Väderkrämpor

Det sägs ju att nu när det blivit bättre väder och värmen har anlänt, så ska man ju inte klaga på att det är för varmt osv. Men helt ärligt det har varit uppemot 28 grader de senaste dagarna och för mig är det alldeles för varmt. När det gäller värmen är jag och min bror väldigt lika, vi blir sjuka av värmen. Han blir helt utslagen och sover väldigt mycket. För min del handlar det om illamående, blodtrycket sjunker ofta och svimningsanfall. Och det spelar ingen roll om jag ätit och druckit ordentligt utan det är värmen som påverkar något otroligt mycket. Vilket jag även märkt på mitt psykiska mående, det blir sämre. Panik – ångestattackerna blir allt fler och de ”bra” dagarna har minskat igen. Det är likadant vid väderomslag, då är det istället extrema smärtor i benen. Tänk dig att du står i en myrstack med tusentals myror som kryper rundor eller att du har flera myggbett på samma ställe, typ så känns det i benen vilket gör att man inte klarar av att sitta still i många minuter ibland inte ens sekunder. Eftersom att man behöver röra och sträcka på benen hela tiden, fruktansvärt jobbigt. Men visst är det ändå rätt otroligt att just vädret kan ha sån påverkan på oss människor, lite konstigt med tycker jag. Eller någon som håller med kanske? Förhoppningsvis håller det fina vädret i sig men med lite lägre temperaturen, så att man kan få sova om nätterna. Mitt sovrum är plaserat så att mellan april till september/oktober står solen på i princip hela dagen, inte förrän vid 17 tiden som solen har rundat huset och är på andra sidan. Vilket resulterar i ett sovrum som just nu känns som en bastu, så fläkten har fått flytta in och blir väl som vanligt kvar till oktober. 😉

Trevlig onsdagkväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.