Gott och blandat

Dagen bjuder på lite gott och blandat för vår del. Fotboll, marknad, shopping samt besök hos vänner. Det gäller att ta vara på varje lediga minut man har=) Men vissa dagar är det skönt att inte göra ett enda dugg!

Nu får jag nog sätta fart om vi ska hinna bli klara för allt kul som väntar på oss denna härliga söndag.

Min dröm motorcykel och min drömbil-rosa såklart!

I startgroparna

Solen skiner, himlen är blå och det är lördagsmorgon! Härligt!

Tiden går allt för fort när man har roligt. Min allra finaste vän Sabina har åkt hem till Skåne igen. Det är så tråkigt men snart ses vi igen!

Barnen står i startgroparna. Dags för lek i trädgården:)

Passar på

Veckans bästa kväll är här! Fredagskvällen är verkligen speciell för mig. Därför ska jag inte slösa den genom att blogga men ville bara passa på att önska er en trevlig och härlig helg!

Kram på er

Sommar

Idag börjar sommaren på riktigt tycker jag. Det är den 1 juni idag.

En underbar månad med förväntansfulla barn som slutar skolan, avslutningskalas på förskolan, studentskivor, midsommar, nationaldagsfirande och självklart semester för många! För vår del är det även bloggbuss resan:)) härligt!

Mitt första Margareta lopp

Igår var jag med på Drottning Margaretaloppet i Kalmar. Över 4000 kvinnor var med. Det var första gången jag deltog. Tyckte de var trevligt men lite väl smalt om utrymme på vissa sträckor i loppet, man fick verkligen armbåga sig fram=) Loppet var 5 kilometer och jag var trött som en gnu i benen när det var slut=)

Här är jag och några utav mina kollegor som ställde upp i loppet. Jag klarade mitt personliga mål!! Dock bara med en minut men jag klarade det iaf och det är det allra bästa! 

Lite nervös

Ni må tro att jag har en glad 10-åring! Gladare flicka får man nog leta efter, anledningen är såklart att vi vann en plas ombord på bloggbussen! Tack och tack och tack=))

Jag är också riktigt glad idag. Min anledning är att min allra, allra bästa vän och själsfrände Sabinahar kommit upp till mig/oss på besök. Hon bor numera i Skåne. Så vi ses inte så ofta längre. Att prata på telefon är ju inte samma sak som att ses.

Senare ikväll ska jag göra något jag aldrig gjort! Är lite nervös faktiskt:P Men det ska nog gå bra..Hoppas jag=)

VI KOM MED PÅ BLOGGBUSSEN!

Wiiiihhhhooooo!! Vi vann en plats i tävlingen om en plats ombord på BLOGGBUSSEN som Stena Line och Twingly arrangerar!

Jag vet att när min älskade dotter kommer få veta det, när hon slutat skolan kommer hon jubla i högan sky och hoppa utav glädje!! Hon har så gärna velat åka med ända från början, då hon fick veta att vi var med och tävlade! Det är underbart när man ser sina barn bli så enormt lyckliga som jag vet att hon kommer bli klockan 14=)

Tusen tack alla ni fina vänner, kollegor, släktingar, bloggläsare och vänners vänner som har röstat på mig och dottern! Ni är verkligen guld värda! <3

Spänningen är Ooooliiidlig

Godmorgon!

Vad gott vi har sovit inatt. Det är regnigt och svalt ute så ingen sol som gör att man vaknar klockan 5. Nog för att jag hellre väljer sol framför regn och rusk men emellanåt är det skönt med lite regn.

Stora tjejen är i skolan men innan hon cyklade iväg hann hon kika in på bloggportalen/bloggbussens sida ifall dom hade skrivit ut fler finalister. Spänningen är ooooliiidlig:))

Nu ska jag väcka mina småflickor för snart är det dags för förskolan för dom små sömntutorna! Väcker man dom inte kan dom sova fram till 11 ungefär:)

Rabarber och rädisor.

Vi avnjöt årets första rabarberpaj på morsdag! Stora dottern var så lycklig när hon och Frida drog upp några rabarber för då visste hon att vi äntligen skulle få äta världens godaste paj:)

Rabarber är verkligen sommar. Likaså rädisor på smörgåsen, så otroligt gott! Ljuvligt att kunna hämta sallad och grönsaker i sin egna trädgård.

Speciell dag!

Vad härligt med solsken och värme på en så speciell dag som denna. Det är morsdag idag!

Grattis till alla mammor och hoppas att Er dag blir underbar!