Last day in London

Posted in Allmänt

Hej babes!! Idag har jag och challe myst hela dagen. Vi har haft en fantastiskt dag här i London.. vi började med att sova ut, har sovit sååå dåligt denna helg eftersom det blivit så sjukt sena nätter 😉 När vi hade fixat oss tog vi en promenad till ett supermysigt brunch ställe som ligger ett stenkast ifrån challe 🙂 Efter detta blev det en sväng till en av alla gallerior för mer shopping.. sen när vi kom hem igen var jag tvungen att börja packa! Men detta gjorde man inte på några minuter. Herregud. Jag har shoppat så mycket. Fick en dusch av ångest. Men alla saker är så fina och jag är så nöjd med varje köp… hur som helst fick jag sätta mig på väskan för att försöka få igen den.. det känns som att den ska explodera när som.. utöver detta har jag två smockfulla handbagage, två jackor på mig och min nya (fejk!!!) pälsväst.. vad gör man inte för att få shoppa så mycket som möjligt?? 🙂

ikväll tar jag sista flyget hem till Stockholm! Tack för allt denna gång bästis!! Ses nästa månad <3D6AC6194-8819-4D3B-8927-F8DC7FE6F4D4 7B20539C-F452-4024-B457-6F643CC42BE3

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.