Måndagmorgon

Är inte direkt dödspigg, nej det vore en överdrift att påstå. Jag har svårt för det här med tidig morgon. Försöker vänja mig, försöker med olika trick för att vakna. Två olika larm, uppdragna persienner så att morgonljuset (önsketänkande) kan sippra in. Inget fungerar.
Har lite roliga nyheter idag till er… Vi hörs när jag vaknat igen. Puss mina älskade skabbisar.

Ja. Gud finns.

Så min älskade Tove bjöd ut mig på en söndagsbio ikväll. En gangsterrulle med Ryan Gosling såklart, vad annars?
Jävlar vilken fet film och vilka sköna scener på Ryan. De som gett den här filmen dålig kritik vet inte ett skit om foto, klass eller smak.

Gå och se den på bio nu!!

Jo förresten, sa jag att han röker i nästan varje scen? Gud finns. Han hör mina böner .

Sämst klädda var vi

Så jag och Fiffi tränade Xtremefit idag igen. Vi tränar nu i ett rum med en matta där man inte får ha skor. Så hon och jag står där i de fulaste strumporna i hela salen. Allt är som vanligt med andra ord. Hennes var prickiga och mina var rosa med grisar på.

Hej skabbisar

Vad gör ni? Jag hänger på jobbet och fasar inför kvällens Xtremefitpass. Fiffi har börjat gå med mig och hennes första pass var i tisdags. Efter träningen gick hon och spydde.., Hahaha vilken klenis!

Djuprengöring av hyn

Hej!

Skin Refining Mask är till för fet och tilltäppt hy. Den är superbra om man har mycket porer och lätt får en oljig hy under dagen. Den innehåller Kaolinlera som absorberar upp överflödigt sebum, alltså det feta ämne som våra porer fylls av. Om du bara är ute efter en djupare rengöring skulle jag rekomendera en vassare peeling istället då de kan vara mer effektiva.

Har du provat Daily Microfoliant? Det är ett enzympulver som microfolierar döda hudceller på hudytan och ger direkt lyster. Efter peelingen kan du använda en fuktgivande ansiktsmask då den har betydligt större effekt precis efteråt. Det beror på att alla verksamma ämnen kan penetrera huden lättare.

Att gå på en av Dermalogicas kemiska peelingar var sjätte vecka ger även det en betydligt djupare rengöring.

Hoppas detta hjälpte dig lite 😉

Kram Elita

Det bästa som hänt min rygg…

Jag tränar ju en del och det blir en hel del armhävningar samt andra övningar som stärker bröstmusklerna. Dåligt med stretching och att jag sitter fel på jobbet ibland har gjort att jag har ont i skuldrorna. Det ömmar i nacken och ryggen käns överarbetad. Jag har alltid gått på Thaimassage så fort jag känt så och då har det gått över litegrann.

men av en slump träffade jag min nya frälsare, haha. Min Kiropraktor Hanne. Hon är lärare för andra kiropraktorer och riktigt duktig!

Har gått till henne vid två tillfällen och ska dit på fredag igen. Hon knäcker varenda kota på mig och det känns som om hon ska bryta av nacken på mig. Livrädd är jag när jag är där! Men det gör inte ont, utan är mest lite obehagligt. Efteråt känns det sjukt bra och redan dagen efter är värken i princip borta.

VARFÖR HAR INGEN SAGT ATT KIROPRAKTORER ÄR THE SHIT????

Nu säger jag det till er iallafall, för man behöver inte gå och ha ont. Hannes nummer är 0736555318

Lackat

Gjorde Gellelack på mig själv och satte i llite stenar. Pillrigt att göra på sig själv men blev faktiskt nöjd! Ni an boka lackning hos mig på Mirres.se PUSS