Sushi heaven

Posted in Allmänt

Hej darlings!!
Trodde detta inlägg redan hade publicerats, men jag gömde trycka på ”publicera” så typiskt! jaja.. Idag blev det en trevlig sushi på lunchen. Sushi kan verkligen inte bli fel, jag är liksom alltid sugen på det 😉  Nu väntas fen helt ledig helg för mig, äntligen!! Börjar helgen med nya nails. Ska vara på Uniiq i morgon redan kl 09, så sedan har jag hela lördagen att hitta på roliga saker. Tror det lutar åt till att gå på museum faktiskt. Det finns ett flertal museer som jag inte har besökt än så det ska bli spännande. Fika och en massa ”turistande” blir nog en perfekt lördag ♥ Nu blir det en tur på stan och sen en kopp kaffe med en bekant.
Ikväll får vi se vad som händer.
Puss på er!!

imageimage

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.