Nyhet..

Jag namnde forut att jag hade en stor nyhet till er:) Min nyhet ar att jag kommer att flytta min blogg till www.improveme.se/emeliemattsson . Jag hoppas verkligen att alla ni lasare foljer med mig dit. Jag kommer bjuda pa tavlingar, och ikvall kommer jag lagga upp bilder pa det jag shoppade i Sthlm.

Haller pa att lagga upp bloggen nu sa allt kommer nog vara klart i slutet av dagen:)

Ni foljer val med mig?

KRAM

Juvederm filler,bilder.

I går så var jag och besökte Silvia Millerwww.lifestyleclinic.se för lite behandlingar.

Som ni vet så har jag en filler som heter Juvederm i läpparna, och jag får ganska så mkt frågor angående detta. Hur mycket jag har i, varför jag valt Juvederm, hur ofta jag fyller på osv. Självklart är svaren olika beroende på vem du frågar.

Jag personligen har prövat Perlane och Juvederm. Perlane gillade jag inte för att det är en ganska så hård fillers som lätt klumpar. Den är trögflytande och svår att spruta in i läpparna. Det var heller inte lika så hållbart som Juvederm. Juvederm ULTRA har jag haft i 1½ år nu och det är baserat på en icke animalisk hyaluronsyra,ett ämne som finns i kroppen och ger huden fukt och volym. Juvederm håller även längre än vissa andra fillers. Jag fyller på 1g/året. Fillern tas sedan upp utav kroppen och går inte ut i kroppen som några gifter. Det jag även gillar med denna filler är att den är mjuk och ser/känns naturlig. Den innehåller även en bedövningsmedel som heter lidokain som gör hela processen lite mer behagligt.

Jag sprutar in 0,55ml, det är ganska så lite (en hel spruta). Det är vanligt att folk sprutar in mellan 0,55ml till 2,20ml (4sprutor). Och det är helt individuellt, då alla ser olika ut och passar i olika strl på läpparna. Jag vill bara ha lite mer volym, men endå se naturlig ut, därav enbart 0,55ml.

Jag velar fram och tillbaka på om jag ska lägga upp en film på den senaste behandligen, för det ser ondare ut en vad det gör. Juvederm har också en tendens att stickblöda, varför vet jag inte. Men det gör inte ont. Här kan ni få se på bilderna nedanför hur det går till.

Bedövning behövs inte, men vissa kliniker ger emlakräm innan, men tkr inte det hjälper speciellt mycket för att vara ärlig.

Jag lägger även in en bild 1tim efter så får ni se att det är normalt att man är svullen.

Jag 1tim efter behandlingen, svullen

Så få inte panik de första 2dgrna efter när ni vaknar och det är svullet. Det är inte så ni kommer se ut. Man ser ut lite som en anka första 2dagarna, men sen lägger sig svullnaden och det blir jättefint:) Även blåmärken är normalt, de försvinner inom en vecka. Kan lägga upp en bild imorn på min dag 2 så får ni se att svullnaden lagt sig.

Jag kan varmt rekommendera www.lifestyleclinic.se . Innan behandlingen så tar de sig tiden att diskutera vilken filler som passar just dig samt fördelar,nackdelar osv. Silvia förklarar allt hon gör samt får än att känna sig bekväm och avslappnad. Det är något som är viktigt när man ska göra en behandling som denna, att personen i fråga som ska utföra detta på dig, får dig att känna dig trygg samt inte stressar sig igenom behandlingen.

Hoppas ni känner att ni fick svar på era frågor. Om en liten stund så kommer jag lägga upp ett inlägg om Botox.

Har for ovrigt flyttat min blogg till www.improveme.se/emeliemattsson

Kram Emelie

Juvederm och botox..

Idag när jag var och gjorde mina behandlingar på www.lifestyleclinic.se , så filmade jag och tog bilder så att ni ska kunna se hur det ser ut. Jag har också tagit en bild direkt efter så ni ska kunna se hur det ser ut direkt efter. Att det är lite svullet direkt efter är normalt, det lägger sig efter ca 3dgr.

Har också fått svar på era frågor. Kommer lägga upp allting imorn så att ni får se:)

Det är många som vill prova på men kanske inte vågar, därför vill jag visa att det inte är så farligt:)

Jag är jättenöjd med mitt mottagande på kliniken och doktorn var jätteduktig. Allting kommer imorn.

Kram

Hej Sthlm :)

Nu ar vi i Sthlm. Landade igårkväll:) Blir alltid så stressigt här hemma för man vill hinna träffa familjen och vännerna samt trycka in massa möten:)

Jag har shoppat massor idag. Det är så billigt här !!! Det finns massa butiker som vi inte har tex Gina Tricot osv.

Jag har en STOR nyhet att berätta för er. Men jag måste vänta tills på måndag. Kan inte hålla mig:)

Ikväll ska vi ut och äta middag med Pappa för han fyller år. Ska bli mysigt! Nu ska jag springa..

Kram kram

 

Jag verkligen dog idag…

Jag verkligen dog idag när jag passerade Diors skylt fönster och sett att de bytt ut dem emot nya sommarkollektionen. Brukar inte gilla de de skyltar i vanliga fall. Men idag såg jag både skor,väskor osv som jag tänkte ”DET blir mitt nästa köp” Bla så MÅSTE jag ha den här väskan! Så är det bara..Snygg rymlig dag-väska.

1950euro fattigare, men gud så lycklig.

Nu ska jag och J äta en härlig mysig middag och små fira en deal som jag gjorde idag:)

Budget Skonhetstips

Har kommer ett skonhetstips. En ansiktsmask som gar att kopa pa BodyShop. Riktigt bra ar den! Det ar en mask med C-vitamin och man lagger pa den som en kram och sedan torkar den till en mask som man senare drar bort. Fungerar pa tjej som kille (gjorde den pa J igar) 🙂 Och bra pris ar det har jag for mig.

En rolig sminkblogg!

Jag har ett bloggtips till er lasare som alskar massa sminktips. En av mina nara vanner har precis borjat blogga. Hon jobbar pa make up store sa hon ar jatteduktig och har massa sminktips som hon skriver om i bloggen. Tankte pa er som har sa mkt fragor om smink. Och sa ar hon drop-dead gorgeous ocksa for er som vill ha lite ogongodis! 🙂

http://gabbi-butterfly.blogspot.com/

Ta er en titt!