Då drar vi snart söderut en sväng

Sommar betyder ju också att man ska dra och hälsa på familjen lite nere i ”Östra Köpenhamn”. Så på tisdag drar vi. Eller jag.

Tänkte väl bara vara där ett par veckor eller lite mer. Och då ska fettet elimineras.

Innan augusti bör jag vara hemma igen för att söka jobb, presentera mitt exjobb, gå på derby mot patrasket från Skansen.

Peace!

Inga Bananer

Inga bananer så långt som man kan se. Fula babianer som vi ska plocka ner. För varje derbykväll så får ni fett med smäll, och sedan åka rullstol hem till Skansen!

Ni kan ju bara gissa vad jag syftar på här.

Just det.

Derby!

Den 10 augusti är det återigen dags att bege sig till Friends Arena för ännu ett rykande glödhett derby mellan AIK och jyrgårn. Och jag har naturligtvis lyckats fixa en plåt till den allra heligaste sektionen av dem alla, Norra Stå!

Om ni inte har biljetter än, försök fixa på Friends Arenas hemsida. Det kan finnas plåtar kvar till Norra Stå, men det är inte säkert. Det är en åtråvärd plats att stå på. Annars ska vi ju göra allt vi kan för att slå ännu ett rekord i publiksiffror, 45000 kanske? Vi var 41000 i Brajen-derbyt.

Så in och köp nu!

Peace!

Defeeeeetht!

Fest i Kungsan! Inget motherfucking fel på det… Men man är ju lite lack.

AIK lirade 2-2 mot finska tabelljumbon. Vafan? Uselt! Förlust hade vart skandal. Vart är planen? Om du över huvud taget har någon, Alm.

Som tur är innebär 2-2 borta fördel med bortamål. Hemmafördel för AIK i returen.

Peace!

EM-guld!!!

Och så sitter vi här nu, nästan ett dygn efter att Sveriges U21-landslag tog EM-guld nere i Prag! Och jag har fortfarande svårt att tro att det är sant.

Men det är sant. Carla gjorde verkligen den helt sjuka räddningen.

Grattis grabbar!

Peace!

Final på Friends

Helt jävla otroligt att vår egen Friends Arena fick en Europa League-final, det är så jävla stort. Nu kan vi äntligen skriva lite internationell historia i denna betongklump. Särskilt nu när Friends Arena börjar bli bra. Vi börjar tycka om den. XD 2017 blir det alltså ett stort europeiskt event. Europa League-finalen.

Att AIK skulle spela den finalen känns dock jävligt osannolikt. Men det kan gå om grabbarna är extremt jävla bra.

På tal om AIK-spelare. Stefan Ishizaki är tydligen på väg tillbaka till AIK. Han har under 2014 lirat i LA Galaxy, nu har han lämnat klubben och är alltså på väg tillbaka till AIK.

Peace!

Squaaaaatz

Den värsta träningen är fan squats.. hands down. Att böja på knäna med en stor jävla skivstång på axlarna. Aj!

Först neeeeer, sedan pressar vi upp allt vad vi kan. Asgrym träning det där.

Peace!