OZO

En ny VR-kamera från Nokia har utannonserats idag…

Den heter OZO!


Verkar som om jag vet vad jag ska spara ihop till de kommande månaderna. XD

Eller inte… OZO förväntas kosta miljonbelopp. Den är verkligen inte gjord för allmänt bruk, utan för professionellt bruk. Vill man hålla på med film finns kanske möjligheten att skaffa en, men det är inte troligt.

Peace!

Hagamannen är ute

Så… Hagamannen som spred skräck bland Umeås kvinnor 1998-2000 har alltså blivit försatt på fri fot och är ironiskt nog på väg tillbaka till Umeå. Staden där han en gång våldtog en massa kvinnor.

Det vi har här är en villkorlig frigivning enligt 2/3-praxis, det vill säga att man efter två tredjedelar av strafftiden får gå fri. 2020 är han en helt fri man… som om nu det skulle betyda någonting. Den här killen spred skräck hos kvinnorna i Umeå. Att han får gå fri är sjukt.

Men det är så det funkar i Sverige.

Peace!

Aldrig mer till Sverige

Snoop Dogg är en förbannad rappare efter att snuten stoppat honom på väg från Uppsala till Norrköping.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article21172463.ab

Och det är inte första gången som det här händer. När han var i Stockholm och rappade i Globen var det samma skit. Då gjorde snuten razzia i hans hotellrum och grep Snoop Dogg för knarkinnehav.

Det är fullt förståeligt att han inte vill komma tillbaka när snuten gör så här.

Peace!

Kross!!!

1-0 kom redan efter 10 minuter, 2-0 kom kort därefter, sedan kom 3-0 och 4-0. Det var en KROSS som jag aldrig sett förut! I alla fall första halvlek. I andra halvlek började plastellos dominera.

Men matchen slutade 4-2.

Nu är det mer eller mindre uppenbart att Henok Goitom är kung på planen.

Peace!

Rena skyfallet

Man är ute och går i solen, och njuter av att det är fint väder för en gångs skull. Men så blir det plötsligt molnigt och inte allt för långt efter kommer världens skyfall och ett jävla åskväder.

Det blåser, regnet börjar falla, jag kutar för att ta skydd under byggnadsställningarna på Slottsgatan (för jag är fortfarande kvar i Gröthals).

Sedan spöregnar det.

Peace!

Super Mario Maker

Nåja.. Nintendo gick inte helt åt helvete på årets E3-mässa, även om Sony tog hem den med hästlängder. Super Mario Maker är alltså ett spel där man kan skapa banor själv och låta andra spela dem. Det är alltså ett Super Mario Bros som inget annat Super Mario Bros kan jämföras med.

Detta är det ultimata Super Mario Bros.


När jag skaffar Wii U är det denna titel jag kommer att lägga vantarna på… plus några andra.

Peace!

2-0 hemma, 2-0 borta

Shirak hade inte mycket att komma med mot AIK, precis som väntat. Henok Goitom visade tillsammans med Stefan Ishizaki armenierna precis vart skåpet ska stå. Först stod Henok själv för målgörandet på Tele2 Arena (som vi hoppas på att aldrig mer ska behöva använda), sedan gjorde han ett i Gyumrak, och Stefan stod sedan för avgörandet.

Och nu väntar Atromitos i tredje kvalomgången.

Peace!

Dags för retur mot Jack-Shirak

Någon som kommer ihåg FC Shirak Gyumri? Grabbarna som gick bärsärkagång på Tele2 Arena och sedan hade mage att säga att AIK lirade osportsligt när Bangura inte gjorde något fel. Sedan försvann handdukar ur omklädningsrummet. Är detta på något vis en tillfällighet då spelarna i Shirak inte hittat något i sina väskor?

Intressant nog har Shiraks lagkapten gått ut med ett hot om stämning för förtal mot AIK. Hahah.. jisses..

Nåväl! Oddsen ser jävligt fina ut för AIK. Ett bortamål och Shirak får jävligt svårt att hämta upp det.


Shiraks promovideo… rätt häftig faktiskt.

Peace!

Omöjligt att fortsätta?

Det är en sorgens dag när man får reda på att det som alltid har vart AIK-supportrarnas starkaste signum inte får fortsätta. AIK tifo lägger sin verksamhet på is, det är inte alls okej någonstans. Man har väl förståelse för att det inte går att göra något när man saknar lokaler att arbeta på, men att varken AIK eller arenabolaget vill hjälpa till på något vis är helt jävla otroligt.

Allt på grund av en jävla väska som på något sätt hamnade i containern.

Peace!