Ännu en dag mitt i livet

Posted in Okategoriserade

 

Favvo-kombon av färger helt klart! 

Älskar när ett gammalt plagg man haft i flera år får nytt liv! Som denna stickade tröja, jag måste ha köpt den för kanske 4 eller 5 år sedan?! Den är i xs och jag köpte den på Monki kommer jag ihåg, och den var alldeles för stor på den tiden… Kom på att jag hade kvar den, så jag letade fram den bland alla tröjor och nu är den en av favoriterna!

Idag har jag tränat och suttit rätt länge framför datorn och småjobbat lite. Hade en del mail att svara på och bilder att skicka! Startade också dagen med en välbehövlig sovmorgon och drack mitt kaffe framför serien Easy på nettan. Har ni sett den eller?

Jag kan typ inte avgöra om jag diggar den eller inte haha!

Detta inlägg blev en liten uppdatering om en helt vanlig dag mitt i livet. Lite mellanmjölkigt kanske, men men.

Ha en fin kväll guyyyyssss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.