Galabilder

Fotografer

Hittade lite bilder på Erwik Communications som Karina Ljungdahl fotat ifrån premiären som jag skrev om tidigare. Vill du kolla in alla bilderna så hittar du dom på deras Facebooksida som du hittar HÄR.

 Jag och mitt sällskap Katarina 14715042_948816311930978_2632200943256059575_o

Angelika Roberts och Paula Ternström

14708026_948816608597615_6929618489475533332_o

Alexander Erwik

14682036_948816668597609_8193213741320398184_o

Jura bjöd på goda drinkar

14680984_948815338597742_1645735033737272582_o

Min favoritdryck ifrån Noa fanns på plats, jag älskar den drycken

14682109_948815245264418_5111560297764448717_o

Fri att flyga

Teater om hitta finna mod, våga leva ut sina drömmar och hitta sig själv

Jag älskar att gå på olika föreställningar det kan vara musikaler, stand up, teater eller något annat underhållande. I torsdags var jag bjuden av Erwik Communication på galapremiären av teaterföreställningen av ”Fri att flyga” med Angelika Roberts och Paula Ternström.

Varje föreställning har en föreställningsvärd och just denna kväll var det passande nog Alexander Erwik, grundaren av just Erwik Communication som inledde föreställningen. Han bjöd på sig själv med en blandning av humor och allvar. 10 mycket uppskattade minuter, tack Alex.

Alex skickade runt en bild från förr

IMG_6054

 

Jag tyckte att föreställningen Fri att flyga var helt fantastisk och jag berördes på många sätt teatern handlar om allt som berör och jag blev berörd och t.o.m släppte några tårar på några ställen. Jag vet att dom vill undersöka om man kan använda teater som terapi eller tvärtom.

Thelma och Louise temat var en röd tråd i hela föreställningen blandat med Tjechov, Shakespeare och även dagens skrivare en bloggare.

Vill du köpa biljetter så hittar du dom i Stockholm HÄR och i Göteborg HÄR vill du kika in på deras Facebooksida så gör du det HÄR.

Jag vill iallafall varmt rekommendera denna teaterföreställning

IMG_6066

IMG_6052

IMG_6055

Efter föreställningen med Angelika Roberts och Paula Ternström

IMG_6062

Tillbaka till 80-talet

Ikväll är det Globen som gäller

Jag har just kommit ut ur duschen och ska hoppa i kvällens klänning för att ge mig av mot Globen för ikväll är det nämligen dags att se Rock of 80´s.

Såhär beskriver Globen själva föreställningen:

”Gör dig redo för en show fylld hårt sprejade pudelfrisyrer, svettiga bandanas, åtsmitande spandexbrallor och inte minst fantastisk musik i form av högoktaniga rocklåtar, svulstiga powerballader och imponerande falsettsång!”

Passar på att önska er en grym kväll för det tror jag att jag kommer ha iallafall.

rock-of-80s-1024-1024x738

Vad får dig att skratta? 

Jag älskar att skratta

Det finns mycket som får mig att skratta men en sak är stand up och igår hängde jag med sambon och dottern på Norra Brunn.

2-rätters middag, fantastiskt sällskap och grymma stand uppare kan verkligen vara nyckeln till en rolig kväll. Igår var det följande artister på scen:

Johan Renborg


Nour El-Refai


Lena Frisk


Hans Ingemansson

Alltid nöjd 

Fingers and Toes 

Idag var jag efter två träningspass (berättar mer om det ena träningspasset senare) på ett välbehövligt besök på salongen Fingers and Toes.

Där hänger jag iof ganska ofta och piffar till mig men idag var det dags för mina numera utslitna cromenaglar att bli lite kortare höstnaglar.

Det blev ganska enkla naglar men med strass på två naglar och diskreta dekorativ på två andra naglarna. Supersnygga om du frågar mig och det var återigen grymma Paulina som fixade dom.

Med mig i knät hade jag såklart Molly och med hennes nyfikenhet kunde hon också fått färg på både nos och klor, men hon klarade sig med nöd och näppe.

Mina gamla cromenaglar 


Nya kortare höstnaglar

14793722_10154500000496070_45436494_n

Diskret mönster på en av naglarna


 Molly i knät

Yoga på Saltstrand

Kundalinyoga

Idag har jag gjort nåt jag aldrig gjort tidigare, jag har nämligen kört kundaliniyoga i saltrum.

Det var en för mig annorlunda yogatimma. Jag är mer van vid att köra poweryoga eller bikramyoga så detta var något helt nytt och att dessutom göra det direkt på ett golv helt tänkt i salt. Tänk er en sandstrand fast en strand med salt i ett rum där även både väggar och tak består av salt. Dessutom innan klassen så hade det sprutats in lite extra salt i forma av små vattendroppar med små små saltpartiklar, vilken fantastisk upplevelse.

Kundaliniyoga består av över 8 000 olika pass och passet vi gjorde idag hade första halvan fokus på olika typer av andningar och sen var det energigivande ”dans”.

Ja, för mig som inte är en typisk ”yogatjej” var detta verkligen något helt nytt men det kändes otroligt bra och jag är faktiskt helt övertygad om att det kommer göra gott för både kropp och själ med pricken över i:t är såklart saltet.

Jag kommer definitivt att fortsätta med detta och är du sugen att testa så tipsade jag ju i ett tidigare inlägg om hur du kan göra det för halva priset just nu. Du hittar inlägget HÄR

Tack tandläkaren

Jelena

Jag har gjort ganska omfattande jobb med mina tänder som tagit lång tid att få till och jag är egentligen inte riktigt klar än men måste ha en brejk nu munnen måste vila.

Men med mitt senaste besök när jag var och hämtade min bettskena som bl.a. ska skydda mina nya tänder fick jag med mig en hemmablekning också. Jag har ju gjort laserblekning hos Jelena och var jättenöjd men det är ett tag sen nu och eftersom jag lever på kaffe och gärna dricker rött. Ja jag sköter mig ju inte helt så jag får behålla mina fina vita tänder så fick jag med en hjälp på vägen.

En hemmablekning från Brilliant Smile, tack Jelena du är den bästa tandläkaren ever, förstår precis vad jag vill ha och fixar alltid med det lilla extra för mig.

IMG_4916

På första sidan

Jag gillar Lindarome

Efter att jag skrivit om Lindaromes serum och tabletter (HÄR) som jag börjat använda blev jag tillfrågad om företaget fick använda inlägget på deras hemsida och givetvis fick dom det. Gillar jag nåt så berättar jag gärna om det.

-1

lindarome

 

Landssorg

Har du varit i Thailand?

Har man någon gång varit i Thailand så vet man hur mycket Thailändarna avgudar sin kung. Nu har han 88 år avlidit efter att ha varit sjuk under en längre period. Han är den som regerat längst i världen med sina 70 år på tronen.

Jag kan tänka mig att det är landssorg i Thailand just nu och funderar på hur lång tid det kommer ta att återhämta sig……

Jag läste någonstans att det är hans son som ska ta över tronen men han anses mest vara en bortskämd odåga och är inte speciellt populär i landet. Läste också att efter han skilt sig från sin 3:e fru bor han numera i Tyskland med sin älskarinna….. Ja, ja källan på det vet jag ju inte om den stämmer men iallafall…… Intressant hur det kommer sluta.

188760_366_170

När det blir mörkt 

Mörkt och tråkigt

Jag gillar verkligen inte när det börjar bli mörkt och tråkigt. Jag vill ha sol och ljus.

Med eftersom man inte kan få allt man vill så tar jag det bästa alternativet. Jag länkade till varför man bör saltyoga i ett inlägg tidigare och nu tänkte jag länka till fördelarna med ljusterapi. Gör man det dessutom i ett saltrum får man det bästa av två världar. Vill du läsa mer om ljusterapi kan du göra det HÄR.

Jag har bokat tid både imorgon och på fredag plus att på måndag har jag bokat Saltsoul-Yoga. På Stockholm Saltspa beskriver dom yogan på följande sätt:

”Kickstarta veckan i det magiska saltrummet med kundaliniyoga med fokus på kreativitet, flöde och glädje!
Låt yogan hjälpa dig att öppna upp för din fulla potential!

Inga förkunskaper krävs! Vid tuffare övningar ges alltid lättsammare alternativ, du arbetar utifrån var just du befinner dig. Allt sker i en mycket tillåtande och kärleksfull atmosfär!

Varje vecka bjuder på nya yogapass samt djupavslappning och omväxlande och stärkande meditationer. Yogisk musik varvas med tystnad.”

Lyxdag

Gårdagen 

Igår startade jag dagen med att lämna in min lilla älskling Molly på spa. Där blir hon tvättad och klippt dessutom fixar dom både hennes klor och borstar hennes tänder. Jag borstar hennes tänder hemma också men känns skönt att någon annan som är proffs gör det en gång i månaden också.

Under tiden hon var där passade jag på att åka till Nacka Forum för att shoppa lite. Jag hann bl.a bli med lite nya köksprylar och rensade en hälsokost på lite naturprodukter samt hälsosamma snacks.

När vi båda var klara var det min tur att bli piffad på ”min” salong Fingers and Toes. Det var dags för mina fötter att bli fina och Molly tittade nyfiket på under hela behandlingen.


Nästan vägg i vägg med salongen på Lästmakargatan ligger Kaffemakarn där jag mer än gärna äter lunch men igår blev det en björnbärssmoothie som mellis.

Jag avslutade min dag på stan med en blixtvisit hos Yasmina, alltid lika trevligt. Här är en mysbild på henne och Molly efter att vi varit på ett event på Make Up Store.

IMG_4976