FARVÄL FINEST!

Tjaba tjena hallå!

Idag öppnades porten till min egna hemsida. Det har vart en rolig tid här på finest men jag kan trösta er som följt mig att äventyren lever vidare fast på en annan hemsida. Nu är det bara skriva in www.dittin.se så kommer ni till min hemsida där ni inte bara kan följa min blogg utan även ladda ner musik, kika på bilder/videoklipp och mycket annat. Målet på finest var att känna på bloggandet och det blev nästan 200.000 sidvisningar, mycket imponerande! Stort tack allesammans. Jag säger som jag brukar, denna gången för sista gången här på finest, Vi Ses på Tv!

http://www.dittin.se/

 

Dittins Videoblogg Del 17 Jönköping

Tjena mors!

 

Helgen började tidigt förra veckan. Ons-fre var det Ågatan som gällde och lördagskvällen spenderades på klub Centrum i Jönköping. Helt ovetande när vi kom in så stod Dj Akilles, Daniel Adams Ray och Professor P bakom DJ båset, galet nice!
Som vanligt när vi är ute på äventyr tog jag med kameran och filma lite, enjoy!

 

http://www.youtube.com/watch?v=JxDvafHBg08

OCH VINNARNA ÄR..

Hallå där!

Nu är första tävlingen kring musikvideon slutförd. Priset är som utlovat en ny header alternativt lån av studio för en dag. Vinnarna är Pernilla Holm, Leyla Karabeg och Sarah Fröhler. Stort grattis! Skicka ett mail till pluggo_89@hotmail.com för mer information.

Stort tack till alla som spridit videon landet runt. I skrivande stund har videon 7285 visningar och mer ska det bli. Här följer några bloggare som hjälpt till med marknadsföringen:

Matilda Sunnerstam
http://thisismatilda.se/

Elin Hedström
http://mantorpsbrudar.devote.se

Pernilla Holm
http://www.mondoblog.se/tasteofpernilla

Sabina Carlfjord
http://scarlfjord.blogg.se/

Sarah Fröhler
http://scenbloggen.com/hemligsarah/

Sandra Patriksson
http://vaniljmunken.blogspot.com/

Sandra Lööv
http://sauhndra.blogspot.com/

Denise Andersson
http://mllnll.soclog.se/

Leyla Karabeg
http://leylie.devote.se/

Louise Gottfridson
http://scandalbeauties.com/bloggar/louisegottfridson

http://www.youtube.com/watch?v=MSAuwpxAFfM

Dittin, din hand vid datorn.

Dittin – Ågatan (prod. Dj Xeroz) [Official Music Video HD]

Godmorgon!

Igår var det äntligen release för musikvideon. Det firade vi med en galen releasefest. Modeller, stylister, dansare och statister, you name it. Sen gled vi ner på stan och gick in på nya nattklubben ”All Star”, riktigt nice place! Lite sång, lite dans och lite naket för att sammanfatta en sådan underbar kväll. Nu sitter jag och pratar med Marq, VD:n för skivbolaget som gav ut låten. Vad vi har för planer får ni se inom kort. Här nedan kan ni se vad vi pysslat med under sommaren/hösten.Nu ska jag ner på stan en sväng för att träffa Syrran och Morsan, vi hörs!

 

 

Dittin, din isbit i drinken.

7 års väntan är över om 26 timmar

Go afton Medelpad!

 

Det är en förväntansfull Dittin som sitter framför datorn och skriver det här kan jag lova. Snart är väntan över. Imorgon 20.00 publiceras musikvideon till låten ”Ågatan” som FM Produktion har producerat. Idag fick jag se slutresultatet och blev väldigt imponerad. För er som vill se den direkt och även delta i en grym tävling är det bara klicka på länken nedan och delta i evenemanget. Nu ska jobba vidare, vi hörs!


 Klicka på texten för att komma till evenemanget:

Release av musikvideon ”Ågatan”

 

 

Dittin, din räddare i nöden.

Gästblogg med Lönnens Grabb, Del 2!

Jaha, då var det dags igen för, GÄSTBLOGG!

 

Hej Hej, nu är jag här igen, allas favorit; Lönnens Grabb!

Sist jag var här inne här så skrev jag nåt om NHL om jag inte är helt ute och cyklar? Nu är ju NHL tyvärr slut men istället har ju Elitserien dragit igång (helt ointressant!). Vad jag har glömt att nämna är att Premier League dragit igång också, oerhört fint, nu är helgerna räddade! Hur det har gått för vårt kära Liverpool kan vi ju lämna utanför diskutionen…

I skrivantets stund sitter jag hemma hos bloggens ägare, i MF Studio, och dricker Karlovačko! Det vankas ölspelet och då har man ju ingen tid att sitta här…

 

 

 

 

Så jag säger som Nalle i Snowroller, HEPÅRE!

 

.

MUSIKVIDEON NÄRMAR SIG

Gokväller!

 

Många som undrar varför jag surat de senaste dagarna. Ibland blir jag så bara. Svaret är nog att jag tänker för mycket. Ena dagen är det guld och gröna ängar, nästa dag ringer jag till Fonus och bokar tid. Men men, sånt är livet. Antar att jag saknar att ha någon i tankarna, var länge sen nu. Får bli en kontaktannons och en middag på det!

Idag har jag hjälpt min kära vän Carolina Ferraro att skaffa blogg. Hon är trots allt en av mina bästa vänner, klart man hjälper till. Designa headers börjar bli min grej så varför inte? Hennes blogg hittar ni här.

Efter ett par timmar vid photoshop tog jag bilen för att träffa filmteamet bakom musikvideon. De har inte mycket kvar att göra så nu väntar sponsorerna, statisterna, skivbolaget och jag nyfiket på slutresultatet.

Nu ska jag käka mat, glo på film och jobba vidare i studion, vi hörs!

 

Dittin, din champagne i limousinen.

MIN STUDIO GOES TV 3!

Hey there!

 

För ett par veckor sedan gjorde jag och Sandra Lööv en ansökningsvideo till Adam Alsings nya tv-program ”Adam Live”.
Igårdagens program spela dem upp ett par och våran kom med. Ikväll får ni heller inte missa att slå på tv apparaterna, då sänds IDOL avsnittet från Linköping där jag medverkade. Jag säger som jag brukar, denna gången menar jag det, vi ses på Tv!

 

 

http://www.tv3play.se/play/253691/?autostart=true

 

 

 

Dittin, din laddare till iPhonen.

FM MAGAZINE

Tjenaaa!

 

Då var det måndag igen. Helgen spenderades i Stockholm, Linköping och Finspång. Vi började med att besöka Eyeworks, en av Sveriges ledande tvbolag, för en casting till ett tv-program i höst/vinter. Sen blev det en fika på stan med Ami of Sweden och hennes vänninor. Kvällen och natten spenderades på Stueplan med Sandra Lööv, bland de underbaraste människorna jag lärt känna! Lördagen spenderades delvis i bilen på väg hem men även hemma hos mig med Simon och ett par ladies. För att sammanfatta den kvällen väljer jag följande ord: Karatefylla. Söndagen började även den med en lång biltur, denna gången till Finspång. Åkte dit med Fröken Ferraro och Patrik för att inta scenen på deras nyöppnade kulturhus. Spelning gick kalas och publiken bjöds på en helt ny låt som ni får höra senare i höst.

Nu har en artikel om mig och musikvideon publicerats i nöjestidningen FM Magazine. Klippte ut ett par sidor ni kan kika på. Om ca 1 vecka är videon färdigredigerad och redo för att publiceras, håll ut!


Dittin, din solstol på stranden.