Första dagen

Känns som om man ibland inte hinner med någonting. Tiden bara flyger i väg. Var inte hemma förrän vid 22 tiden idag och nu är det dags för att sätta sig in i pluggets värld, för i dag så börjar min kurs affärsjuridik som jag ska försöka ta mig igenom. Har redan kikat in frågorna lite i natt och verkar lite tufft men roligt.

I morse så hade jag ställt klockan vid 11, drog mig lite i sängen innan jag tog mig upp för att göra en smoothie. Sedan gick jag till Angelica’s anläggning på Stureplan för att träna samt käka lunch innan jag skulle dra mig. Kände dock att arm passet jag körde inte var nog så efter jobbet så fick det bli ett mer intensivt träningspass.

Nu ska jag göra i ordning lite ost och kex till mitt pluggande. Kramis!

IMG_1188

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.