Det är service tycker jag

Emma
Testat en för mig en ny behandling

Jag var häromdagen iväg och testade en för mig ny kemisk peeling från ett märke som heter IMAGE skincare. Jag gjorde behandlingen på The Venue en salong som ligger på Karlavägen 7, jag har varit där vid ett tillfälle innan på ett event som Connoisseur bjöd in mig på.
På salongen kan du bl.a. göra ansiktsbehandlingar av olika slag, kroppsbehandlingar, kosmetisk tatuering, fransförlängning, naglar, vaxning, medicinsk fotvård, celluliter/bodyshaping, IPL/ELOS och duobehandlingar som jag tycker är en perfekt kombination av kvalitetstid och ”ta hand om sig tid”. På samma salong finns det även frisörer som fixar ditt hår.
Dessutom kan du boka mindre grupper så varför inte köra en tjejkväll eller jag föreslog till Marie att vi kör vår nästa konfereras med EM Event där.
Nåt som är på tapeten just nu är ju bröllop och här fixar dom både håruppsättning och sminkning till den speciella dagen.

Men jag var ju där för att prova IMAGE produkter och som behandlare hade jag Thérese Granath, hon är grundare och ägare av salongen dessutom hade hon magiska händer.

Exakt vilken behandling och vilka produkter jag gjorde kommer i ett annat inlägg men kan säga att jag kände mig som ny när jag gick därifrån. Vill ni läsa om produkterna redan nu så hittar ni hemsidan HÄR.
Ett extra stort plus var att när jag låg med mask på så lämnade Thérese inte rummet utan istället fick jag handmassage. Det tycker jag är service.
Det är alldeles för vanligt att man blir lämnad i rummet när man ligger med mask på och det är ju inte fel, men att ge den extra servicen och upplevelsen att stanna kvar och ge en handmassage/skalpmassage gör iallafall att jag kommer tillbaka.

Jag bokade just in mig på en ny behandling hos dom, jag såg nämligen att dom hade kampanj på medicinsk massageterapi så bokade en tid för det.

Såhär skriver dom om medicinsk massageterapi:
Passar dig som har besvär/ont i kroppen och som vill få en mer djupgående behandling med ett långsiktigt tänk. Terapeuten analyserar dina besvär och använder sen lämplig teknik för att behandla just dig på bästa sätt. Avslutningsvis får du klassisk massage på det område som för tillfället är utsatt.
Tid 60 min
Pris Kampanj 595:- ordinarie pris 795:-

PIXR5812

EXYN6373

Vi använde bl.a. produkter ur IMAGE Vital C serie eftersom jag på senare år dragit på mig rosacea.

Det än produktlinje med antioxidanter som är idealisk för torr/uttorkad, rosaceabenägen och känslig hud, som orsakats av svåra miljöförhållanden. En rik blandning av naturliga växtpreparat för en lugnande och hälsosam verkan som förbättrar hudens struktur.

Vital C

Shelf_talkers_vitalC_v3

2 Kommentarer

  1. Pingback : IMAGE Skincare | Emma Thorsell

  2. Pingback : Kommer du ihåg? | Emma Thorsell

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.