sexleksakeroutlet.se

Posted in Allmänt
Visste ni att vi svenskar har otroligt mycket mer sex under sommaren..? Jag hade ingen aning, men jag själv blir väl också mer sugen på sex när det är varmt ute 🙂 Nu har jag hittat en sida där man med hjälp av vuxenleksaker kan krydda sexlivet ännu mer 😉 Eller är du singel och inte planerar att träffa någon så tycker jag att du kan skämma bort dig själv. På denna webbshop finns det inte bara sexleksaker utan en massa fina underkläder och alla möjliga saker du behöver för att få till den perfekte helkvällen med din partner, One-night-stand eller dejt. ”Sexleksakeroutlet.se” har 6000 produkter och jag har redan hittat en massa favoriter som jag ska klicka hem.
Jag har hittat en ”klitorisspray” som jag är mycket nyfiken på. Den ska vara lusthöjande och göra sexet mer intensivt. Låter ju för spännande! Något annat jag vill ha är det ljusblå underklädes setet här nedan. Så romantiskt sexigt. Den tredje produkten som ska klickas hem Satisfyer pr02. Denna har jag vela testa sedan den kom ut på marknaden, men än har jag inte lagt vantarna på en… Staven ska tydligen skapa ett ”vakuum” och luft som kombineras för ett ge maximal klitorisnjutning.
Dessa tre kommer bli mina. Leveransen kommer inom 1-3 dagar så de låter mig inte vänta i onödan 😉
Nu hoppas jag att jag hittar någon som är villig att testa dessa leksaker tillsammans med mig. Hehe!
kollage
 ett blogginlägg tillsammans med sexleksakeroutlet.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.