Magsjuk och boys! 

Legat däckad med magsjuka sen igår morse. Helt död 🙁 avskyr sjukdoms perioder när jag är ensam. För att detta med att försöka fixa hem något som blåbärssoppa är inte så jädrans enkelt… 

Förutom detta så är jag helt Off ifrån vad det gäller pojkar. 

Jag kan inte göra någonting innan de blir lättkränkt eller missförstår och en del blir tokig för att man inte svarar. Vill ni veta varför vi inte svarar alla mail ibland? För att ni lättkränkta människor blir så sur när man säger nej. Då är det enklast att inte svara för att slippa den sortens energi. 
I rest my case… 

Tja ;)

Nytt år nya möjligheter. 

Jag jobbade hela nyårshelgen. Skippade alkoholen och tjänade pengar. 

Denna helg är min lediga och efter, som det känns fast jag var ledig i måndags, 6 st kvällspass så är det så skönt med vila. 

Idag är det tvätt och städ som gäller. Skönt när allt blir klart sen. 

I don’t….

… Want to be taken for a fool. 

Ingen vill vara ett andrahands val. Ingen vill vara den tredje eller fjärde heller. 

När jag ser att fler tjejer är på den kille som jag pratar med. Även om han tog kontakt så backar jag. Jag känner mig en i mängden endast om flera flörtar och har sig med honom och han är lika tillbaka. Avskyr att han säger, nä det är lugnt, det är inte så. Jag ser väl… Jag är inte dum! 

Varje människa vill känna sig speciell för den de pratar med och träffar. Varför inte bara en åt gången?  

Life! 

Jag har en väldigt dålig egenskap och det är att jag fastnar väldigt lätt för en kille jag kan prata med. Fastnar jag så vill jag träffa honom direkt. Vill inte vänta i veckor innan det blir ett möte. Utan jag kan vill liksom träffa honom direkt, samma dag ibland samma vecka och får jag inte så blir jag besviken. 

Men när något säger för bra för att vara sann då är det ett varningstecken.

Många tycker att jag ger upp väldigt lätt. Det kanske jag gör. Men när man varit med om detta för ofta så vet jag att jag måste bryta i tid. Jag förstör mycket själv men avskyr mycket prat i telefon. Det snackas mycket framtid, mycket känslor, man blir kallad gumman, sötnos, hjärtat, baby. Det blir liksom ett luftslott. Å så ses man… Poff luftslottet du byggde via telefon försvann. Man klickar inte… 

Igår hände samma sak. Jag fastnade vi pratade nästan hela dagen och jag ville prara med honom hela tiden. Fick inte nog. Ville träffa honom men det gick inte. Distans och han var för trött för att åka till mig. Å nu undrar ni varför inte jag åkte till honom. Jag har inte råd och han hade bil. Så jag blev besviken och tänkte typiskt min otur. Vi kommer snacka i telefon å det kommer dröja tills vi ses. Så jag sa till honom ingen ide liksom. Vill inte fortsätta snacka och bygga upp något via telefon… Vill inte hamna där igen. 

Du är osäker och bör prata med någon, sa han till mig. Japp jag har varit med om saker som gör att jag har svårt att lita på folk. Men vem har inte det?  

Jag vet vad jag vill med mitt liv och vad jag vill ha. Denna dåliga egenskap som ibland kommer fram. Vilket den inte gör med alla jag träffar på. Är en dålig egenskap som jag måste ändra på. 

Är bara lite less på att jag konstant får hör att jag ska gå och prata med någon så fort jag typ säger nej. Jag har inget jag behöver prata med ett proffs om. Min kurator sa faktiskt att jag inte ska lyssna på andras råd. Kände ju inte ens så här med exet. 

To good to be true människor ska man hålla sig undan. Har dessutom fått nog av killar som håller på med droger och varit missbrukare. 

Finns inget normalt men vill fanken träffa en normal kille. 

You don’t own me

You don’t own meI’m not just one of your many toys. You don’t own me. Don’t say I can’t go with other boys

Don’t tell me what to do. And don’t tell me what to say. Please, when I go out with you. Don’t put me on display
You don’t own me. Don’t try to change me in any way. You don’t own me. Don’t tie me down cause I’d never stay
Don’t tell me what to do. And don’t tell me what to say. Please, when I go out with you. Don’t put me on display.
I don’t tell you what to say. I don’t tell you what to do. So just let me be myself. That’s all I ask of you

I’m young and I love to be young. And I’m free and I love to be free. To live my life the way I want. To say and do whatever I please