HOW TO WEAR: THE PAJAMA SHIRT

dos

Mitt absoluta favoritplagg just nu är pyjamasskjortan. Bekväm, snygg och passar till alla tillfällen! Skjortan jag har på bilden är ett budgetfynd från Gina Tricot. Vill man känna sig lite mer dressad kan man addera ett par statement-örhängen och ett par klackar till outfiten. Men den fungerar minst lika bra till vardags med ett par sneakers.

Ett tips om ni är ute efter ett helt pyjamasset är att kolla in Olivia Von Halle. Är helt såld på alla hennes pyjamasar. HÄR hittar ni mitt favoritset.

STATEMENT EARRINGS

700(5)

Vaknade upp av att det ringde på dörren. Var ett bud till mig från Loéil! I paketet låg bland annat ett par Louis Vuitton-inspirerade örhängen. Så fina! Kvalitén var dessvärre inte lika bra då ena örhänget gick sönder innan jag ens hunnit plocka upp dem ur förpackningen.. Hoppas verkligen det går att laga så jag kan använda dem.

INTERIÖR

700(4)

Marble table from Patricia Urquiola, Vase from Skultuna, Lamp from FLOS, Chair from Artifort

Suttit och kollat inredning hela morgonen. Älskar marmorbordet i rosa onyx -sten designat av Patricia Urquiola och stolen designad av Pierre Paulin för Artifort. Både bordet och stolen kostar dessvärre en förmögenhet.. Ska göra iordning mig nu och sedan gå till min favorit-inredningsbutik Fleux som ligger här i Le Marais. Tips till alla som bor i Paris och tycker om dansk/skandinavisk interiör.