Cellox – smärtfri hårborttagning

Idag har jag varit på min 3:e behandling med Cellox för att ta bort hår under armarna. Jag har märkt resultat på bara 2 ggr så det ska bli spännande och se vad som händer nu efter den 3:e behandlingen.

Jag gör ju som ni vet mina behandlingar på Beauty Box by Rinse i Bromma Blocks och jag är glad att flera av mina vänner också har hittat hit till denna trevliga salong. Självklart kommer det också ett erbjudande till er mina kära läsare.

Som vanligt kommer jag inspringandes i sista minuten, jag fattar inte att jag ALLTID är stressad. På mig hade jag mina Prestige solglasögon som var med i goodiebagen på SSS eventet och inte fören jag lagt mig ner på britsen kom jag på att dom fortfarande satt på näsan.

   
Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade Bokmärk den permalänk

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.