Favoritträning

Denna helgens träning

Denna helg har vi ätit och druckit….. Mat, tårta, vin, godis, snacks, kallskuret, snaps och sangria. Blir tuffa tag på måndag när jag kommer hem igen. Det ät bara 3 veckor kvar till London, 4 veckor till Berlin, 6 veckor till Vegas och 9 veckor till Barcelona vilket är sommarens bokade resor.

Så det blir att byta tuggandet till att gå till gymet igen på måndag.

IMG_3782

Precis som det ska

Dagen efter

På midsommardagen var allt som det skulle med chill högst upp på listan. Alla bara tog det lugnt även hundarna, badade, snackade, solade och åt grillade burgare.

Klart man ska äta egen gjorda burgare dagen efter med massa olika tillbehör.

img_3345.jpg

Jagad

Hemma hos mamma

Innan midsommar var jag hemma hos mamma och Reidar en sväng och hälsade på. Med mig hade jag min dotter och till min lycka var min syster, hennes sambo, älsta dottern och nya bebispojken där och honom har jag inte fått möjligheten till att träffa innan.

Dessutom var alla tre familjernas hundar på plats min Molly, Syrrans Gibson och mammas Mackan. Detta betydde att Moly var jagad av 2 st stora hundar och syrrans 4-åring så ni kan ju gissa att hon sov som en stock på vägen hem.

Det var ett härligt häng ett par dagar och jag önskar faktiskt att syrran bodde lite närmare än Åre.

Mackan, Molly och Gibson

Jag och Bianca leker med Snapchat

Syster

Julian

Mamma och Reidar

Syrran, Izabella och Molly

Självklart

Grilla

När det är midsommar och man är på landet så finns det väl inga allternativ till vad man äter till middag, eller hur? Grillning stod såklart på menyn.

Oxfilé, kyckling, fläskytterfilé, halloumi, 2 sorters korvar och en mängd olika grönsaker som det serverades en mängd olika röror och färskpotatis till.

Efter middagen trotsade vi myggen en stund och gav oss på trädgårdsspelen.

Årets första…….

Men inte för mig

Jag badar inte om det inte är 30 grader i vattnet (punkt).

Men några fick för sig att hoppa i det 21 grader kalla vattnet och svalka sig för det är galet varmt idag.

Strålande sol

Tur? 

Midsommarlunch och strålande sol vad är oddsen på det när det är midsommarafton?

Vi hade oddsen på vår sida iallafall. Så nu är lunch intagen med vänner på landet det tillsammans med tillhörande snaps och snapsvisor i finaste tonart.

Lollipup & Crispy Chips

Molly fick paket

Igår var jag och hämtade ett paket adresserat till min valpis Molly och snacka om att hon blev nyfiken när jag började öppna åt henne.

Jag kan säga att det var inga problem att gå fot när vi gick ut lite senare med nya favoriterna Crispy Chips gjord på smarrig torkad lever. Lollipup har vi inte hunnit testa än även om Molly säkert mer än gärna skulle ha gjort det också igår kväll. Allt kommer från Hugo and Celine som är samma som gör den lyxiga hundglassen som vi köper på Hemglassbilen.

Nyfiken, med örat på sniskan som vanligt

IMG_3216

När får jag då?

IMG_3217

Mollys PT

Eller egentligen så är det min PT

Jag och Molly tar numera privatlektioner och det är ju egentligen inte Molly som behöver det, det är ju jag eftersom jag aldrig tränat en valp på detta sättet innan. Så jag behöver all hjälp jag kan få.

Jag behöver all hjälp jag kan få med tips på hur vi kan utvecklas och bli ett superteam tillsammans. Till hjälp har jag tagit Sofia som var tjejen som vi hade som instruktör på valpkursen som vi gick för ett tag sen. Hon driver Heart of Gold där det finns massa olika utbildningar och vill man som jag ha egen tid med bara fokus på min valpis så bokar man bara privatlektioner.

IMG_3183

IMG_3182

Snapchat

Japp, jag finns på Snapchat

jag heter ingen mer avancerat än emmathorsell samma som på Instagram och bloggen, enklast så. Så har ni ingen annat för er så gå in och följ 🙂

IMG_3193

10:e gången

Idag var det 10:e gången

Jag försöker att passa in att ge blod så ofta jag kan men eftersom jag reser en del så kan det ibland vara svårt att få till det speciellt eftersom jag bara får ge 3 gånger per år som kvinna.

Men idag var det tydligen min 10:e gång och det firades lite extra med en fin pin som numera sitter på min träningsväska. Dessutom blev jag lite firad med att det var mitt första besök på Odenplan och för det fick jag en trisslott (haha, Joel om du råkar läsa detta så passade det ju in på vårt samtalsämne).

Plus att jag hade supertrevligt resesnack med Joel som var den som tog hand om mig på plats. Känns super att dom slagit upp portarna och dessutom med generösa öppettider på Odenplan.

Ge blod du med!

Min 10:e gångens pin som jag fick

IMG_3219

 Visste du att du dessutom får välja en present varje gång du är där?
Jag samlar på mintgröna Rörstrandsskålar just nu
Sen får ju alla järntabletter för att man snabbt ska få tillbaka sitt blodvärde
IMG_3218