Godkväll

1999270
Godkväll, jag har inte gjort så mycket idag. Städat undan lite, för jag ska hem imorgon, nästa vecka måste jag göra en mer genomgående flyttstädning eftersom att det är dags att byta lägenhet igen, ser fram emot det.  Men sedan har jag varit i stan en stund för att handla lite. Mer har inte hänt haha, riktigt slö dag idag!

Funderar på att göra ännu en kopp te till, grönt te med mint = så gott och bra för halsen, så uppfriskande! Tänkte träna ikväll men det regnar och börja bli mörkt, får ta det imorgon innan jag drar hem istället. Får försöka komma upp i tid imorgon, haha

Grönt te

1998384

Hej!

Idag mår jag inte bra, var och tränade innan men mådde skit. Magkramper och illamående, så det blev ett litet pass med fokus på armar. Men jag tränade en stund iaf, och ligger och slöar i soffan nu. Precis ätit, och mår lite bättre nu!

Köpte även hem mer grönt te, halva priset! Dock inte den som är på bilden, det hade jag redan hemma och det är supergott! Grönt te med citrus, mums! Köpte hem ett paket med 40 tepåsar med olika smaker – bland annat citrus, naturell, och mint. Blev endast 14kr för paketet = härligt!

Trötter :(

Godmorgon, är väldigt trött då jag endast sovit max 3 timmar. Det är alltid så, när jag vet att jag ska upp tidigt dagen därpå så kan jag aldrig sova :/

Strax ska jag ut i kylan, dock helt okej väder – soligt . Ska inom stan på tyst kunskap, sen fixa pass och sen kanske sola. Så det blir någon timme i stan, kanske stannar på tyst kunskap tills 12, sen pass direkt.

Så nu ska jag sminka mig haha, ser ut som ett lik med stora påsar under ögonen och svullna ögon ^^

Hoppas ni får en underbar dag , glöm inte att rösta på mig, finest.se/finestawards/ – jag finns under årets medlemsblogg

Dagens look

1720834

Nytt linne från yeshuaapparel.com, byxorna har jag fått från syster, skor från wholesale-dress.net & en väska som jag inte kommer ihåg vart ifrån den kommer men skriver ut det sen , när jag sitter vid en dator.

Nu ska jag äta något och sedan ut med hunden en lång runda. Visar mer sen när jag har tillgång till dator vad jag fått mer idag.

Söndag: Skönhetsdag

Godkväll, seg med uppdateringen idag. Men idag har inte mycket hänt, gick upp klockan elva, och tog en kopp te. Gick ut med hunden den vanliga morgonrundan, in och åt frukost och gjorde en proteinsmoothie, efter det tog jag tag i städningen inför flytten. Sen vid halv tre drog jag ut på en 40 minuters promenad med hunden, det har varit ett underbart väder idag. Solen sken, och det var vindstilla. Perfekt, dock kallt som fan men annars en bra vinterdag. Sådana dagar uppskattas.

Jag ska börja gå den rundan som är cirka 2 km, varje dag med hunden. Kvittar vilket väder, och om det är extra fint väder så går jag en lite längre runda. Jag måste börja promenera allt oftare, varje dag, minst två km. Men sen när jag vant mig så ska jag öka på kilometerna, till 5 km per dag. Måste röra mig mer och få frisk luft. Kommer inte ha råd med gymkort på ett bra tag, när jag kommer kunna köpa ett vet jag inte. Det har hänt lite fler saker nu, så pengarna försvinner och gymkortet kostar en del, speciellt avgiften i början. Det är den som är problemet.

Nu väntar jag på mat, och har precis duschat och använt hårvårdsetet från Pantene, mitt hår doftar väldigt gott just nu och det är superduper lent! Skrubbade dessutom hela kroppen, och sedan smorde jag in hela kroppen med BUS, Dove Summer Glow. Underbar BUS-lotion som ger färg efter ett par användningar, mellan 2-4 användningar. Lagom färg och den torkar snabbt.

1717163Skrubbade även ansiktet, vilken hemsk hy jag har fått. Jag har slarvat som tusan med hudvården, men nu fick jag unna mig lite hudvård. Men skrubben tog inte tillräckligt mycket, så får väl skrubba med en annan ikväll istället. Rengöra och smörja in mig mer med olika krämer, har ju mängder.

Aja, försöker skriva ett till inlägg i alla fall ikväll, glöm inte att delta i min tävling och att rösta på mig på finest Awards: jag finns under årets medlemsblogg, så in och rösta på min blogg fram till den 8 februari! Dessutom ni som röstar tävlar även om en VIP-biljett till Finest Awards-galan.