Nu kör vi

Cupderby på lördag, AIK – Brajen. Det kommer att bli årets publikmatch utan tvekan. Och allt som behövs är att AIK fixar oavgjort.

Naturligtvis kommer jag att vara där.

Peace!

Fel kvalserie väntar

Så i skuggan av AIKs brilianta uppvisning mot Kristianstad lirade ett fullkomligt omotiverat AIK mot rödsparvarna från Köpenhamns östra förort… och torskade… och hamnade i kvalserien. Det vill säga, inte kvalserien till SHL, utan Hockeyallsvenskan.

Ska vi dra en parallell till andra versen i ”Å vi é AIK” borde väl detta vara hundra gånger värre än snöstormen i december 2012, då Stockholm blev igensnöat på mindre än en dag. Ungefär så kalla stormar blåser just nu över AIK.

Egentligen är kvalserien en bagatell, likaså Division 1 om vi skulle råka hamna där. Det centrala är att laget börjar om på nytt, skaffar självförtroendet som krävs för att vinna matcher, och börjar tro på vad de gör. Först då kommer AIK att kunna nå SHL igen.

Just nu är allting dock bara käpprätt åt helvete.

Peace!

Och så var vi där igen…

Ena stunden blir AIK starka och gör en lysande upphämtning, och så kommer fittvästerås och gör en fulvinst… Och därmed är ingenting i egna händer för AIK längre.

Jävla skiiiiiiiiit!!!!!

Det är ungefär som kvalserien för apa förra året. Poäng hit och poäng dit, och målskillnad.

Men i ärlighetens namn är det AIK behöver lite jävla självförtroende för att inte lira som några jävla juniorer i fortsättningen. Kanske är det en säsong i fucking Division 1 som behövs?

Peace!

Rocky Balboa inspirerar sin son

Värt att tänka på när det går åt helvete och du letar efter någon att skylla på:

Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place and I don’t care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard ya hit. It’s about how hard you can get it and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done! Now if you know what you’re worth then go out and get what you’re worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain’t where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain’t you! You’re better than that!

Det finns inga genvägar till att bli en vinnare, bara hårt arbete. Och det handlar bara om hur mycket arbete du är villig att lägga ner på att bli en vinnare. Vad du är villig att offra. En vinnare lever i nuet, varken i det som har varit eller det som kommer att vara, utan i nuet. För det är i nuet som verkligheten befinner sig.

Peace!

Framåt stolta AIK

Jag säger bara en sak: Framåt stolta AIK! Hockeygrabbarna börjar äntligen att fatta vad som står på spel, så det är bara att köra på.

Säkra kontraktet till Allsvenskan och låt Melin ingjuta lite fucking pondus i laget nästa år. Mot SHL ska vi gå.

Peace!

Klibbor

Jag skulle vilja veta vad taxikuriren tänkte med när de satte klibbor på alla automatdörrar vid ingången till tuben i Kista.

Nåväl… Jag drog bort den ena och satte den så att den inte stör när man ska öppna för att gå in eller ut.

Peace!

Snacka om att bryta isen

Bildligt talat alltså, att bryta isen. Eller vad man nu ska säga. En av de coolaste scenerna i The Karate Kid: Part II kommer i alla fall här:

I själva verket handlar det om att driva ett kraftigt slag mot den punkt där isen är som svagast och bräckligast. Slaget skall ha en så hög hastighet att den kinetiska energin (Ek = ½mv²) som överförs till isen är stor nog att bryta den.

Peace!

En helt fantastiskt bra dag för AIK

Vi gillar naturligtvis när det går bra för AIK och just idag gick det jävligt bra! Vinst mot Landskrona BoIS på Grimsta och vinst mot IF Björklöven på Hovet.

Eller ska vi kalla det hela för kross? I alla fall mot BoIS. 4-0 efter mål av Samba-Nisse, Sonko, Goitom och Bangura. 4-1 på Hovet skulle också komma när AIK kvitterade och vände.

Det är helt jävla underbart när det går bra, nu ska vi se till att slå Vita Hästen på tisdag och vinna mot Kristianstad i cupen.

Om två veckor är det cupderby mot Brajen, Friends Arena är mer eller mindre fullsatt nu.

Peace!

Vad är grejen egentligen?

Vad fan är grejen med att döpa en film till Karate Kid när ungjäveln tränar Kung Fu? Det är två olika kampsporter. karate är inte kung fu och kung fu är inte karate.

Det är mycket därför som jag fullständigt hatar den nya filmen som skulle vara en reboot på den ursprungliga serien och en remake på John G Avildsens originalrulle från 1984. Tyvärr vart denna remake och reboot ett fullkomligt misslyckande, men på något vis måste skiten ändå visas istället för originalet.

Usch.

Peace!

Frågan är

Frågan är när Selecta höjer priserna i sina automater till orimliga nivåer att ingen bryr sig om att köpa där mer. Redan nu är det löjligt dyrt med en del saker.

 

 

 

 

Varför the fuck?

Peace!