Personlig dator och telefon + GIVEAWAY

Posted in Allmänt

Idag hämtade jag ett spännande paket från caseapp.se (länk) I det låg det mina två egendesignade produkter, ett skin till min macbook och ett skal till min Iphone. Jag blev så nöjd!! Nu kan man inte ta fel mobil, för blommönster är ju bara så jag ♥ Åh vad jag är nöjd! Tycker det är extra kul att datorn matchar min mobil.
caseapp.se kan man designa sina egna skal till de flesta mobiler och skins till macbooks och ipads.  In och låt kreativiteten flöda vettja! Det är ju en perfekt present till sin bästis, partner eller föräldrar. Eller om man vill unna sig själv som jag gjorde hehe.

TÄVLING!!

MEN en lycklig vinnare kommer faktiskt att få designa sin egen produkt. Släng iväg en kommentar här i inlägget så drar jag en lycklig vinnare nästa onsdag. LYCKA TILL!
😀

16 Kommentarer

 1. Evelina Hansson säger:

  Jag vill vara med!

 2. Aase Bryn-Jensen säger:

  Hurra vad kul! 😀

 3. Lillasyster säger:

  Jag är med 🙂

 4. M säger:

  Jag är med 🙂

 5. Paola säger:

  Jag har äntligen blivit med iPhone och vill så gärna ha ett riktigt snyggt skal, så jag är GÄRNA med och tävlar 🙂

 6. Emma säger:

  Jag är gärna med!

 7. Louise säger:

  Ååh jag är jättegärna med!

 8. Josefin säger:

  Jag är gärna med! 🙂

 9. Amanda säger:

  Vilket roligt intiativ, jag är med!????????

 10. Annika Nilsson säger:

  WOW! Jag är gärna med!

 11. Monika Lindh säger:

  Såklart vill jag vara med!

 12. Olof säger:

  Härligt med en rolig tävling om skal,
  kul att man kan designa själv och göra egna val!
  Om jag blir vinnaren till detta fina pris,
  blir min mobil supersnygg och slipper för sitt nuvarande skal ta emot mer ris! 🙂

 13. Emmy säger:

  Oj har inte varit hemma så såg inte inlägget förrän nu men är jätte gärna med om den fortfarande är öppen! Skulle vara sjukt kul att få designa ett eget skal som speglar min personlighet, något som ingen annan har! 🙂

 14. Sofie säger:

  Jag vill vara med . Hade varit så kul att få designa ett eget personligt skal. 😀

 15. Pontus säger:

  Jag är gärna med. Min son kommer älska mig om jag vinner ☺

 16. Amanda säger:

  Jag är med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.