Sugen på att gå på event?

Nu bjuder EM Event in just dig

10 maj hoppas vi att vårsolen är i fullgång för då bjuder vi på EM Event tillsammans med Shoescape in till vårfest på deras skobutik. Jag menar vem gillar inte skor, vår och mingel? Jag gör iallafall.

Vi hoppas på att du kan komma och inspireras av god dryck, härliga frukter och vårig shopping

inbjudan png

Designa min egen baddräkt

Jag har drömt om

Senaste ca 10 åren har jag drömt om att få visa min tanke om den perfekta baddräkten för kvinnor med kurvor och silikontuttar och nu har jag fått gjort det.

Jag träffade nämligen på IPoMIA på mässan i helgen och då jag stod i montern bredvid så föll det sig naturligt att vi pratade. Dom gör idag underkläder just för dig som gjort just plastikoperationer och ska utöka nästa säsong men badkläder.

Efter mässan var det dags för middag och vi hamnade vid samma bord efter middagen. Jag berättade om mina tankar och vips hade designern målat upp (efter att jag gjort några tappra försök att måla och förklara vad jag så mycket önskade mig) en modell som stämmer överens med det jag vill ha. Nu hoppas jag bara att hon går vidare med designen då kommer jag stå först i kön för att köpa en.

Jag vill ju inte ”avslöja” nåt så ni får bara detta på bild :)

13101353_10154048714626070_1680152012_n

Jag äter barnmat

Jag äter bara nyttigt (nästan)

Just är jag väldigt bra på att äta nyttigt just nu och det sköna är att jag inte ens är sugen på onyttigt eller socker. Jag nöjer mig med att äta min Esthechoc som är bra både för kropp och hud annars så är det Svarta Lådan som gäller till 90% och sen fyller jag på med lite annat när det behövs.

Jag är mycket för att saker ska vara enkla (jag har som alla andra ont om tid och jobbar mycket) och nu har jag hittat dessa smoothies från Alex & Phil som egentligen är för barn, men dom är enkla och ha med och dessutom nyttiga. Sen såg jag på förpackningen att för varje portion jag köper så hjälper jag till att mätta ett barn i världen och hur bra är inte det?

Jag har iallafall börjat att ha med dessa i väskan för att snabbt få i mig ett nyttigt mellis. Praktiskt, gott och enkelt, precis som jag vill ha det.

IMG_1662

IMG_1672

IMG_1674

Kissie som följare

Snapchat

Jag startade nyligen ett Snapchat konto men har inte brytt mig om det. Men med lite oväntad hjälp ifrån härliga Alexandra så hade jag vips en följare och nu är jag snart där och igång med mitt konto….. Har du Snapchat är det inte mer annorlunda än bloggen för jag heter mitt namn emmathorsell.

Min första följare

snap

Pussa på Panos

NYHET från PANOS!

På pressträffen med Panos Emporio presenterades badnyheten för män.

Panos själv presenterade nyheten för alla gäster på NK, där badbyxorna kommer säljas exklusivt bara på deras sport och fritidsavdelning under en period.

Panos

IMG_2047

Badbyxorna funkar både som långa och korta allt för en mer rörelsefrihet, beroende på vad man vill göra på stranden. Sola, sporta, simma eller kanske sitta på ett café och ta en kaffe.

IMG_2050

Avtäckning av dom nya modellerna

IMG_2048

IMG_2049

Molly passade på att pussa på Panos

IMG_2052

och på mig 

IMG_2051

Frukosten var såklart inspirerad från Grekland med bl.a. Grekisk yoghurt

IMG_2053

Tagit upp mitt gamla jobb

Personlig tränare

När en gammal kund hör av sig och vill träna så är det klart att jag hittar tid för det. Så nu kör jag 3 härliga tjejer i Vasaparken på tisdagsmornar. Så himla kul jag har ju inte haft kunder på drygt ett år nu, jag har vikat på lite klasser men inte kört några PT kunder.

Men jag märkte att jag saknat det och är så glad att vara tillbaka även om det bara är men en liten % av det jag jobbar.

Balansträning i bakgrunden, marklyft och plankträning

IMG_2041

IMG_2042

Äntligen har jag den…

Min vita Eclipse

Nu äntligen har jag tagit mig för att skaffa min vita Eclipse (har ett par svarta sen tidigare) och hur vår och somriga är dom inte då? Även om det verkar som att både vår och sommar är en bit bort just idag. Men nu ska jag prata i telefonen massor min min nya vita kompis i örat.

IMG_1975

Beauty Week

Stockholm Beauty Week

Eftersom att jag jobbar med skönhet är det ju viktigt att hålla sig uppdaterad och det har jag och Marie gjort under Stockholm Beauty Week. Vi var där på pressdagen och samlade massa information. Ni kommer få ta del av dessa om ett tag, tänkte att jag skulle hinna klämma och känna lite på produkterna först.

Alla sponsorer presenterades för all press och bloggare som var på plats

IMG_2037

 

Självklart var Molly med men sov mest i min väska

IMG_2040

FAN Club

Ställde ut på FAN Club

Victus ställde ut på FAN Club årsmöte, FAN Club står för ”Fillers Academy for Nurses” och det innebär att det är utställare och föreläsningar i en härlig kombination som dessutom avslutas med en jättetrevlig middag.

På middagen var Anna Lena Brundin på plats för att köra lite stand up och är det nåt jag verkligen älskar så är det just stand up.

Jag passade dessutom på att fylla på lite botox och ska köra lite fillers också snart. Behöver fylla på min lilla, lilla läpp jag lyckats födas med.

IMG_1984

IMG_1988

Speciellt för Gotland

En knappfossil

Detta söta örhänge är också från Annika Gustavsson som jag handlat av tidigare. Ni kommer ihåg det långa fina örhänget (annars hittar ni det HÄR) och halsbandet ”Egen tid” (det hittar ni HÄR).

Örhänget heter Knappfossil är både vackert och unikt. Denna knappfossil var från början en korall för 430-miljoner år sedan. Du hittar bara denna fossil på Gotland längs stenkusten och nu finns den alltså i mina öron.

IMG_1652  40570152-BjcJh

annika-gustavsson-kat-banner

 

Kändishund

Molly på kändisfest

Molly är nu drygt 4 månader och har redan hunnit med 2 stycken kändisfester. Första var Merals bokrelease för hennes bok ”Mitt liv som Meral” och sen var det EM Events lyxevent i torsdags. Där hamnade hon på otaliga bilder i galleriet på Finest.

Jag tror hon charmade alla på eventet

1461317189-766

1461317135-766

1461317277-766

1461317240-766

1461317271-766

1461317245-766

1461317110-766