Nakna killar

Gissa vad vi gör…

Ikväll hänger vi med nakna killar och en massa galna tjejer. Jag lovar att bilder kommer sen för såklart så har jag pratat mig till både VIP bord och bilder på killarna…

IMG_4275

”Samma-lika” bild

Jag körde ett ”samma-lika” bild från förra besöket.

Jag har inte samma kläder men svarta, jag har inte samma skor men exakt likadana, väskan är inte samma men lite liknande. Förra gången var det Prada och i år var det Versace på huvudet som gäller.

Vi håller till på Mirage bakgård och har kollat in både delfiner och massa kattdjur.

I år IMG_4255

Förra året

IMG_4921

Sno en polisbil

På vägen hem funderade jag på en Baksmällan.

Medans Tina fotade allt som man fotar när man är i Vegas först gången så hittade jag annat att fota. Jag funderade på att göra en Baksmällan (filmen) och sno polisbilen. Undrade vart dom höll hus eftersom att jag inte såg till poliserna, så jag hade nog haft min chans :)

IMG_4233

Middag med grabbarna

Idag blev det middag med grabbarna.

Då min sambo och hans polare befinner sig i Vegas för tillfället så passade vi på att käka middag med dom innan dom drar vidare på sin golftour. Det kändes nästan som en deja vu då jag och Sussie var på middag med exakt dessa killar på samma restaurang när vi var här. Nu har jag dock Tina som sällis.

Vi åt på Texas de Brazil som är en fantastisk churrasqueria. Salladsbuffén som är hur stor som helst och innehåller mycket mer än bara fantastiska grönsaker, tydligen så var det 50 olika saker på den buffén. Sen var det 15 olika typer av kött som kom till bordet med jämna mellanrum så länge du hade din skylt grön. Vände du den till rött så betyder det att du ville vila……

IMG_4192

IMG_4206

IMG_4214

Vi var inte så roliga

Vi var inte speciellt roliga först kvällen.

Efter middagen så gick vi ner i casinot en sväng och spelade lite maskiner men blev inte långvariga där alls då både jag och Tina var trötta som 2 galningar efter 24 timmars resande från dörr till dörr. Idag hoppas vi på att vara lite piggare.

Jag spelade Ghostbusters och vann ”BIG WIN”, nja så jäkla mycket big win vet jag ju inte om det var men slapp ju gå därifrån minus iallafall :)

IMG_4185

Längtat efter denna

En favvo som jag längtat efter.

Första kvällen i Vegas drar vi till med en av mina favvisar nämligen restaurang Sushi Samba. Jag bara älskar deras mat ochjag kan äta hur mycket fisk jag vill utan att behöva äta alger och ris som jag inte gillar.

Restaurangen ligger i Palazzo som egentligen är samma hotell som the Venetian som vi bor på byggnaderna sitter ihop och är samma hotell bara att dom två husen heter olika saker.

IMG_4180

IMG_4184

IMG_4182

IMG_4183

Nu var jag redo…..

Sista piffet innan avresa.

Det gjorde jag på stället jag besöker en gång i månaden nämligen Luxury Finger and Toes som har två salonger en på Sveavägen och en på Lästmakargatan. Jag besökte först den på Sveavägen och fixade nya fransar, naglar och gjorde fina fötter i massagefåtöljen.

Sen kom jag på att jag ville ha lite snygga ögonbryn när jag kommit upp på stan och då slank jag in på andra salongen. Där trådades jag och färgade brynen. Praktiskt att kunna göra så mycket på an och samma salong.

Nu var jag redo för avgång.

IMG_4127

IMG_4129

IMG_4140

IMG_4132

GÖR DET!

Lyxigt nog fick jag med mig en jättepassande goodiebag.

Den innehöll Barbor produkter som var perfekt att ta med på resan speciellt alla serum. Jag kan typ inte leva utan serum och just nu var det tomt på det hemma men nu klarar jag resan iallafall. Perfekt!

Har ni aldrig använt serum innan så GÖR DET! Det är en djungel med alla produkter så man får prova sig lite fram men serum som ger fukt funkar i nästan alla lägen.

IMG_4112

IMG_4113

Bild på min rumpa

Jag var också och hälsade på Sisko som öppnat ny salong i Barkaby.

Salongen var stor, ljus och jättefint inredd. Jag gillar ljusa och fräscha ytor och det hade hon verkligen lyckats med. Jag kände mig extra välkommen med mitt namn på väggen. Hos Sisko passade jag på att göra spray tan med marroccan oil. Jag vet att hon har massa braiga öppningserbjudanden bl.a. på spray tan så är ni nyfikna kika gärna in på hennes hemsida www.beautybysisko.se

IMG_4098

  Jag blev brun som en pepparkaka och det blev perfekt efter första duschen

IMG_4107

IMG_4100

IMG_4101

Här är Sisko som egentligen inte ville vara med på bild men jag tvingade :)

IMG_4110

Instagram bild på min rumpa på beauty_bysisko

IMG_4114

Såg inte klok ut

När vi var klara så blev jag hembjuden till Jelena och Rolle.

Detta efter att jag sagt att jag inte kunde åka hem fören bedövningen släppt för jag såg lite rolig ut (eller snarare inte klok ut) och min fina sambo gillar inte att jag håller på att piffa till mina läppar.

Hemma hos familjen fick jag träffa husdjur som papegojan och spindeln dessutom fick jag med mig ägg från deras egna höns hem. Snacka om ekologiskt och närproducerat. Tack för att jag fick hälsa på.

IMG_4067

IMG_4070

Piff innan resan

Självklart var jag ju tvungen att piffa till mig en del innan resan.

Ett besök hos min tandläkare och vän blev det naturligtvis då. Men det var inte för att borra i tänder utanför att bleka, ta bort tandsten och fylla läppar med fillern Decoria. Smidigt att ha en tandläkare som även gör dessa saker.

Bleka tänder är ju ganska astråkigt men det blir ju jäkligt snyggt. Tandsten känns inte så det funkar för mig.

IMG_4052

Att fylla läppar är inte heller så skönt men Jelena fixade att jag fick tandläkarbedövning och vips så kändes det ju inte överhuvudtaget, sweet. Jag är otroligt nöjd, det ända jag väntar på är att min gamla läpptatuering ska försvinna tack och lov syns den inte när jag har läppglans eller läppstift.

Här är före och efterbild

IMG_4121