Dags för nya naglar? Missa inte detta erbjudandet i bloggen!!

Ännu en gång har Studio b lyckats med att bygga helt felfria perfekta naglar, inte en enda har gått av eller släppt och denna gången heller och det hade hunnit gå 5 veckor innan jag hade fått in en tid som passade i mitt pressade schema.

Jag har aldrig och då menar jag aldrig under mina 15 år som jag byggt naglar haft ett så här bra resultat. För egentligen är det inga konstigheter om nån skulle släppa eller gå av, men det är sjukt härligt när alla sitter som en smäck gång efter gång. Trotts att jag gör allt från att bygga mässor till att fixa och dona i trädgården här hemma 🙂

Så jag kan verkligen från botten av mitt hjärta rekommendera att bygga naglarna här!! Och nu till det BÄSTA, nu har alla ni som läser detta ett supererbjudande, ni kan bygga ett nytt valfritt sett (eller fylla på era naglar) hos Studio b för ENDAST 289kr och nej jag har inte skrivit fel pris 🙂 Så passa på, erbjudandet gäller 1 gång och gäller fram tills sista juni! För att boka tid så hittar ni alla uppgifter genom att trycka >HÄR<

Så här blev mina naglar denna gången, samma färg som vanligt och en helguldig nagel! Nästa gång är jag sugen på en frans ombré, vad tror ni om det? Tror det blir sjukt fräscht nu till sommaren!

11287375_10153365136263024_922342122_n

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.