The Beech Bums

Här ekar det ständigt tomt, men ändå är ni ett gäng som klickar er in här varje dag. Gulliga ni! Har bara inte haft någon som helst lust att blogga, men vi får se. Kanske att jag gör ett ryck igen. Mycket som hänt och mycket som är på g, som alltid den här tiden på året för oss ”hockeyfruar” och familjer. Hinner dock inte med någonting förutom att rasta ( snart är han rumsren knack knack ta i trä,ha! ) vår älskade lilla taxvalp Doug. Förutom att få gifta mig med min bättre hälft och bästa vän, så är  Doug det bästa som hänt mig här i livet. Som jag älskar min lilla hund. Vår första son och kärlek . . . 

days away

Med bara dagar till vårt bröllop, så får ni tugga i er en hel del brist på bloggande. Mitt huvud är upp i det blå . . nowhere to be found. Bara fix, trix och så vidare . Nedan ser ni bland annat ett inslag i bordsplaceringen. Ska bli så kul att visa er det slutgiltiga resultatet. 

Hippa

Jordens bästa möhippa gick av stapeln i fredags. En massa spex på hotell Diplomat följt av ett slag på Yasuragi. Kunde det bli bättre? Knappast. Jag har verkligen världens skojigaste vänner. Vill berätta allt när jag är tillbaka i Jönköping, för nu hinner jag inte. Har vin som ska drickas vid poolkanten här ute i skärgården där jag befinner mig nu. Life is pretty darn good just nu hörrni. 

MEN! Kan ni inte hålla er, så klicka in på syster Annas blogg som ni hittar HÄR.

haha!!!

VÄRLDENS BÄSTA <3 minus syrran som givetvis också hör in. 

I Do

” I Do” närmar sig med stormsteg och jag har alla redan börjat lägga saker och ting på sin plats. Dessa åkte ner i skokartongen. Hur söta? 

Cutest little thing

I vanlig ordning när jag flyger över de sju haven, så shoppar jag i ”mängder” aka mer. Allt är ju så mycket billigare där borta i Kanadicken. Den här gången hade jag visserligen inte tiden till att springa i så mycket affärer men ett par besök till lulu lemon ( ett MÅSTE . . . alla mina träningskläder kommer typ härifrån. bästa bästa! ) och sephora fick det minsann bli.  Och från det sistnämnda fick jag med mig både det ena och det andra , men nedan ser ni storfavoriten – highlighter från Too Faced.

Examen

Hemma efter att ha sminkat bästis inför bröllopet de ska på idag. Så fiiiin blev hon. Mycket bröllop och festligheter nu och igår var Kolle och jag på min kusins examen! STORT och superkul. Grattis Grattis Daniel. Tog givetvis med mig kameran, men blev det några kort? Näe. Ynka ett på the bow-ho chic style. Diadem köpt i Vancouver för 6 år sedan. . . Kul när man kan damma av gamla ting och göra något annorlunda för . en . gångs . skull . Ser alltid likadan ut för tusan. 

NU – Tennis med my one and only. Har blivit som besatt!!! Golfbanan får nog vänta några år till, för nu är det bara tennis. God bless Kris för att han har sådant tålamod med mig. ha!

Glitter in the air

Att jag alltid gillat mycket krims krams är väl ingen hemlighet och eftersom att jag ska ha ett enkelt skärp i midjan av min klänning och inte en enda accessoarer i håret så tänkte jag att why not . . . köra hårt på smycken. Hos jordens goaste människor på Antikt, Gammalt och Nytt hittade jag både örhängena och armbandet och till er som ska gifta / inte gifta sig, gå dit för tusan!! Jag bara älskar den butiken och de har allt i smyckesväg.