Ingen rubrik

Hej på er!
Saknat mig? Haha!

Det här med att hålla en blogg aktiv är som de flesta vet, inget jag strävar efter eller hinner med. Men det förhindrar mig inte från att titta in någon gång ibland och önska att jag faktiskt var aktiv igen.

Hur är det med er då? Bilen rullar…?

Jag mår si sådär. Det går upp och ner, fram och tillbaka hela tiden. Borde egentligen plugga nu inför tentan imorgon men känner mig både oproduktiv och instabil så vi får väl se hur det går med den biten. Just nu känns det faktiskt inte kul att plugga. Det är för mycket på samma gång vilket gör mig stressad – vilket i sin tur gör att jag skjuter upp saker och ting ännu mer (osmidigt jag vet). Jag hatar verkligen alla måsten. Att känna sig tvingad till någonting och inte känna mig fri. Instängdheten är nog det som tar död på mig just nu haha. 

Jag kan ibland fundera på hur mitt liv sett ut om jag istället för pluggat, hade jobbat. Jobbat inom vadå? Det är frågan. Jag kanske inte ens hade haft något jobb eller jobbat någonstans där jag hade vantrivts. Och jag vet verkligen hur det känns när man vantrivs på sitt jobb. Hemsk känsla…

Vi får se hur det blir med allt helt enkelt. Just nu vill jag bara komma bort härifrån. Resa eller vad som helst. Den ena dagen är för lik den andra och det stör mig så mycket. Jag är person som vill ut och se mig om och inte sitta instängd. 

Nu låter jag sjukt kräsen och missnöjd, jag vet. Men behövde skriva av mig då jag tycker att det är mycket enklare än att samtala. Får inte alltid ur mig allt vilket kan bero på att de jag pratar med alltid ska ta upp sig själva mitt i allt (suck…), eller på att det bara säger tvärstop ibland och jag får inte ur mig någonting. Båda är dessvärre lika jobbiga.

Nej nu ska jag väl fortsätta plugga eller något. Men håll utkik! 
Ett nytt inlägg väntas snart!

 

 

NEJ

Den här boken… ”Ty han sutto på en stubbe av gammal bark, hvar han en aning nedstämd af dagens händelser.”
Typ så låter språket och jag fastnar på ord jag aldrig hört förut. Njaa säger jag bara… Historien är ju verkligen så spännande också… Otrohet i slutet av 1800-talet.

Som tur är har jag redan läst ca halva boken för att ”Jag vill bli av med den”, såklart!!
Och ni undrar säkert över utgivningsåret? 1912… En 101 år gammal bok! Snälla… D:

Nej nu skall jag tag mig en titt på Paradis Hotellet på television nummer 3!

Collage BW – Ruffled blouse outfit


BW - collection

 

Klicka på bilden för att se vart kläderna kommer ifrån!

Hade tråkigt så gjorde ett klädcollage… Mer kommer inom en snar framtid! 
Var på jakt efter ett par nya vinterkängor idag, men kom hem utan resultat… Så ni får gärna tipsa mig om snygga vinterkängor till ett bra pris (vill ju inte ruinera studiebidraget en gång till, hehe). Nu ska jag dricka starbucks och kolla på TV, vi hörs imorgon!

El presentation

Nu tycker jag vi gör såhär, kära läsare: att vi skippar det tråkiga och börjar med det roliga! 😉

Namn: Emelie Maria Forsberg
Ålder:  18 
Bor: Tyresö, Stockholm
Gör: Går sista året sam-media på Kunskapsgymnasiet Globen, tecknar, skriver, gymmar, äter godis, sover middag varje dag, sjunger högt enbart för att störa grannarna, shoppar, står på händer, festar på klubbar, hamnar på bedrövliga vimmelbilder, klagar över att mitt liv är tråkigt fast jag egentligen bara vill ligga i soffan och glo på facebook.

Jag gillar: Kaffe, att vara hemma och sova, gå ut på klubben med vänner, att vinna, utmaningar, att fota, att skriva, resa, att reta gallfeber på min bror, att shoppa loss för studiebidraget.
Jag ogillar: Skägg, långsamma människor, SL-spärrvakter, sena dagar i skolan, skolmat, tidiga mornar, att Gud skapade insekter, när Ina tjatar om att jag ska skaffa tumblr, UGGs, ”fitspo” – töntar, sunkiga barer och klubbar, när folk tjatar och jazz”musik”.

Rädslor: Återigen alla insekter som existerar,  skräckfilmer.
Favoritmat: Asiatiskt, speciellt sushi men gillar också vanliga sallader.
Hund eller katt? – KATT!
Längtar till:  Lights festival, jullovet, att få ett jobb, studenten, Madrid och tills jag reser utomlands i sommar!

Denna blogg kommer att handla om: Life a la moi 😉 Nejmen, detta kommer att vara en härlig filosofisk blandning med allt från mode till åsikter och hur min allt för spännande vardag ser ut. Syftet med bloggen är att ge den en humorisktisk touch och inte göra allt så gravallvarligt och tråkigt. Männsikligheten behöver lite humor och det ska jag se till att leva upp till!

– Peace out, nu kör vi!