Jag gillar:

Paket på posten.

Jag älskar att testa nya produkter och nu har jag fått två nyheter ifrån Gilda som jag ser fram emot att testa. Ett Organic Micellar Cleansing Water och en A vitamin kräm.

 

IMG_5259

IMG_5260

Gillar du Gildas produkter och vill veta mer så hittar du rengöringsvattnet HÄR och A vitaminkrämen HÄR

Klockan 03.00 inatt

Japp jag var uppe tidigt inatt.

Anledningen till denna extremt tidiga uppstigning var för att jag lovat att skjutsa dessa galningar till Gotlandsfärjan som skulle ta dom över till just Gotland och den numera pågående Almedalsveckan. Färjan gick 04.50, den personen som satt den tidtabellen skulle jag gärna pratat med när klockan ringde inatt….

Jag är glad att min dotter är engagerad och har en åsikt även om jag inte alltid håller med och jag kan tycka att uppfattningarna kanske är lite ”unga” men det är faktiskt inte så konstigt med tanke på att dom faktiskt är just unga. Men hela deras gäng har ett jäkla driv dom vill förändra och förbättra.

Jag älskar att hon bryr sig

IMG_5459

Syns man så finns man

Det är väl egentligen inte alltid sant.

Men när det gäller annonsering i rätt sammanhang för företag så stämmer det och i senaste numret av Hudterapeuten som är en branschtidning till just hudterapeuter så syns vi på Victus väldigt bra.

Där hittar läsarna information om våra maskiner Fraxium Fusion 1550, Cellox 10, Omorphia 20 och Cellox 20 dessutom ser dom vår första annonsering av vårt helt nya hudvårdsmärke Solution by Victus.

2 helsidor och en halvsida

IMG_5468

Jag har sjunkit så lågt, så otroligt lågt

Detta kan vara mitt pinsammast inlägg hitintills…. 

Jag har verkligen nått botten men jag har köpt ett par Foppatofflor och ett par fejk dessutom. Jag är så förvirrad att jag inte ens vet om det är bättre eller sämre med ett par fejk.

Men jag lovar och svär att aldrig använda dom när vi har besök…. Men att jag köpt ett par, det är illa nog.

Jag måste helt enkelt ta med några snygga, lätta att ta på och bekväma skor hemifrån som jag kan ha här på landet.

 Foppatofflor med strumpor i och mjukisbyxor… Kan det bli värre??? Tror inte det. 

Premiärtur med nya…..

Idag blev det äntligen premiärtur med nya båten.

Eftersom vi har sommarhuset vid en sjö så beslutade vi att sälja den stora båten och köpa en mindre.

Den stora var en man kunde övernatta i och det känns en aningens onödigt när ni nu har ett sånt fint hus. Istället räcker det med en båt man kan fiska i eller kanske åka vattenring eller så kanske jag provar jag mig på att åka vattenskidor efter den.

Jag har köpt en papegoja

Vitt i all ära men man måste ha färg i livet också.

Trots mitt gillande av vitt så hindrar det inte att jag använder mig av fina färger. Har man mycket vitt och ljusa färger tycker jag att det är viktigt att bryta av med färg och annorlunda saker.

Som ex dom 10 jättestora fönstren inne i huset där har jag bestämt att dom ska fyllas med 10 saker från mina kommande resor. Det blir lite som ”fönster mot världen”. Idag är fönstren tomma men kommer alltså successivt fyllas på med speciella saker från just det resmålet som jag befunnit mig på.

Mitt på gräsmattan mot vattnet och med utsikt mot dom vita möblerna, vita bryggan och vita blommorna har vi en stor vit björk, i den hängde vi idag en färgglad sittgunga och min fina färgglada papegoja.

 

Jag älskar att njuta i den fina gungan i solnedgången och känner på mig att det kommer bli flera sådana kvällar

Vitt är en favvo

Jag älskar vitt och ljusa färger.

Som ni ser i min headerbild så är en av mins favvofärger vitt och det speglar sig i saker jag köper också. Inne i sommarhuset är det mycket vitt och nu blev det nya vita blommöbler.

Dessa står vid landet där jag redan börjar få både rädisor, ruccola, sallad, ärtor, koriander, mynta, citronmeliss, rosmarin, timjan och sen innan finns det persilja, dill, gräslök, rabarber, plocksallad i landet.

I lilla vita miniväxthuset finns det paprika och smultron.


  Jag saknar dock lite fina skyltar där det sår vad jag sått, men jag har inte hittat några fina jag kan använda   IMG_5041

Hårfri för alltid 

Idag behandlade jag mig själv på jobbet. 

Vi har en mängd olika maskiner på jobbet och idag passade jag på att behandla mig själv med våran suveräna Cellox 20.

Man kan göra en massa skoj med maskinen men det jag gjorde idag var hårborttagning körde på 3 olika områden axiller, halva ben och bikini. Under armarna är jag egentligen hårfri på sådär nåt hårstrå, bikini har jag behandlat 4 gånger nu och jag vet att det kommer krävas några fler gånger innan jag är hemma där. Benen är bara min 2:a behandling och jag tror jag kommer behöva göra 5 gånger innan allt är borta.

CELLOX 20 

 

Ja, ni förstår vad jag menar, eller hur?

Jag vill gärna har rätt utrustning för dom aktiviteterna som jag ska utföra.

Men någonstans förstår jag ju att bara för att jag ska dyka på semestern så behöver jag ju inte ha en egen dykutrustning eller nyaste skidutrustningen för att jag åker slalom en gång var 5:e år . Ja ni förstår vad jag menar.

Men som gammal hästtjej så kan jag inte bege mig iväg på en ridtur utan att iallafall ha något som indikerar på att jag har lite koll. Så jag kommer komma i ett par nya ridbyxor även om det är en snikmodell och absolut inget jag skulle köpa om jag var aktiv på hästryggen. Men för en 2 timmars ritt om 2 veckor funkar dom fantastiskt bra. Nu ska jag bara hitta ett par skor till det…..

Min sambo tycker att jag är knäpp men jag älskar redan mina nya ridbyxor

IMG_5367

Tips på snygga håruppsättningar

Hur enkelt ser det inte ut då?

Jag ska prova mig på några varianter som jag tror kan passa mitt extremt långa hår. Dock kommer det vara låååångt ifrån så enkelt för mig som det ser ut att vara för henne.

Men testa ska jag göra iallafall

Vad som avgör en bra kväll

Idag fick jag 2 anledningar till att det blev en extra bra kväll.

Efter timmar på Ikea där vi bl.a. plockat ihop nya garderober som äntligen ska upp här hemma så ringde jag Peter som jag varken träffat eller pratat med på evigheter.

Snabbt bestämdes det för en take away middag hos mig detta var anledning 1 till att det blev en extra bra kväll. Anledning 2 var det fina inlägget som Tanja gjort om bl.a. mig. Tack Tanja för att jag finns i dina tankar. Kärlek till dig.

Ni har vid flera tillfällen läst om Tanja i min blogg det är hennes Youtube kanal jag brukar tipsa om, MindfullyRaw Tanja. Ni hittat kvällen inlägg från Tanjas blogg HÄR.

Peter och jag på Prime Burger eventet
1428606276-746

Jag och Tanja på Superfruits event

1430945646-6079

#kännermigliteextraglad

Formgjutna är det nya rätta

Tandläkargjutna skenor till tandblekning.

Jag var hos min tandläkare Jelena på Brottbykliniken förra veckan och fixade lite botox och fillers då passade jag även på att köpa lite hemmatandblekning. Jag har tidigare gjort blekning på plats hos Jelena men ville vita till tänderna lite extra och blev då rekommenderad att köra en kur hemma.

Det som skiljer sig ifrån tandblekning du köper i vanliga butiken är att Jelena gjuter skenor som är exakta efter dina egna tänder vilket göra att blekningen ligger intakt mot tänderna och därmed kan värka extra bra till skillnad mot skenor man köper i butik som ”passar” alla (säger sig självt att det inte funkar alla munnar ser väldigt olika ut).
Dessutom har hon val att jobba tillsammans med Brilliant Smile som jag bara har hört bra om. Den ska vara effektiv och skonsam, så nu ska jag sova med skenor ett tag framöver.

IMG_5257

Skenorna sitter på mina tandavgjutningar

IMG_5256