IMAGE Skincare

Emma
IMAGE behandling på The Venue

I början av veckan var jag som jag skrev om tidigare på en fantastisk IMAGE behandling på The Venue, jag skrev om det fantastiska besöket HÄR.

Vi började behandlingen med att tvätta av huden med en cleanser ifrån IMAGE Vital-C. Därefter preppades min hud inför kommande peeling med Salicylcyra som verkar antiinflammatorisk samt avfettande vilket hjälper Peelingen att få full effekt.

Therese gjord en Signature lift som innehåller C-vitamin och ligger i en aloevera-bas som berikar huden med fukt och är det nåt som min hud behöver är det just fukt. Jag fick även IMAGE Skincare´s fantastiska ”Enhancers” med extra anti-oxidanter och stamceller från äpple.

Därefter applicerade min hud med hyaluronsyra, jag fick massage med Vital -C serum och dessutom en lymfdränage. Jag tror att Vital -C serien har blivit en ny favorit.

Huden blev strålande glowig med massor med fukt, samt att det är läkande mot rodnader och bra mot min rosacea som jag tyvärr fått senaste året plus som jag skrev så är behandlingen super för min torra hud. Självklart avslutades behandlingen med att jag fick ett UV-skydd med SPF 50, jag går ingenstans utan ett UV-skydd.

Här är produkterna från IMAGE som Therese använde på mig

OLEL0045
FXKA1008

1 kommentar

  1. Pingback : Kommer du ihåg? | Emma Thorsell

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.