Nedräkning!

Katarina

Snart..

Jag lever i en liten bubbla sedan några veckor tillbaka, har mest varit hemma. Jag som alltid brukar vara positiv och vill verkligen inte skriva om tråkiga saker. Därav min extremt dåliga uppdatering här. Men nu på onsdag kommer dagen som jag har väntat på så länge, OPERATION! Herregud äntligen ser jag ljuset i tunneln.

Bara att kunna få springa omkring hur jag vill utan att tänka på min slang i njuren och påsen på benet. Den ständiga oron för infektioner och att vakna varje natt och titta att slangen inte ligger fel och det blir stopp.

Jag har gjort en liten uträkning. Under dessa 2 1/2 månaderna så har jag varit 20 gånger på vårdcentralen för omläggning av sår, 4 gånger akut på SÖS för att nefrostomin legat fel, 2 gånger lättakuten för urinvägsinfektion, 3 antibiotikabehandlingar, 4 gånger röntgen, en misslyckad operation samt en misslyckad njurstenssprängning. Men på onsdag ska jag till Huddinge sjukhus, där är dom specialister och vet hur dom ska handskas med min alldeles för tighta urinledare där stenen sitter.

Men som jag säger till alla, jag är glad och tacksam att det går att ordna och att det bara är en njursten.

Nästa gång jag skriver så lovar jag att det kommer att vara roligare och att jag kommer vara mycket gladare! Wish me luck!! <3

 

Hoppas att jag slipper det här efter onsdag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.