Hotell med spa

Utomhuspool hade varit bättre

Men bor man på ett hotell med spa så måste man ju besöka det även om hettan i London hade gjort att jag föredragit en utomhus pool att glassa vid. Men nu var det inomhus som gällde och vi bada gladeligen av oss Londondamm blandat med tunnelbanesvett.

För varmt var det jag trodde inte ens att det kunde bli så varmt i London som det var under våra dagar där, men så fel jag hade. Det var Thailandsvärme mitt i storstan. Jag klagar inte för jag älskar värme men jag upprepade ett antal gånger för Marie ”-jag tror jag dör” frasen för storstad och värme tar på krafterna.

spa

Nu finns dom på hemsidan

Jabra Halo Smart

Kommer ni ihåg att jag skrivit om den nya produkten från Jabra och idag var jag inne på deras hemsida och såg att dom fanns att köpa där nu. Jag har ett par svarta men ser ju nu att jag skulle köpt ett par röda, att jag alltid ska hålla på. Köper en färg (gäller allt kläder, smink, saker) och sen vill jag ha en annan färg.

Dom har fått toppenbetyg av bl.a. Forbes, Trendhunter och Tech Insider. Det är ett par Bluetooth lurar för samtal, musik och planering, tro det eller ej så har dom 17 timmars taltid innan du behöver ladda. Snacka om grym batteritid. Halo Smart har vindskyddad mikrofon dessutom är dom vädertåliga vilket behövs här där vi bor även om det är strålande sol i skrivandets stund.

På hemsidan skriver dom själva:

”Från minuten du påbörjar din dag är Jabra Halo Smart där och tar dina samtal, organiserar ditt arbete, håller koll på ditt schema och spelar upp din musik med fantastisk ljudkvalitet. De ger dig friheten att hålla kontakten.”

IMG_3367

Klart jag var tvungen att ha

Nya naglar

När man åker på semester så måste man ha nya naglar så jag bokade såklart en tid på Luxury Fingers and Toes som jag alltid går till. Jag brukar alltid få naglarna gjorda av Dennis på Sveavägen eller Paulina på Lästmakargatan men nu hade jag bokat med en tjej som hette Irina och det var ju ett toppenval.

Vilka fina tunna naglar jag fick. Exakt den formen jag ville ha just nu och färger som passar perfekt till sommaren.

Nöjd som vanligt

fingers and toes

Middag i London

Gillar du Italienskt

Om du gillar Italiensk mat och att dela massa mindre rätter med ditt sällskap ska du gå till San Carlo Cicchetti. Som ligger precis vid Piccadilly och står man med ryggen mot ingången så ser man dom klassiska stora reklambelysta väggarna snett åt höger.

Vi åt en massa gott och det blandades hej vilt ifrån menyn. Pasta, kallskuret, tonfisk, skaldjur och pizza allt åt vi och mätta var bara förnamnet när vi var klara. Innan maten var det fördrink och till maten delade vi en flaska vin som naturligtvis var ifrån Italien.

Maten var god och servicen var toppen, men jag tipsar om att boka bord eftersom det var helt proppfullt trots att det var en tisdag vi var där.

san carloCicchetti_Covent_Banner_2015

 

Sthlm-London-Berlin-Sthlm

Bloggen imorgon

Imorgon kommer jag tillbringa dagen men att göra en massa collage från allt kul jag hunnit med i både London och Berlin. Sen kommer dom läggas upp på bloggen och förhoppningsvis kan jag komma med ett och annat tips både när det gäller London och Berlin.

Nu är jag hemma och jag har återförenats med min underbara lilla Molly. Henne har jag saknat hela veckan.

IMG_3198

Behöver du personal eller jobb?

Jag som företagare vet

Sponsrat inlägg

Jag som ibland söker personal och även vid vissa tillfällen behöver extra personal vet hur svårt det kan vara att hitta. Men om du vill hyra eller rekrytera personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice så finns Uniflex.
Det som jag dessutom skulle tycka var fantastiskt bra är att dom finns på ca 40 olika ställen runt om i Sverige vilket betyder att dom har en närhet både till arbetsgivare och uthyrd personal.

På Uniflex hemsida hittar du som söker jobb både heltidsjobb, extra jobb och följer du deras blogg får du en massa bra tips på olika saker exempelvis vad ska finnas med i ett anställningsavtal.

Dom vill att det skall vara enkelt både för arbetsgivare och personal att arbeta med dom. Därför har dom följande ledstjärnor engagemang, affärsfokus, glädje och ansvar.

uniflex

Uniflex affärsidé är; Vi ska vara bäst på att förse företag och organisationer med den kompetens som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov inom vår nisch. Därför har vi valt att ha en strategi som bygger på rätt pris, snabbhet och flexibilitet.

 

Det är absolut förbjudet

Man får verkligen inte

När du är ute och reser så får du inte sitta på flyget och fisa, alltså det är så förbjudet så det finns inte. Tyvärr hamnade jag bredvid (ja eller vem det nu var) en sån idag på flyget. Man kan ju inte direkt göra nåt när man sitter på 10 000 meter, öppna fönstret? Nop!

Det är ju bara att snällt sitta kvar, men vid ett par tillfällen var jag tvungen att hålla för näsan, jag vaknade t.o.m av att det luktade så hemskt. Tur att det var en kort flight säger jag bara.

fart

När jag kommer hem

Uppdatering från London

När jag kommer hem så ska jag blogga mer om London, nu passar jag på att säga hej då till denna stad och som ni såg i inlägget tidigare så säger jag hej hej till Berlin.

Bilden tog jag på Piccadilly Circus efter middagen häromdagen, jag har två bra rekommendationer på restauranger till er. Men allt kommer när jag är hemma igen.

IMG_3872

Bokat på Guide Michelin restaurang

Idag Berlin

Idag drar jag vidare från London till Berlin och där jag möter upp min sambo. Vi har just bokat bord på den nyblivna Guide Michelin restaurangen Bandol Sur Mer, ska bli superspännande. Jag verkligen älskar att gå på riktigt bra restauranger.

Återkommer såklart när vi varit där med vad vi tyckte.

Kockarna?

kockar

Bild lånad från deras hemsida

Jag var först med VS

Victorias’s Secret parfym

Under shoppingen igår så slank vi in på Victoria Secret och handlade lite. Jag som tröttnat på alla mina parfymer förutom den jag fick av sambon i födelsedagspresent fick för mig att köpa en ny här.

Fastnade för en som hette Crush och det visade sig att den lanserades samma dag som jag var där och att just denna butik hade helt ensamrätt i hela världen (ink webben) på att sälja den i en hel vecka.

Givetvis blev den min

Utan internet

Crazy jobbigt

Jag kan tycka att det är galet jobbigt att vara utan internet, men samtidigt är det säker superbra då jag säkert har en lätt släng av nåt typ av internetberoende, haha.

Idag har vi iaf svirat omkring på Londons gator i en galen hetta. Så efter lite shopping intogs en välbehövligt lunch i Hyde Park bestående av rosé och en vattenmelon/fetasallad.

hyde park

Molly modell

Hugo & Celine – ice cream for dogs

Molly älskar ju produkterna som kommer ifrån Hugo & Celine och jag älskar att skämma bort henne med dom också. Dom har en massa gott till din älskling eller vad sägs som några godingar som hundglass (perfekt att svalkas med varma dagar), Barking burgers, Crispy Chips eller Lollipup.

Just nu kan du vinna Crispy Chips och Lollipup på deras FB-sida, du hittar tävlingen HÄR och då kommer du också se för mig världens finaste underbaraste lilla varelse, nämligen Molly som modellar för tävlingen. Eller ja, jag kan ju inte låta bli så jag lägger upp en print screen här med.

Tävlingen pågår till fredag den 22 juli så in och tävla med er, det är ju världens enklaste tävling.

Molly modell