Mörk och kall dag…

När jag vaknade runt 11 så va det mörkt ute? Känns som att det håller på att bli kväll redan nu för att det är så grått ute.. Har i alla fall ätit frukost, snackat med golvkillarna som förmodligen är klara i dag och nu ska jag duscha. Har stängt in mig i vardagsrummet och nu när de drog in till stan ska jag passa på att duscha haha, känns pinsamt att duscha när de är här? Så nu ska jag skynda mig innan de kommer tillbaka 😉 

Trött som ett as, men glad!

Kl. 08.00 i morse kom mamma och pappa och hämtade mig här hemma för vi skulle till syster, hon bor vid Mjölby så det är en bit att åka 🙂 Syster och jag lämnade in deras bil för att byta till vinterdäck, ätit lunch och bakat en supergod kladdkaka! Har även busat med min älskade systerdotter och gosat med sötaste katten som jag förmodligen ska få nästa vecka 😉 Kom hem vid 18.00 och däckade i soffan, helt slut efter allt busande hehe… Nu ska jag laga lite mat och gosa i soffan för mig själv för pojkvännen är hos grannen. Bilder kommer i morgon för är helt slut så vill bara lägga mig ner!

Nu är jag trött på det här..

Har alltid haft en rätt tight och musklad kropp tills jag träffade min pojkvän 😉 Man kan säga att jag har blivit förhållandefet och så har jag gått upp massor av mina p-piller… Nu när det blir kallt ute känner jag inte för att gå ut på promenader så jag pratade med Viccan förut och jag ska förmodligen börja gymma, eller jag SKA börja, men vart? På Nordic har jag Viccan som jag kan gymma med ibland, men jag skulle vilja börja på Factory Fitness som ligger precis bredvid mitt jobb, hur skönt är inte det? På Factory kan jag betala hela summa direkt vilket jag helst vill göra men vet inte om man kan det på Nordic? Har lite att tänka på så ska sätta mig med pojkvännen i kväll och kolla lite för han ville vara med och betala hehe 😉Usch va trött jag är..

Nu i en vecka har jag inte kunna somna om när pojkvännen dragit till jobbet så ögonen svider och huvudet är jättesegt.. Nu väntar jag på att killarna som ska fixa om golvet i köket ska komma så att jag kan gå ut på en promenad och sen gå hem och lägga mig i soffan och sova lite. Inga planer för i dag men ska försöka att undvika vara hemma då det kommer vara sånt liv här, så i morgon drar jag till min syster 🙂 Skönt att komma ut på landet och pyssla med hästarna, gosa med systerdottern och bråka med hundarna!


Min lilla solstråle 🙂

Älskar tända ljus!

Så mysigt nu när det blir mörkt tidigt ute då man kan tända massa ljus! Har en hel låda full med vanliga värmeljus och en stor hög med doftljus 🙂 Har tänt ett par nu och kollar på Hart of Dixie, snart kommer min sambo hem och då ska vi laga thaimat!