehåll den här gången.

Det vill säga att schlagertanterna får stanna hemma i kostymförrådet och några andra damer packas ner i resväskan och det ska bli skitkul.

Ibland blir jag mättad vad gäller schlager och det gäller även just nu i skrivande stund när deltävlingarna för Eurovision dundrar på alla tv-apparater i landet.

Inget ont om schlager och Eurovison, men jag blir lätt mätt på den varan i vuxen ålder.

Om du finns i eller i närheten av Gävle lördag 13/6 så tycker jag du ska titta förbi och ha en kul kväll med oss och alla andra glada människor.

Vi ses!

 

ddstarclub

 

ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub

Med Duo Raw på äventyr

wonk

 

Ja, man tycker ju att man anstränger sig till det yttersta men ibland är det bara att gå hem och dra något gammalt över sig.

Duo Raw är de mest fantastiska drag-kreatörerna som har dykt upp på himlen de senaste åren och det är så skönt att se att drag-genren färdas vidare mot nya höjder med hjälp av nya förmågor som verkligen brinner för det de gör.

Hats off for Duo Raw!

wonk2 wonk4

Musikvideo med synth-kungarna Eurotix

forsbackawärdshus

Den här lördagen har jag hängt på Forsbacka Wärdshus tillsammans med Larry Forsberg och kollegan Dennis när de skulle spela in sin nya musikvideo till nästa singel med sin grupp Eurotix.

Världens bästa mat och afternoon tea på Wärdshuset som drivs av kocken Johan Palmborg med familj! Dessutom fantastiskt mysig miljö.

Deras julbord ska tydligen vara något riktigt extra…

Gillar man klassisk 80-talssynth med modern hitkänsla är det iallafall Eurotix man ska lyssna på och flera exempel på det finns på Spotify..

Jag gillar musiken som fasen och har gjort det i några år och det var en ära att bli tillfrågad om jag ville vara med i videon

Release av låt och video sker under våren och killarna är så begåvade att jag blir förvånad om inte et här kommer att funka även utanför de traditionella synthkretsarna.

jag är avsminkad och klar och ska nu skriva klart det sista på texterna till Diamond Dogz album som ska släppas inom bara ett par veckor och även om de just nu känns omöjligt tidsmässigt så brukar ju allting lösa sig till slut.

Det nya albumet har faktiskt inte ens ett namn ännu, men det har garanterat ett namn när det släpps.

jag lägger till några bilder från dagens inspelningar.

 eurotix6eurotix2eurotix

 

Ett Gävla Liv i Gävle 2 (2)-231-Edit

Vissa dagar…

Ja, du vet…

Inte bra.

Och andra dagar…

Ja, du vet…

SKITBRA!

Det är vågdalar och vågtoppar just nu och det växlar fort, men eftersom jag är vuxen nog att förstå vad det beror på så känns det ändå lugnt även i vågdalarna.

Jag gör allt jag ska och hinner med det jag åtar mig, men jag vet att jag förmodligen skulle tjäna på att sova lite mer, åtminstone vad gäller de där envisa rynkorna under ögonen.

jag klagar verkligen inte för jag har kul, men som många andra önskar jag att jag hade några fler timmar på dygnet.

För att kunna ta på mig ännu fler kul projekt så klart!

Jag vill ju göra allt innan jag vänder näsan i vädret och jag har en känsla av att jag inte kommer att ge upp förrän jag har gjort det.

I lördags åkte jag till exempel raggarbil på cruising i Gävle med Diamond Dogz och det har funnits på min checklista i flera år.

Avklarat!

Det var skitkul för övrigt och lär nog bli fler gånger, oavsett om det blir med Diamond Dogz eller inte.

På lördag spelar jag in musikvideo med det fina synthbandet Eurotix och även om jag inte hade det med på min checklista så ska det bli skitkul!

Idag skrev jag musik med Shirley Clamp och Erik Linder och även om jag har jobbat med båda förut så känns det som att det varje gång är en ny punkt på min checklista för jag får liksom inte nog av de där båda.

Vid det blir av det äventyret får vi se längre fram, men det känns lovande.

Idag är jag uppe på en vågtopp och jag hoppas att det håller i sig hela veckan!

Och om jag hamnar i en vågdal så dricker jag bara lite mer kaffe och väntar på den där vågtoppen igen, ackompanjerad av bra musik med till exempel Diamond Dogz.

 

 

 

 

 

 

Musikvideo till Diamond Dogz under produktion och det är så kul!

Det är faktiskt ett väldigt bra sätt att få träffa gamla kompisar eftersom det är ett bra svepskäl att få tillbringa en timme tillsammans under ett projekt som en musikvideo.

Gamla och nya vänner har strömmat ut och in på House of Dogs och ännu fler kommer att strömma in och ut nästa vecka för att videon ska bli klar.

Den släpps om ett par veckor och den ska visa hur desperat jag är att hitta kärleken och att jag faktiskt blir ratad av alla.

I musikvideon iallafall!

Sommarkärlek handlar ju om det faktum att kärlek kan vara svår att fånga.

Har jag förresten sagt att låten finns på Spotify och Itunes…? Annars vet du det nu så gå genast in och lyssna eller köp låten!

ddzvideokarl2 ddzvideoserguey ddzmusikvideoalex dd<videocristian