Kan inte sova

Idag fick man lön 😉 men den försvann lika snabbt 🙁 men jag kunde iaf köpa det nödiga onödiga jag behövde. Typiska tjejsaker… 

Sen har jag bara chillat idag. Ska jobba dag imorgon istället för kväll. Är min arbetshelg nu så jag har att göra denna helg. Dock kan jag inte sova nu :/ och jag måste upp 06. 

Sitter och funderar på om det är fler där ute som har varit med om läskiga, creepy killar på nätet. Man avisar de snällt men de fortsätter och fortsätter å blir till slut otrevliga. Spelar ingen roll att man skiter i att svara eller avisar på ett bra sätt. De bara fortsätter… Jag har iaf och det är frustrerande att en del inte lyssnar på ett nej. 

Nä göra ett sov försök 

God natt

Sorry… I’m not sorry 


När jag får reda på saker som orsakar ilska så reagerar jag och det har jag gjort nu och kommer alltid göra. Jag skriver ut det å de är mitt sätt att hantera det. 

Ber om ursäkt för er som kommer in och läser. Hoppas på lugn snart. 

Nu sova. Imorgon andra lediga dagen och lönen trillar in 🙂 

Bra samvete

Inget blir bra av att fly problem. Sanningen kommer alltid ikapp en. 

Moget gjort av dig! Att inte erkänna och säga jag gjorde fel, istället väljer att blocka mig för att man är rädd och vägrar ta en konfrontation. Men jag tänker inte göra det. Var sak har sin tid och jag låter saker fixa sig själv…

Dessutom så sover jag bra på nätterna med tanken på att jag vet att jag inte gjort något fel!

God natt

I don’t care anymore 

Det jag är less på är människor i denna vida värld som inte kan stå för det de gör. Gör man ett snedsteg så kan man ju stå för det och bara berätta. Det blir ju värre om man inte gör det. Speciellt om man sagt motsatsen innan.. 

Avskyr lögner. Varför kan du inte bara vara ärlig? Tilliten försvinner och man blir besviken, sviken. 

Ännu värre blir det när man försöker skylla ifrån sig på den andra. Om du inte kan ta en konfrontation så välj inte att gå bakom ryggen och ljuga för personen. 

Inse att du gjort fel and own it! 

Karma!!!

Vad är det med människor som måste gå på sina vänners crush, fling, ex. Ja alla de din vän haft/har känslor för? 

Visst det kan vara slut, men om man aldrig varit ihop och strular fortfarande eller strulat. Allt som innefattar att det finns någon känsla där för den personen som gör att det är inte ok att som vän, att gå på den. 

Som folk säger, men det är ju slut och ni var aldrig ihop. Nä men det är fortfarande inte ok… 
Jag är besviken idag. Då det kommit fram att vissa människor. Jag haft och trodde jag hade, tjejvänner. Som ljugit för mig och gått bakom min rygg. Varför bara inte vara ärlig? Lögnen tar slut någonstans och eran tog slut i helgen. 

Jag vette tusan vad jag har gjort som gör att mina ”vänner” måste gå bakom min rygg undertiden på dessa killar jag dejtar, dejtat, haft ett förhållande etc. 

Å återigen nä jag sätter mig inte på en jävla piedestal och tror att jag är någon perfekt människa. Det är dessa lögnare som skapar mig till en människa som vägrar ta deras skit…. 

Karma!!! 

My weekend


Mamma och pappa kom igår, som jag längtat :).

Vi gjorde stan på förmiddagen, blev inte så mycket shopping. Köpte nya byxor och en ny stor jeansskjorta. Lunchade på uniqo inne i stan. 

På kvällen blev det peppar peppar. Vi hade såklart bokat bord innan. Maten och servicen var så bra att vi ska dit igen någon gång. På en timme hade vi fått in förrätt, varmrätt och kaffe. Så jäkla perfa. 

Sen blev det utgång med en kompis. Så idag är jag lite bakis 🙁

Du är inte perfekt…

Ok, detta med kommentarer. Hatkommentarer. Folk som läser och inte tycker som du. Som får för sig saker utifrån det man skriver och bildar sin uppfattning. 

Först och främst så använder jag denna blogg till att skriva av mig. Lätta på trycket här istället för att bomba Facebook. Å ja jag vet att den är offentlig men bara för att den är offentlig så kan man ju ibland inte behöva säga det man tänker, tror och får för sig bara för att du inte håller med i det jag säger. Bara för att jag är en av många som faktiskt vågar skriva sina åsikter, tankar, livs erfarenheter och det man varit med om så behöver man inte kasta skit för att det jag säger inte nöjer er. Jag är inte skyldig dig som läsare någonting. Skriv en egen blogg i såfall om det inte passar. 

Sen skapar jag inget här. Jag försöker inte sälja mig som person för att få läsare. Förskönar ingenting, jag hävdar inte mig genom att verka vara någon perfekt person på en piedestal som trycker ner andra. Utan det är vad ni trångsynta, instängda människor med noll tankeverksamhet tror. 

Det jag har varit med om när det kommer till killar har fått mig att få krav. Jag hade inga krav innan jag började dejta killar. I skolan var  jag mobbad, jag hade det sådär inom min familj. I mitt första förhållande så stal han pengar ifrån mig. Han åkte dit för bedrägeri. Ingen trodde på mig förens han gjorde samma sak mot sin flickvän, som han hade efter mig. Haft vänner och killar som gått bakom min rygg och varit oärlig. Jag har ett antal brända relationer bakom mig. Jag hade noll krav innan. Jag har blivit misshandlad, varit med om övergrepp etc. 

Så kära ni där ute som hatar.. Det finns orsaker till varför jag idag vågar öppna käften och har krav. Så tänk med hjärnan nästa gång, innan ni får för er att jag är någon jag inte är..

Helg!!!

Idag sov jag länge. Käkade brunch och nu sitter jag med kaffe och tänker städa. 

Imorgon kommer mina föräldrar. Inte sett de sen det tog slut med D. Mina föräldrar är ovärderliga. Älskar de och de är mina änglar. Utan de hade jag inte stått upp idag <3 

Idealet

Jag är 31 bast och har komplex

Idag ska du vara en supermänniska. Som tjej ska du helst träna, äta nyttigt, ha fin rumpa, bra bröst, smal midja, stora läppar, tjockt långt hår. Naglarna ska fixas, ögonbryn, ögonfransar och helst sminkad. Utåt som människa kille/tjej ska du vara sprudlande glad, positiv, framåt, ha ett bra jobb, fin utbildning, fin bil, bo bra etc. Ja ni hajar. Man ska vara någon som har  status för att vara värd något. Helst en ja sägare också. 

Häromdagen satt jag på mitt jobb och hade rast. Jag och två kollegor började prata. Jag nämner att en annan kollega kallat mig tjock, to my face, varpå den ena kollega säger ja det har du. Du har fått lite mage men den kan du träna bort. 

Mitt ex talade om att han ville ha en fit tjej. Jag gick till gymmet men det var inte bra nog. Jag har haft andra som sagt jag är för smal, ät mer kakor. 

Hela tiden hör jag du ska älska dig själv. När man anses vara mindre värd för hur ens kropp ser ut så blir det svårt i längden att älska sig själv. Varför ska jag göra saker för att bli mer accepterad? När detta ändå är bara yta. En yta för stunden… 

Ja jag har mage. Men denna mage har jag ärvt ifrån min pappa. Jag är skapt på mitt sätt. Varför ska jag ta bort det som är en del av mina föräldrar? Det jag ärvt. 

Å ja, jag har tjockt långt hår och fylliga läppar och en rumpa som en del gillar. Men det är jag född med… 

Tycker en del borde bara ägna sig åt sitt och kanske tänka ett steg längre innan man fäller en onödig kommentar om någon annans kropp.