Perkele

Nu är det riktigt varmt helt plötsligt, vårvärmen är här. Och då är det naturligtvis pollen i luften.

Bara att käka loratadin så går det över snart. ;)

Peace!

Heeelt jävla underbart

Vi kan enkelt konstatera att det som utspelade sig på Vän-Bley var en ren våldtäkt. AIK kontrollerade matchen fullkomligt, hade överlägset störst bollinnehav och gjorde flest mål.

Örebro SK vart överkörda. ;)

1-0 Bahoui
2-0 Goitom
3-0 Brustad

Rött kort till Örebro dessutom. så det var definitivt inte deras dag idag.

Peace!

Nokias återkomst

Man hajade väl på något vis att Nokia skulle börja tillverka lurar igen efter att klausulen slutat gälla.. Men Android? Fuck…

Dilemma nr 1. Bästa mobiltillverkarn med ett av de sämsta systemen.

Lösningen är enkel dock. Köp Nokian men sluta inte köpa Windows Phone-lurar.

Peace!

Det roliga med att jobba

Det roliga med att jobba inom inbyggda system är hur jävla mycket man alltid tycks lära sig. Även när man exjobbar lär man sig nya saker. Jag har exempelvis denna veckan lärt mig lite om scala, sbt och chisel.

Chisel är ett hdl, det vill säga ett hårdvarubeskrivande språk. Det är inbyggt i scala, som i sin tur är ett högnivåspråk som bygger på en javaplattform. Chisel kan kompileras till verilog, VHDL, c++ och en massa andra språk. Mitt exjobb handlar lite om sådana saker. Men jag tänker inte berätta vad ännu. ;)

Peace!

Nokia N1 på vift i Barcelona

Snart kommer Nokia N1 till Europa. Snubben i det här klippet passade på att ta en runda med den i Barcelona.


Det sägs att Nokia trots allt ska börja göra telefoner igen 2016, men frågan är om de fortsätter med Windows Phone eller om de hoppas på Crapdroidtåget. Oavsett kommer jag att köpa deras lurar bara för att det är Nokialurar, men jag kommer aldrig att släppa Windows Phone. Windows Phone är så jävla mycket stabilare än Android att det är skam att det hela tiden utvecklas appar till det sistnämnda medan det förstnämnda hela tiden får stå i skymundan.

Förhoppningsvis blir det ändring på det inom kort.

Peace!

Melin och Gozzi

Investeringar, investeringar och åter investeringar. Framtiden ser ljus ut för AIK Hockey. Och inte nog med att investerare är på plats, Anders Gozzi och Roger Melin tar över rodret.

Och jag har bara en sak att säga om det:

Fy fan vad underbart!!!

Roger Melin tog AIK till två raka semifinaler i Elitserien senast han tränade klubben, han har ren kultstatus. Och det var under Anders Gozzis styre!

Men nu börjar en ny Roger Melin-era. Hoppas att den blir lika ljus, om inte ljusare. Med nya ekonomiska muskler ska AIK nå till skyarna igen. Och förhoppningsvis kan isapa, isglenn, kaffesumpet, kopiorna, rödsparvarna och skoterraggarna sättas på plats riktigt ordentligt.

Peace!

Jobbigt att vara pollenallergiker nu

Ja, nu är den här.. äntligen. Pollensäsongen. Den där skitjobbiga pollensäsongen då varenda människa med minsta lilla känslighet för pollen nyser något fruktansvärt.

Jag kommer ihåg förra våren.. då var det hösnuva deluxe för min del kan jag säga. Svårt att prata över huvud taget. Men då var pollenhalterna extrema om jag inte minns fel.

Nu är de måttliga.

Peace!

Sipilä

Det blir alltså Centern som får bida regering i Finland nu, och regeringschefen, alltså pääministeri, blir Juha Sipilä.

Det är bara att gratulera.

Men frågan är hur det gick för grundfinnarna. Får de lika stort inflytande efter ikväll?

Grundfinnarna?

Ja, det är så man ska översätta Perussuomalaiset. Jag vet inte alls vart de har fått namnet ”Sannfinländarna” ifrån. Perus betyder grund på finska, alltså Grundfinnarna.

Peace!

Men allvarligt talat…

Att det finns sjuka idioter som saknar gränser är vi nog alla medvetna om, men det jag såg för ett par tre dagar sedan var bara så jävla äckligt att jag tror att höjden av corrupthet har nått helt nya nivåer.

Ta bara en titt på den här videon..


Allvarligt talat, ni som skickar skit, pälsar och bilder döda djur till folk. Ni är reets. Allvarligt talat. Ni är den uppenbara definitionen av reets. Ni är inga människor över huvud taget, utan reets som borde spärras in och genomgå en psykiatrisk undersökning. Helt ärligt.

Jag kan absolut störa mig på en del människor och önska dem evig olycka, och jag är ju fri att tycka precis vad jag vill. Men det finns en gräns för vad jag är beredd att göra. Att stoppa mitt eget skit i en påse och skicka det till personen är definitivt på andra sidan av den gränsen. Likaså att skicka pälsar, bilder på döda djur och sperma. Det här är ju en form av näthat, även om det inte sker på nätet per se. Indirekt näthat skulle jag vilja kalla det. Det var ju trots allt från YouTube som ni fick adressen till hennes postbox.

Men som sagt, skit på er. Ni är reets och ni borde verkligen söka hjälp för de problem ni har. Det är inget jag tror om er, utan vet. Ni har feta problem och gissa vad, det finns hjälp att få. Det är billigt dessutom med vårdvalet.

Det är bara att göra det.

Peace!