Veckan som gatt

Den har veckan har varit ganska stressig och weird.

Det borjade i mandags med att jag och Kim var med och filmade Chris Brown och Big Seans nya musikvideo uppe i hollywood hills.

Inspelningen agde rum i ett mansion och vi hade blivit tillfragade att va med. Det var verkligen jattekul. Det roligaste var inte att fa kameratid utan det var att ga runt och snacka med alla. Alla deras kompisar var dar sa vi flummade mest runt med dom och bytte nummer med typ alla. Det ar viktigare att networka an att fa en sekund i rampljuset.

I tisdags gick vi ut en svang till Roxbury och Trousdale eftersom det var Mardi Gras. Jag fick typ ett meltdown och hade inte alls kul.  Pa Trousdale sprang jag pa en massa vanner som jag inte sett pa lange men eftersom jag hade en dalig kvall var jag inget kul sallskap.

Sen resten av veckan har det varit lite av varje…. i fredags gick jag pa en drinkgrej med Tila pa The Montage Hotel pa Rodeo Drive och efter motte vi upp med Chris och alla pa Playhouse, vi hann va dar i en timme och avslutade kvallen pa efterfest i hillsen.  Det var lika kul som vanligt.

Igar hade vi chill kvall hos Chris, Tila och chris kompis Patrick var ocksa med. Vi satt uppe till 7 pa morgonen och hade rent ut sagt freakshow. Tila gav lapdances medans Chris klippte Patricks har, vi satt och kollade pa midgetporr och gjorde lite annat sant som man brukar gora pa en lordag kvall.  haha. later nog varre an vad det var.

Nu sitter jag hemma hos C och haller pa att somna….. ska se vad vi hittar pa!

 

Utgång med Tila och Kim

I helgen var vi ute och firade Chris födelsedag.
I fredags drog jag och Kim till Roxbury dit Tila också kom och mötte upp oss. Alla våra vänner var där så det var jättekul, när det stängde drog vi vidare till Playhouse som har öppet till 4. Tydligen var Paris Hilton också där.
Efter det så drog vi alla på efterfest i hillsen som var sjukt kul.
Det var en av dom bästa kvällarna på länge.
På lördan så var vi på Voyeur men jag var så trött så det var en lugn kväll men ändå kul.

 

Här är en video från när vi gick ut från Roxbury, jaa jag visar trosorna men vem bryr sig, jag tror att ni alla har sett mina trosor by now anyway.

Saint row 3 och Gameinformer omslag

Nu har omslaget för Gameinformer och Saint Row 3 kommit ut, det jag fotade för nån månad sen om ni kommer ihåg.
Jag är längst till vänster och den i röda stövlar och killen till höger är James som är promoter på många av klubbarna vi går till.

Tycker det blev riktigt coolt.

 

Hemma igen

Då var jag redan hemma igen. Shit vad tiden gick fort. Det är så tråkigt när man kommer hem och det knappt känns som man har varit iväg.
Vi hade det iaf underbart i San Francisco.
Vi åkte till Alcatraz, gick på museum of modern art, åkte till den där krulliga gatan, shoppade på union square, åkte till en cool utsiktsplats och kollade på Golden gate bron, tog en snabbis till Saucelito och åt pizza och kollade in nattlivet som sög balle.
Men det var en grym resa.
Tråkigt att vara tillbaka till verkligheten igen. Min verklighet är lite jobbig just nu och jag vill helst bara fly men det är väl inte riktigt så lätt.

San Francisco

Hejdå.
Nu drar jag till San Francisco i några dagar, jag var där en gång i somras med mamma och älskade staden så nu ska jag dit igen.
Det snöade där igår så det är förbannat kallt men det gör inget. Det ska bli kul ändå.

Venice

Idag gick jag upp tidigt för att åka till rumänska konsulatet och fixa massa papper. Där fick jag vänta med en massa andra rumäner i 1 timme. Det kändes för ett litet tag som att jag var i rumänien så när jag kom ut därifrån var det konstigt att folk pratade engelska.
Det blev lite kortslutning i hjärnan där.
Sen åkte jag och plockade upp Chris, åkte till Sushi mac och sen till Venice.
Jag hade med kameran så vi tog en massa bilder, satt och kollade på skateare en stund och gick och kollade på alla konstiga saker dom har på boardwalken.
Det var jättetrevligt även om det var lite kallt.

Plåtning med Bella

Även om jag har en bloggpaus nu så tänker jag ändå lägga upp bilder då o då.
I söndags fotade jag en sångerska som heter Bella, vi åkte ut till Malibu även om det var svinkallt och fotade hela eftermiddan.
Kim följde också med och gjorde sminket. Vi är ett riktigt bra team och kommer börja jobba en hel del ihop.

Här är lite bilder från plåtningen.