Natten i London!

imageimageAsså vilken natt!!! Fjärilar i magen av eufori och lycka! Vet inte vart jag ska ta vägen!! Sån jäkla bra NATT! Challe och jag ramlade in på hotellet strax innan 05 inatt då taxin släppte av oss. Vi fick guide hem i natten så himla gulligt :) nu ska vi göra camden! Puss

Shopping i London

imageimageimageimageimageHej snyggingar!! Åh vad jag älskar London och åhhhh vad vi har shoppat. Törs allvarligt talat inte tänka på hur många tusenlappar jag gjort av med haha. Primark var helt sjukt, jag är fortfarande i extas. Jag tror att både jag och Challe typ grät av lycka. Kom ut konkandes med 4 stora påsar därifrån (!!!) sedan fortsatte shoppingen på forever 21! Älskar detta! Helt underbart :) nu har vi lämnat alla påsar på hotellet och nu blir BIG BEN och London eye :D Wiiie!! Massa bilder från systemkameran får ni när jag är hemma! Puss och kram!!

London day 1

imageimageimageimageimage image imageGod morgon solstrålar!!! Här i London är det sol och vår, så jäkla underbart! Jag och Challe har nu sovit första natten här och nu är vi redo att ta London med storm ;) !!! Nu sitter vi och äter supergod frukost på starbucks. Baconmacka och kaffe hehe :) om en stund blir det Oxford street och SHOPPING hela dan!! Wiiie :)

Mot London

Jag är så taggad för denna resa, åhhh vad jag har längtat!! Kommer dock sakna min finis hemma  i stockholm :( men vi kommer ha så roligt, om jag kommer shoppa..? YES.. Här är resans packing, ser ut som om jag kommer vara borta en månad, men sanningen är den att jag och Challe bara ska vara borta i 5 dagar!! heheh!! Vi hörs kanske en sväng igen sen, annars hörs vi i LONDON!! Planet går vid 18 ikväll :)
Puss och kram!!
image image image

perfekt res-musik, Mariette med ”don´t stop believing”

Shoppinglista

Håller på med en shoppinglista, den tar ju aldrig slut vill jag säga haha… Har varit inne på Primark och Forever 21 på nätet och här nedan är det som jag verkligen fastnade för. Vet ju att de fysiska butikerna har 1000 gånger mer. Ändra butiker som jag måste besöka under vår weekend är Chanel, Zara, Urban Outfitters, River Island med mera :)

  

Dj:ar i London!!

 

Skulle bara kika in och slänga upp denna bild här nedan som jag hittade på she-bar’s hemsida.
Har ni vägarna förbi London på fredag..? Kom till ”She bar” i Soho för där kommer jag och Challe att dj:a mellan 22-00! Kommer bli fantastiskt kul :D

image

Long hair, don’t care

IMG_3979

God morgon finisar!!
Hoppas ni sovit gott, för det har jag!! Nästan för länge för nu har jag superbrottom till jobbet istället haha.. Efter jobbet ikväll blir det nog mysmiddag och ett sista ryck med packning innan London (ja jag är superseg med att packa, men jag börjar lite, sen hittar jag på något annat att göra, eller så pysslar jag med något helt annat) haha.. aja nåväl. Hörs senare nu ska jag knata.
Puss på er!!