Måndag igen…..

Det här blir mitt första blogginlägg och det känns lite nervöst, nästan som ett prov. Jag är ingen höjdare på att blogga, men jag tänkte göra ett försök nu. Jag vet inte om jag har ett roligt och intressant liv, men jag hoppas det finns nån som tycker det.

Vi kan ju börja med varför jag valde bloggnamnet Diaschka…….
Diaschka Naughty är faktiskt mitt namn om jag vore i porrindustrin. Haha. Jag och min kompis gav varandra ”stripper names” för nått år sedan och jag minns att hon fick namnet Micha Pullasson och jag fick det fina Diaschka Naughty. Dessutom heter jag Diana och kommer ursprungligen från Ungern så då passar namnet mig faktiskt väldigt bra.

Klockan är 20.50 ser jag och det är nog läggdags snart för jag ska upp strax innan 5 imorgon och gå PW med hundarna.
Jag ville bara prova göra ett blogginlägg och nu i efterhand så känns det helt ok.

Avslutar med att försöka lägga upp två bilder på min dotter Molly, min lilla rödhåriga prinsessa <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.