Jobbigt att vara pollenallergiker nu

Ja, nu är den här.. äntligen. Pollensäsongen. Den där skitjobbiga pollensäsongen då varenda människa med minsta lilla känslighet för pollen nyser något fruktansvärt.

Jag kommer ihåg förra våren.. då var det hösnuva deluxe för min del kan jag säga. Svårt att prata över huvud taget. Men då var pollenhalterna extrema om jag inte minns fel.

Nu är de måttliga.

Peace!

Sipilä

Det blir alltså Centern som får bida regering i Finland nu, och regeringschefen, alltså pääministeri, blir Juha Sipilä.

Det är bara att gratulera.

Men frågan är hur det gick för grundfinnarna. Får de lika stort inflytande efter ikväll?

Grundfinnarna?

Ja, det är så man ska översätta Perussuomalaiset. Jag vet inte alls vart de har fått namnet ”Sannfinländarna” ifrån. Perus betyder grund på finska, alltså Grundfinnarna.

Peace!

Men allvarligt talat…

Att det finns sjuka idioter som saknar gränser är vi nog alla medvetna om, men det jag såg för ett par tre dagar sedan var bara så jävla äckligt att jag tror att höjden av corrupthet har nått helt nya nivåer.

Ta bara en titt på den här videon..


Allvarligt talat, ni som skickar skit, pälsar och bilder döda djur till folk. Ni är reets. Allvarligt talat. Ni är den uppenbara definitionen av reets. Ni är inga människor över huvud taget, utan reets som borde spärras in och genomgå en psykiatrisk undersökning. Helt ärligt.

Jag kan absolut störa mig på en del människor och önska dem evig olycka, och jag är ju fri att tycka precis vad jag vill. Men det finns en gräns för vad jag är beredd att göra. Att stoppa mitt eget skit i en påse och skicka det till personen är definitivt på andra sidan av den gränsen. Likaså att skicka pälsar, bilder på döda djur och sperma. Det här är ju en form av näthat, även om det inte sker på nätet per se. Indirekt näthat skulle jag vilja kalla det. Det var ju trots allt från YouTube som ni fick adressen till hennes postbox.

Men som sagt, skit på er. Ni är reets och ni borde verkligen söka hjälp för de problem ni har. Det är inget jag tror om er, utan vet. Ni har feta problem och gissa vad, det finns hjälp att få. Det är billigt dessutom med vårdvalet.

Det är bara att göra det.

Peace!

Att dämpa sin ångest

Ångest är fett jobbigt, man vill inte veta av den. Man vill bara dämpa den när den kommer och hoppas på att den försvinner av sig själv.

Tyvärr är det inte så enkelt.

Ångest sitter precis som allt annat i huvudet och triggas av associationer. En del skär sig i armen, en del hetsäter, en del super. Allt för att dämpa ångesten.

Men det är så jävla fel väg att gå.

Peace!

The Crack of Doom

Nej, det är inte så illa faktiskt. Det fungerar att skriva. Men mobilen brakade i golvet i morse och skärmen är nu sprucken.

En ganska stor spricka har uppstått högst upp till höger på skärmen. Men mobilen fungerar.

Att skärmen är sprucken är jävligt irriterande eftersom Lumia 1020 är en modell där LCDn sitter ihop med glaset. Det innebär att byter man ut glaset måste man också byta ut LCDn. Det kommer inte att vara någon billig historia.

Peace!

7 installationsskivor

Idag är releasedatumet för PC-versionen av Grand Theft Auto V, eller var. Butikerna är stängda nu, men jag var ju och hämtade ut mitt exemplar. Genast slog det mig när jag såg förpackningen att det finns mycket extramaterial som följer med, och det är ju inte helt fel faktiskt. Bland annat får man en kollektivtrafikkarta över Los Santos, men det är inte därför som förpackningen är tjock.

Det finns hela sju skivor i förpackningen, alla är installationsskivor.

Peace!

Parametoxi-N-Metylamfetamin

Det finns en drog på marknaden kallad supermandrogen, ett rosa hjärtformat piller med ett supermantecken på. Detta piller innehåller en substans kallad PMMA, eller Parametoxi-N-Metylamfetamin.
Ungdomar vill gärna beställa hem den från nätet och prova på.

PMMA är en extremt farlig substans! Ingen rekommenderas att någonsin dosera den. PMMA är väldigt lätt att överdosera och vid överdos är döden nästan oundviklig. Den som har provat på MDMA känner till vilket jävla rus man får av det. PMMA-ruset har en liknande karaktär, men betydligt svagare. Därför tar man kanske gärna en till och det är då man klappar ihop.

Extremt farligt.

Peace!

Nästan serieledning nu

Efter 3-1 mot Gefle, efter att fullkomligt ha ägt ut dem på plan borde AIK ha gått upp i serieledning, om det inte vore för att gröthalsarna slog sillstryp borta i Göteborg.

Med 1-0.

Gröthalsarna är alltså i serieledning på grund av bättre målskillnad och inte mer poäng som de senaste åren. AIK bör alltså fortsätta kriga. Etuhu och Nabbe är väl snart redo för spel igen, då jävlar!

Rent publikmässigt borde vi fan kunna bättre. Det kom 13000-14000 idag till en hemmamatch, vilket får mig att fundera på hur många gnagare det finns där ute som kanske inte har någon att gå med. För det är ju så för många. De har ingen/inga att gå med. Jag brukar faktiskt inte ha det. Jag gick ensam på cupderbyt, jag stod helt själv på Norra Stå. Jag har inte berättat det för de flesta, men det är faktiskt helt sant. Fler gnagare att gå på matcher med vore guld att ha kan jag säga.

Peace!

Pata Pata

Haha, någon som känner igen den här?


Just det! XD Det är en av låtarna man remixade för att göra reklam för pantamera.nu, där ändrade man ”pata pata” till ”panta panta”.

Peace!