Less 

Återigen sitter man här. 

Undra hur många gånger jag har fått höra att jag borde bli mer positiv för att lättare gå hem hos vänner och framtida killar. 

Idag var det detta. Du är så energikrävande, negativ och klagar. Personen bakom dessa ord, trodde jag helt enkelt var en vän. Jag trodde man kunde prata med sina vänner. Men fel hade jag. 

Att man tillåter andras mående påverka en så är det ju egentligen ditt problem för då kan du helt enkelt inte hantera att andra också har det tufft och att be någon vara positiv för att duga mer i andras ögon, tyder på att du inte kan acceptera den personens andra sidor. Då förtjänar du inte den helt enkelt. Du är svag, inte stark. 

Sen är det klart att denna människa har dubbelmoral. Göra saker och säga saker till mig som personen själv blir upprörd över. 

Jag tänker inte låta människor endast få min positiva sida och sen ska de backa undan så fort man blir lite negativ å mår dåligt. Eller att man inte får känna och må negativt. För att det är typ inte tillåtet… 

Nä sorry men jag tänker inte be om ursäkt för den jag är. Jag är den som skriver av mig och pratar. Sorry om du inte kan vara en sådan å inte blir uppskattad så fort du visar en dålig sida. Jag är den jag är… är inte en robot

Kämpar 

Två lediga dagar nu innan helgens pass på jobbet. 

Välbehövligt med vila. Fattar inte hur jag orkar ändå att vara människa, kliva upp och fortsätta leva. Ledsen, trött och noll vilja till saker hela tiden. Är det inte mitt privatliv så är det något på jobbet. 

Så ja livet är inte lätt just nu. Har liksom ingen som jag känner som bryr sig, ingen vän man kan vända sig till. Det är ensamt. Fattar helt ärligt inte vad jag gjort världen och alla de jag haft runt mig. Får aldrig ens ett rakt och ärligt svar när jag frågar… 

Negativa saker hela tiden

Fattar inte vad som sker just nu. 

Sen sist jag skrev så har ännu mer saker hänt. En vän har helt plötsligt utav någon anledning slutat svara mig. Vilket har gjort mig väldigt ledsen och jag känner mig sårad. Då personen vägrar svara och har visat ändå att hon har telefon till hands. 

Har försökt frågat allt för att ta reda på vad som hänt. Men inget svar alls. Det är knäppt tyst. 

Det enda bra nu är att jag ska iväg och fixa min tand idag sen blir det jobb igen ikväll. 

Livet

Vart ska man börja? 

September och oktober har varit och är inte mina månader alls. 

Min kropp vägrar samarbeta med mig, sen har det varit andra negativa saker som avlöst sig. Har inte varit riktigt frisk sen i början på september. Ryggont, feber med svullen hals, migrän, problem med en tand som jag just nu har lagat provisoriskt och ska rotfylla på måndag den 17:e, kan inte äta normalt på grund av tanden vilket resulterar i noll styrka och ork. Har feber till å från. Yes, infektion i kroppen. Å på allt detta så har jag så ont i nacken att jag är illa mående för att jag spänt mig på grund av tanden. 

På allt mitt lilla så är en av mina kusiner döende. Hade/har cancer som spridit sig och detta hittade de när han åkte in på grund av en stroke. 

Livet är bara fyllt av motgångar just nu, så jag bara önskar och ber om ett mirakel… 

Rak och ärlig är inte att vara elak

Vill bara veta..?

Då det händer mig väldigt ofta. Blir angripen av människor som misstolkar rak och ärlig för elak. T.ex. Om du pratar ditt ex så skulle jag säga, rak och ärligt, ta itu med det innan du går till nästa. För du är uppenbarligen inte färdig med han/hon än. Medans att vara elak är att gå till personangrepp, kommentera personens utseende etc… 

Vidrigt!

Så jävla äckliga människor det finns. 

Förlåt mig! Men jag avskyr att bli påhoppad ifrån ingenstans av randoms på internet för att ens presentation på en dejtingsida eller ens existens inte passar de. 

Du vet inte varför den finns där och varför jag skrivit den som jag gjort. Om det inte passar så läs inte och gå vidare… Tänk lite längre än vad din näsa räcker och sluta underskatta folk. Du på andra sidan skärmen vet ingenting om mig. 

Tycker det är roligt faktiskt när man får höra vilket intryck jag ger, via en text på nätet… Hur instängd får man bli egentligen? Sluta tro så mycket och börja fatta att det finns mer bakom en text.. Det finns en människa som upplevt saker. Lär känna henne först innan ni skriver era förutfattade meningar!!! 

Släpp ditt ex! 

Jag har varit en som pratat ex. Pratat om de för att dela mina dåliga erfarenheter och kanske försöka få en del att förstå varför jag är som jag är. Å ja det gillas inte av väldigt många. Men jag har aldrig varit känslomässigt fast till de fast det tagit slut… 

Nu har jag varit på andra sidan. Den som behövt lyssna på någon kille pratat om sitt ex. Hur han fortfarande älskar henne och hon varit den enda han älskat.. Etc. Det finns mycket mer i denna historia att berätta men ska inte gå in på det. 

Ska man gå vidare och börja träffa någon ny så bör man först vara klar med sin förra partner. Även om man älskar person och alltid kommer göra det som vän eller familjemedlem. Så kan jag ärligt talat säga att jag hade inte orkat vara den andra. Den på andra plats, den han kanske aldrig kommer älska. När killen sa, hon är den enda jag älskat och vem vet det kanske blir vi igen om 5-10 år. Jag kände direkt att det är inte ens någon ide att jag försöker… 

Så ja, snälla bli klar med ditt ex innan du går vidare och ha lite respekt för den nya du träffar. Det är inte mitt fel om du fortfarande har någon form av känslor kvar till din föredetting och jag förtjänar inte att du blir en asshole om jag ärligt talar om att du bör bli klar med exet och säger att jag förtjänar bättre…