Hunnit med massor idag

Tänk vad saker man hinner med vissa dagar om man bara lägger ner lite energi på sin planering.

Började dagen med ett litet besök hos BVC för att väga och mäta den lilla flickan. Nu väger min lilla älskling 5710 och är 59 cm lång. Vad fort det går, dom är inte så små länge hon blir fyra månader idag och det känns som det var här om veckorna vi åkte in till förlossningen. Vad har vi hunnit med mer idag, jo efter BVC så tog vi en extra lång promenad hem till mamma och hälsade på. Det har varit så härligt väder idag så vi fick passa på att ta en  liten längre promenad när tillfället fanns för imorgon kanske det regnar. Ett par koppar kaffe med mamma, lite vuxen prat och mormor mys var precis det vi behövde idag.

Efter mormor mys så kom min älsklings morbror på lite besök vilket resulterade i mera kaffe och lite roligt klipp på youtube medan flickan min sov. Jo vi har hunnit bada, tvätta, laga väldigt enkel mat, bakat och myst massor. Och då var vi ändå hemma vid 3 idag. Jag är ganska imponerad av vad jag har hunnit med själv sedan vi kom hem idag. När min älskling somnade vid 8 nu ikväll så tog jag en välbehövlig varm och skön dusch och nu sitter jag här och bara kopplar av och känner vad trött jag blev i kroppen. Det blir tidigt i säng för denna trötta mamma idag och så får vi se vad morgondagen har för roligt att bjuda på 🙂

Fortsätt läsa

Välkommen

Hej och välkommen till min blogg.

Jag heter Emma är 25 år och har för några månader sedan blivit mamma till en helt underbar dotter. I denna blogg kommer ni få följa mitt vardagsliv och ta del av dom kanske inte alltid så spännande sakerna och små utflykter vi hittar på.

Jag hoppas ni kommer vilja följa oss och uppskatta denna blogg och jag ska göra mitt absolut yttersta för att den ska bli så bra så möjligt.

Så återigen välkommen till min alldeles första blogg någonsin och välkommen in i min nya roll som mamma.

Jag håller fortfarande på att lista ut hur alla inställning funkar för att kunna göra ordning bloggen så fin så möjligt, så ha lite tålamod den kommer fixas inom sinom tid 🙂

Fortsätt läsa