Mitt gamla gäng

Jag fick lyckan att träffa mitt gamla boxningsgäng i veckan.

Det var hejdå fest för en av deltagarna som jag haft med på boxningsträningarna från den dagen jag för första gången jag satte min fot på detta företag. Detta är säkert 5 år sen (ja eller ännu längre sen nu när jag tänker efter) och han är nog en av dom som varit med flest gånger av alla och tränat på tisdagskvällarna.

Jag blev överlycklig när jag blev uppringd och tillfrågad att komma och köra en sista klass med honom. Självklart ville jag det och infann mig i fredags på hans hejdåfest och jag tror faktiskt att han blev glad att se mig.

Jag var så glad att vara på plats att jag glömde att fota men lägger in en gammal bild (tyvärr ingen som alla deltagare var med på) och sen fick jag ett kort av världsklass av gruppen.

IMG_1326

 

IMG_1898 IMG_1899

Vem vill du ge denna julklapp?

Jag tänkte ha en tävling på bloggen men eftersom att det är juletider så gör vi så att ni får skriva vem ni tycker förtjänar denna julklapp.

Någon som ni nominerar i mitt kommentarsfält kommer vinna en övernattning för 2 personer inklusive frukostbuffé på Åkerblads gästgiveri i Tällberg.

Ni kanske kommer ihåg att jag var där för ett tag sen och trivdes som bara den. När det var dags att åka hem så bestämde jag mig snabbt för att det kommer bli ett återkommande inslag i mitt liv att besöka Åkerblads och Tällberg.

Du finner förutom ett fantastiskt gästgiveri med god mat, trevlig personal, avslappnande spaavdelning, ett litet gym och mysiga rum en underbar natur att promenera, motionera och njuta av.

Vem tycker du förtjänar att få en övernattning med frukostbuffé på Åkerblads?
Berätta i kommentarsfältet varför du vill att just den du nominerar ska få denna övernattning. Så kanske du kan överraska din vän (och få följa med), detta lagom till julafton. Komihåg att lämna din mailadress så jag kan kontakta dig.

Jag kommer presentera vinnaren kvällen den 23 december så du kan överraska den du nominerar på julafton.

IMG_1914

Konstant efter

Eftersom att jag ligger konstant efter med allt just nu så gäller det bloggen också. Men jag jobbar på att komma ikapp med jobb, hem, familj, blogg, jobb, jobb och jobb, så snart är jag på banan igen.

Men det gör inget jag kommer ikapp snart, även om jag tycker att det ända rätta skulle vara att skjuta upp julen en 2-3 veckor då skulle jag vara på banan igen. Jag har inte tid att packa för att åka till landet (och vara ledig??!!?), köpa julklappar, handla julmat eller julpynta just nu.

Här kommer iallafall onsdagens mingelbilder ifrån Paradise Hotels VIP avslutningsfest.

Jag och Julia Tivelius

Emma Thorsell

Jag, Maggie, Yaz och Marie

Paradise hotel

Nu ska dom växa

Jag har skaffat mig Swiss Clinics ögonfransserum (jag har nämligen hört att det ska vara grymt) nu när jag har tagit en paus ifrån att göra fransförlängning. Anledningen till paus med fransförlängningen handlar egentligen enbart om att jag inte har tid.

Just nu fixas inget som tar längre tid än 15 minuter. Men ska trycka in så mycket jag kan det 2 januari vilket är dagen innan vi åker på semester. Just nu har jag hunnit att boka tid för håret hos Maria, trådning och soldusch på Beauty Box. Ska se om jag kan få till en tid för naglar samma dag på Luxury Finger and toes också.

Jag har iallafall tagit lite förebilder nu innan jag börjat med serumet för att sen köra nu över jul och nyår sen tar jag nya bilder. Ska bli intressant hur mycket dom hinner växa på den tiden.

IMG_1861

Paradise Hotel – Slutfest

Japp, jag har kollat på nästan alla avsnitt och ska självklart infinna mig på deras slutfest som går av stapeln ikväll. Jag ska bara hinna andas lite och tänkte ”slöa” i ca 10 minuter innan det är dags att försöka piffa till sig lite och inte se ut som en zombie.

Bara att rota fram smink, en klänning och ett par klackar så kan det kanske hjälpa, vi får se.

Mitt sällskap för kvällen har jag hört att det blir Peter, Jimmie, Anja och hennes väninna. Jag har jobbat och inte hunnit tänka varken idag eller igår på något annat. Men ser verkligen fram emot att hänga med dessa grymma människor en stund innan vi åker ner till Cafét.

-1

Nu har vi fått den

Igår kom den äntligen.

Som ni vet så flyttade vi ju upp vår säng från lägenheten till landet och igår fick vi som tur var den nya. Vi behövde alltså bara tillbringa en natt på madrass på golvet….

Så nu har vi en ”sjukhussäng” som min min sambo kallade den när jag hade den på önskelistan eller som den så praktiskt heter på Mios hemsida ”ställbar madrass”. Nu återstår bara att hålla reda på fjärrkontrollen till den…..

Men efter en natts sömn så kan jag konstatera att vi köpt en sjukt skön säng. Så här ser säng och den vinkelbara gaveln ut

83c0ab73-9f71-494a-806f-4ebc7a28f6209fa4a653-731a-4936-95d1-a3e23412296b-18cc93481-1088-48ab-8f45-5c659a15a7dd

Härliga gänget

I fredags var jag förbi det härliga gänget på Beauty Box by Rinse i Bromma Blocks dom hade en liten kundkväll och det bjöds på både goodiebags, dryck, härliga erbjudanden och trevliga pratstunder.

Själv bokade jag tid för trådning och soldusch i januari innan min semester det är så skönt att ha lite färg på kroppen innan man sticker iväg så man slipper blända alla människor i Karibien, Miami och Mexiko som jag tänkte besöka.

IMG_1842IMG_1837IMG_1836

Jag kom undan, tycker jag

För ett par år sen gav jag upp det där med riktig gran av flera anledningar.
Men ska jag vara ärlig så var den främsta anledningen att jag helt enkelt var trött på att hitta granbarr i lägenheten långt in på högsommaren.

Eftersom jag alltid sagt att jag aldrig skulle ha en plastgran så blev det lite knöggligt att hitta ett alternativ.

Så det blev ett vitt träd….. Som lite ser ut som en gran. Jag tycker själv att jag kom undan ganska bra med det är att aldrig ha en plastjulgran  winking-smiley-hoodie-baby-pink-hot-pink_design

Nästa helg ska den iallafall kläs med polkakäppar, ljus och röda kulor.

IMG_1850.JPG

Vilket jävla slit

Här tog det stopp!

Idag har vi släpat säng, sängram, byråer, TV-bänk, kartonger och massa annat upp till landet, nästa vecka kommer det nytt hem till lägenheten i stan (ska bli så skönt att få nytt och göra fint hemma i stan också).

Men när själva sängen skulle upp på loftet inne i huset så var det stopp. Allt annat lyckades vi plocka isär såpass att vi fick upp det för trappan. Sängen försökte vi få upp via loftet över räcket men där gick gränsen. Det får helt enkelt vänta tills vi får besök nästa vecka.

IMG_1845.JPG

IMG_1847.JPG

Garvar bara mer och mer

När jag ändå håller på med roliga klipp så kommer ett till HÄR, jag kan titta på det om och om igen och garvar bara mer och mer. Bilden nedan är starten på klippet………..

anigif_enhanced-10672-1416786768-14

Det är lite dumt att jag inte lyckas få in dom i bloggen direkt men jag ska kolla upp varför det inte funkar längre.

 

High five med prästen

Hamnade av en slump på detta klipp och skrattade gott

_________________________________________________________________________________
”och här skulle klippet ligga men tydligen går det inte att lägga in en video”

_________________________________________________________________________________

Så länkar till klippet HÄR på YouTube

Eftersom jag ändå håller på att länka så tar vi DENNA söta lilla kille också

Brollop_bukett-o-glas_950x265