Inga Bananer

Inga bananer så långt som man kan se. Fula babianer som vi ska plocka ner. För varje derbykväll så får ni fett med smäll, och sedan åka rullstol hem till Skansen!

Ni kan ju bara gissa vad jag syftar på här.

Just det.

Derby!

Den 10 augusti är det återigen dags att bege sig till Friends Arena för ännu ett rykande glödhett derby mellan AIK och jyrgårn. Och jag har naturligtvis lyckats fixa en plåt till den allra heligaste sektionen av dem alla, Norra Stå!

Om ni inte har biljetter än, försök fixa på Friends Arenas hemsida. Det kan finnas plåtar kvar till Norra Stå, men det är inte säkert. Det är en åtråvärd plats att stå på. Annars ska vi ju göra allt vi kan för att slå ännu ett rekord i publiksiffror, 45000 kanske? Vi var 41000 i Brajen-derbyt.

Så in och köp nu!

Peace!

Defeeeeetht!

Fest i Kungsan! Inget motherfucking fel på det… Men man är ju lite lack.

AIK lirade 2-2 mot finska tabelljumbon. Vafan? Uselt! Förlust hade vart skandal. Vart är planen? Om du över huvud taget har någon, Alm.

Som tur är innebär 2-2 borta fördel med bortamål. Hemmafördel för AIK i returen.

Peace!

EM-guld!!!

Och så sitter vi här nu, nästan ett dygn efter att Sveriges U21-landslag tog EM-guld nere i Prag! Och jag har fortfarande svårt att tro att det är sant.

Men det är sant. Carla gjorde verkligen den helt sjuka räddningen.

Grattis grabbar!

Peace!

Final på Friends

Helt jävla otroligt att vår egen Friends Arena fick en Europa League-final, det är så jävla stort. Nu kan vi äntligen skriva lite internationell historia i denna betongklump. Särskilt nu när Friends Arena börjar bli bra. Vi börjar tycka om den. XD 2017 blir det alltså ett stort europeiskt event. Europa League-finalen.

Att AIK skulle spela den finalen känns dock jävligt osannolikt. Men det kan gå om grabbarna är extremt jävla bra.

På tal om AIK-spelare. Stefan Ishizaki är tydligen på väg tillbaka till AIK. Han har under 2014 lirat i LA Galaxy, nu har han lämnat klubben och är alltså på väg tillbaka till AIK.

Peace!

Squaaaaatz

Den värsta träningen är fan squats.. hands down. Att böja på knäna med en stor jävla skivstång på axlarna. Aj!

Först neeeeer, sedan pressar vi upp allt vad vi kan. Asgrym träning det där.

Peace!

Jos Hooveld!

Sååå! Jos Hooiveld har faktiskt tackat ja till att spela i Gnaget igen, fan vad härligt. Det gillas skarpt! Guldhjälten med en skön stil.

Vi glömmer aldrig ”intervjun” han gjorde med Dulee Johnson.


Och nu är det bara lite pappersarbete kvar, sedan är snubben tillbaka i AIK.

Peace!

Lite Dragon Ball Z över Genisys

Nya Terminator-filmen Genisys har en jävla massa intressanta inslag. Bland annat kommer John Connor att skicka tillbaka Kyle Reese tillbaka i tiden för att beskydda Sarah och för att säkra sin egen existens.

Men då lär det vara så att en Terminator har skickats tillbaka till Sarah Connors barndom, och en beskyddare ska ha uppfostrat Sarah så att hon redan vet om domedagen. Detta är inte allt för olikt Cell Saga i Dragon Ball Z.
Hela storyn om Androiderna börjar med Android 17 och Android 18 som aktiveras och börjar sprida skräck. Trunks som har vuxit upp under deras skräckvälde åker tillbaka i tiden för att ge Goku en medicin som ska rädda livet på honom. När Trunks återvänder till den tid där Android 17 och 18 skulle ha aktiverats har historian ändrats och istället är det Android 19 och Android 20 som sprider skräck. På samma gång har Cell, en Android av levande vävnad rest tillbaka i tiden i en tidsmaskin som han snott av Trunks långt framåt i tiden.

Det hela blir väldigt invecklat bara.

Peace!