Jag har en dröm!

Det är ganska känt att jag älskar mat. Jag erkänner det mer än gärna. Och nu har jag fan en dröm…

Jag vill ut i världen på smakresa! Ut i världen och käka mat!

Och det ska jag fan i mig göra.

Peace!

All of the Stars

Denna låt är en mycket speciell låt för Jackie Evancho eftersom hon dedidkerar den till sin syster Juliet, som föddes som Jacob.

Juliet kom nyligen ut som transtjej.


Det handlar om acceptans för naturen.

Peace!

2000 inlägg!

Det här är alltså det 2000:e inlägget som publiceras här på bloggen, det ska naturligtvis få massor med uppmärksamhet. Jag ska länka till ett par av mina första inlägg som jag skrev. Det första var nämligen tänkt att bli mitt enda, tills jag såg det roliga med att blogga, så jag tar det andra och det fjärde.

Jag hade fan glömt hela storyn om Phunbaba i Final Fantasy VI. Ännu mindre att jag skrev inläggen då AIK lirade Playoff till UEFA-cupen mot Hapoel Tel Aviv. Det var så pass länge sedan alltså.

Det innebär alltså att jag har bloggat i drygt… ja… åtta år.

Åtta år tog det att komma upp till 2000 inlägg.

Peace!

Ingen snö

Det är sjukt, det är snö i Skåne… men inte i Stockholm. Det är lite skumt faktiskt. Generellt borde väl snön komma hit först och sedan söderut, men tydligen inte.

Nåväl… här är det iskallt. Minusgrader.

Peace!

Tycka synd om sig själv

Hamnade i en mycket intressant diskussion med en polare ikväll på krogen. Vi diskuterade livets alla möjliga motgångar och en sak har jag lite svårt att komma till en slutsats om.

När livet är fucked på grund av motgångar och man har hamnat på botten, och man därför låter dagarna passera, tycker man verkligen synd om sig själv?

Jag vet då inte.

Peace!

Tinder

äTinder är den populära datingappen som matchar folk som gillar varandra. Båda måste alltså gilla varandra för att det ska bli en matchning, och då är det fritt fram att kontakta.

Information tas från Facebook, likaså bilder.

Appen finns officiellt till iOS och Android, och inofficiellt till Windows Phone. Även om Tinder inte finns att ladda ner till det sistnämnda så finns den fullt funktionsdugliga klienten Timber. Så kör hårt, sök kärleken och bli kär.

Peace!

Ja det är jävligt hemskt

Ingen lär ha undgått det som hände i Paris härom natten. Det var hemskt, det sköts vilt, över 100 människor dog, och sedan tog Daesh på sig ansvaret för det hela. Nu ser man en massa profilbilder på Facebook med Trois Couleurs-bakgrundsfilter.

Det var alltså på grund av det Daesh gjorde i Paris.

Visst är det jävligt hemskt. Fruktansvärt, ingenting annat. Men vart är sympatierna för flyktinglägret i Calais som brann kort därefter? Folk dog även där. Folk dog i Beirut, folk dog i Bagdad, folk dog i Kenya. Vad hände med sympatierna där?

Närhetsprincipen kallas det. Det chockar mer då. Man känner mer sympatier då. Så är det.

Men mina tankar går ut till alla som dött på grund av politiskt våld och terrorbombningar. Inte bara folket i Paris.

Peace!